עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
1001*שלום. אני התגובה ה1000 🤡
איך 1001?1001*
יבגני בהצלחה ב 2500 קלוריות האלה 😃
(אתה תזדקק לזה)
🤩
סתכל בצד שמאלאיך 1001?
זה סופר את הודעת הפתיחה כתגובה, זה לא נחשב:37mv:סתכל בצד שמאל
words and numbers my friendזה סופר את הודעת הפתיחה כתגובה, זה לא נחשב:37mv:
תסתכל על התגובה הנוכחית שלי, המספר שלה יהיה 1007, אבל תחזור רגע אחורה לפורום ותסתכל על כמות התגובות במונה בצד שמאל של הלוג, תראה 1006 תגובות. תחזור ואז תגיד לי שצדקתי (ותן מוניטין כפיצוי)words and numbers my friend
🤡
תן לסתלבט עליך בשקט.תסתכל על התגובה הנוכחית שלי, המספר שלה יהיה 1007, אבל תחזור רגע אחורה לפורום ותסתכל על כמות התגובות במונה בצד שמאל של הלוג, תראה 1006 תגובות. תחזור ואז תגיד לי שצדקתי (ותן מוניטין כפיצוי)
תן לסתלבט עליך בשקט.
בסוף זה 2400, ותודה 😃1001*
יבגני בהצלחה ב 2500 קלוריות האלה 😃
(אתה תזדקק לזה)
🤩
מתי ואיפהבסוף זה 2400, ותודה 😃
ותפסיקו, הלוג שלי זה לא מקום לספאם!!!
סתם סתם, בטח שכן
צריך לחכות שמורן יגיד שעה, בעיקרון ניפגש בתחנה ליד המכוןמתי ואיפה
הרגע סיימתי לאכול צהריים ענקית מלאה בפחמימות כך ש 7 נראה לי סבבה.צריך לחכות שמורן יגיד שעה, בעיקרון ניפגש בתחנה ליד המכון
סבבה לגמרי. באיזה שעה ניפגש בתחנה יבגני?הרגע סיימתי לאכול צהריים ענקית מלאה בפחמימות כך ש 7 נראה לי סבבה.
מה אתם אומרים?
סבבה 18:15 בתחנה שליד החדכמצויין, נראה לי 18:15 זה בסדר להיפגש בתחנה. מאמין שב 45 דקות נגיע
אימון משותף בפאוורהאוס עם מקס ומורן
סקוואט - 175X2 PR רציתי שלשה אבל החזרה השניה עלתה ממש לאט אז לא ניסיתי. גם קצת פחדתי כי אין שם מוטות ביטחון אז ביקשתי ממורן ומקס לשמור עליי משני הצדדים. באופן כללי הסקוואט הרגיש די מכוער, לא בטוח אם שברתי מקביל גם.
דדליפט - 160X3X5 החלטתי להתחיל לעשות את הנפח עם סטים של 5 במקום 10, נראה לי יעזור יותר לשמירת הכוח בחיטוב.
סך הכל אחלה מקום הפאוורהאוס, יש כלובים, ספות, מוטות, בלי מכשירים וכל מיני דברים מיותרים 😁
צודק, ערכתי את העדכון 😆+ אירובי של הליכה הביתה מזיו לנשר אל תשכח!!!
26:30 דקות, 4.1 ק"מ