הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
מצאת באג באלגוריתם 😃
זה דיי ברור שהוא בודק רק את האותיות בקוד שמאחורי הטקסט ובגלל שיש [b.] בקוד כדי לעשות BOLD אז הוא מפספס את זה. אני לא מצליח להרדם בגלל החום אז אני מחפש עכשיו איך לעכוף את המערכת בעזרת UNICODE או בשיטה אחרת. כל כך חם פה שאני לא מצליח לישון ואין מזגן 😭

חח‏חח‏חח‏חח‏חח‏
בדיוק קלטתי. אחרי כל 2-3 עשית ctrl+]

בדיוק הבנתי את זה עכשיו גם
אה יא תחמן שינית את הגופן!!! אני עשיתי בדרך חכמה יותר!

כשאתה עושה ctrl+] זה עושה סימן UNICODE ריק. אז בעצם בין כל 2-3 ח'ים אתה עושה את זה ויש לך סימן ריק ואז אתה חוזר על הפעולה עוד פעם.
ויוצא חח‏חח‏חח‏חח
איפה משה שיביא לי מוניטין 😁

כשאתה עושה ctrl+] זה עושה סימן UNICODE ריק. אז בעצם בין כל 2-3 ח'ים אתה עושה את זה ויש לך סימן ריק ואז אתה חוזר על הפעולה עוד פעם.
ויוצא חח‏חח‏חח‏חח
איפה משה שיביא לי באן 😁

תיקנתי לך 😃

הייתי שישי, בא ביום ראשון, סורי.
אבל אם תרצה תבוא לסאונה אז אני יוכל לשמוע סיפורי מלחמה שלך 😃

yujinius עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להילחם בשומן״:

11/04/15 - סקוואט - לראשונה כשל באימון

סקוואט - 185F סך הכל לא הרשתי במיטבי היום, אני חושב שזה בגלל מזג האוויר המגעיל. עוד בחימום הרגשתי נקודות שחורות בעיניים אחרי כל סט והיה לי איזשהו פחד להתעלף בזמן סט כבד. החימום האחרון היה עם 170X1 שעלה די קשה אבל חשבתי שיש סיכוי להרים את ה 185 פעם אחת. אחרי שירדתי נתקעתי בעליה (יש סרטון) ופשוט הרגשתי שאין לי אנרגיה להילחם. קיצר שילוב של גרעון קלורי עם הרגשה כללית לא בשיא גורם לדברים כאלה. לא נורא, לפחות אני יורד במשקל שזו המטרה עכשיו.
דדליפט - 160X3X5 דווקא בדדליפט ההרגשה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

לדעתי איבגני אתה צריך לעשותחימום אחרון עם מקסימום 160 לא 170
זה כבד מידי אפילו 155 אני לדוגמא עשיתי עצימות עם 150 חימום אחרון נתתי 120 לסינגל
לדעתי זה סתם גומר אותך כל החימום הזה

לדעתי איבגני אתה צריך לעשותחימום אחרון עם מקסימום 160 לא 170
זה כבד מידי אפילו 155 אני לדוגמא עשיתי עצימות עם 150 חימום אחרון נתתי 120 לסינגל
לדעתי זה סתם גומר אותך כל החימום הזה
בפעמים הקודמות שעשיתי 185 החימום האחרון שלי היה 170 גם, דווקא אז זה היה משקל שהוא מספיק כבד כדי להרגיש את התנועה עם משקל רציני, ומצד שני לא היה כבד מדי מהבחינה ש"שורף" אותי סתם. בכל מקרה יכול להיות שיש משהו במה שאתה אומר, אבל כמו שאמרתי גם היה יום לא מוצלח היום בכללי

בפעמים הקודמות שעשיתי 185 החימום האחרון שלי היה 170 גם, דווקא אז זה היה משקל שהוא מספיק כבד כדי להרגיש את התנועה עם משקל רציני, ומצד שני לא היה כבד מדי מהבחינה ש"שורף" אותי סתם. בכל מקרה יכול להיות שיש משהו במה שאתה אומר, אבל כמו שאמרתי גם היה יום לא מוצלח היום בכללי
גם יכול להיות תנסה ותראה לי זה עובד מצויין בכול התרגילים ..

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית