הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
אגב שמתי לב היום שב 8/4/14 צילמתי את עצמי עם 120X5, זה היה המקסימום שהרמתי אז, גם לחמישייה וגם בכלל. אני זוכר אז שהייתי מת להגיע ל3 פלטות כבר זה היה נראה לי משקל מטורף 😃 כמובן שבשנה אפשר היה להתקדם יותר אבל היו לי גם כמה דברים בשנה הזאת שעיכבו את ההתקדמות.

אתה חושב שזה הדרך להיכשל ? עד עכשיו לא ידעתי בדיוק מה לעשות במקרה שאני נכשל ותאכלס חשבתי לעשות מה שעשיתה, אבל עכשיו שאני רואה את זה במיוחד עם משקל גבוהה ניראה לך זה צורה נכונה ? אולי כדאי לשבת אחורה או משהוא כזה ?
או שזה הפתרון הכי טוב שיש ?

אתה חושב שזה הדרך להיכשל ? עד עכשיו לא ידעתי בדיוק מה לעשות במקרה שאני נכשל ותאכלס חשבתי לעשות מה שעשיתה, אבל עכשיו שאני רואה את זה במיוחד עם משקל גבוהה ניראה לך זה צורה נכונה ? אולי כדאי לשבת אחורה או משהוא כזה ?
או שזה הפתרון הכי טוב שיש ?
ניסיתי לעשות ככה עם משקל נמוך לפני כמה חודשים רק בשביל במצב אמת לא לחשוב מה לעשות פעם ראשונה, והיה בסדר. בעירון עם משקל גבוה זה קצת פחות נחמד מה 70 קילו שעשיתי אז לניסיון אבל בסדר. אתה מתכוון לשבת אחורה ולהניח את המוט אחורה? אני לא חושב שזה היה לי יותר נוח, אבל אולי אני אנסה עם משקל נמוך לעשות את זה

לא יכול להעניק מוניטין אבל כל הכבוד 😃
מורן אתה התחלת לעשות אירובי?

לאו דווקא רק להרגשה, לירידה במשקל.
כן אני מבין שלזה התכוונת 😃
אל תתבאס קורה לכולם, רואים דווקא ש"היה לך" פשוט ויתרת ,
מתקדם סבב הבא כרגיל?
בסדר לא מתבאס יותר מדי, לפחות אני יורד במשקל שזה מטרה 😃
נראה איך אני מתקדם, אימון סקוואט הבא אני אמור לעשות חמישייה כבדה, פעם שעברה עשיתי 165, הסבב או שאני אשים 170 לחמישייה או 165 ואנסה לעשות יותר מחמש חזרות
ובסינגל הבא כנראה שוב אקח 185

קילו בשבוע זה לא יותר מידי ? טוב אולי במשקל שלך זה בסדר 😃
נראה לי בסדר במשקל שלי
דרך אגב קבעתה יעד לפי תאריך או משקל גוף ? או שאין בכלל יעד ותלך לפי הרגשה ?
יעד בתור התחלה זה משקל גוף דו ספרתי. כשאני אגיע לשם אני אחליט לפי איך שאני נראה ומרגיש אם לרדת עוד או לא. אין תאריך יעד מסויים

אז אני מבין שקוביות לא יהיה בקיץ ?
דווקא נראה לי שעם ירידה של 10 קילו מעכשיו אפשר יהיה לראות טיפה של ק!ב*1ת, זה תלוי כמה איכותי יהיה החיטוב (שמירה על מסת שריר)

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית