Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
לדעתי אתה צריך להיות מקסימום 90 קילו בשביל קוביות.
לא נראה לי, אני חושב שעם משקל של 95-100 אני יכול להיות על איזה 13%
אני מאוד מקווה שלא תהיה לך בעיה כמו אצלי, שהיא בעיית עור עודף. אם תהיה לך בעיה כזאת אז גם באחוזים של 12-13 אתה לא בטוח תראה קוביות כמו שצריך.
יכול מאוד להיות שיש לי עור עודף. אם כן אז וואלה מקסימום אני לא אראה קוביות 😃
אפשר להמשיך להתאמן בכיף
2015-04-12 19.19.37.jpg

התכוונתי לקריאטין, לא שיבס 😃

לא עקבתי לאחרונה, איך הולך ללוג שהחליט לחטב? רואים לו כבר את הקוביות, ללוג השתלטן הזה?

לא עקבתי לאחרונה, איך הולך ללוג שהחליט לחטב? רואים לו כבר את הקוביות, ללוג השתלטן הזה?
לא סתם לחטב, להלחם בשומן.
ללוג רואים את הק!ב*1ת, לי עוד לא 😆 אבל בינתיים ירדתי 3.3 קילו

תתחיל לבוא בימים של אנשים נורמלים.

דרך אגב דיברתי עם דודי והוא אמר לי שבגובה שלנו מה שעשיתה בכשלון זה הפתרון הטוב (זה היתרון היחיד להיות גמד כמו מקס שיכול פשוט לשבת 😃 ), פשוט היה ניראה לי בסרטון שזה קצת מוזר ויש יותר מידי עומס על הגב או משהו כזה, בקיצור הבנתי שזה בסדר, אבל נתתה לי רעיון באמת לעשות את זה עם משקל נמוך, לראות שאני יודע מה עושים ושאני לא יכנס לשוק כמו צעיר 😃

תתחיל לבוא בימים של אנשים נורמלים.

דרך אגב דיברתי עם דודי והוא אמר לי שבגובה שלנו מה שעשיתה בכשלון זה הפתרון הטוב (זה היתרון היחיד להיות גמד כמו מקס שיכול פשוט לשבת 😃 ), פשוט היה ניראה לי בסרטון שזה קצת מוזר ויש יותר מידי עומס על הגב או משהו כזה, בקיצור הבנתי שזה בסדר, אבל נתתה לי רעיון באמת לעשות את זה עם משקל נמוך, לראות שאני יודע מה עושים ושאני לא יכנס לשוק כמו צעיר 😃

אני אומר את זה הרבה לאנשים שמעולם לא נכשלו בראק - להיכשל זה הדבר שיכול הכי לקדם את הסקוואט שלך כרגע.

שכחת איך אני מתאמן כנראה
שכחת איך אני מתאמן. בשלב הזה אני אחליף את הראק של הטכניון גם במקבילים שאפשר להוציא ממנו מוט של סקוואט. אני כל סט נדפק במוטות ביטחון בסוף הירידה 😭
אם אתה משיג ראק בלי מוטות בטחון אז זה מעולה אבל 😃

שכחת איך אני מתאמן. בשלב הזה אני אחליף את הראק של הטכניון גם במקבילים שאפשר להוציא ממנו מוט של סקוואט. אני כל סט נדפק במוטות ביטחון בסוף הירידה 😭
אם אתה משיג ראק בלי מוטות בטחון אז זה מעולה אבל 😃
אני דווקא הייתי מפחד לעשות סקוואט כבד בלי מוטות בטחון. אבל כנראה שאם זה מה שהיה במכון שלנו אז הייתי מנסה לזרוק אחורה מוט עם משקל נמוך בשביל לדעת מה לעשות ברגע של כשל אמיתי

אני דווקא הייתי מפחד לעשות סקוואט כבד בלי מוטות בטחון. אבל כנראה שאם זה מה שהיה במכון שלנו אז הייתי מנסה לזרוק אחורה מוט עם משקל נמוך בשביל לדעת מה לעשות ברגע של כשל אמיתי
אני מתאמן עם משקולות ברזל במקום די צפוף, כך שלזרוק את המוט זו האופציה האחרונה שלי. בסטים מאוד כבדים אני מבקש ממישהו שיעמוד 2 מטר מאחורי ושיהיה בהיכון. בגדול אני לא מפחד להתקע על המשקל, פשוט ארד לעומק מלא ואתרומם בחזרה בעזרת הספוטר(שירים בשבילי 20-30 ק"ג, לפחות ביציאה מהבור)
בכל זאת הסיפור די מפחיד ומעולם לא נתתי לעצמי להגיע לכשל אמיתי ואני מאמין שזה מאוד גורע מהביצועים.

אני מתאמן עם משקולות ברזל במקום די צפוף, כך שלזרוק את המוט זו האופציה האחרונה שלי. בסטים מאוד כבדים אני מבקש ממישהו שיעמוד 2 מטר מאחורי ושיהיה בהיכון. בגדול אני לא מפחד להתקע על המשקל, פשוט ארד לעומק מלא ואתרומם בחזרה בעזרת הספוטר(שירים בשבילי 20-30 ק"ג, לפחות ביציאה מהבור)
בכל זאת הסיפור די מפחיד ומעולם לא נתתי לעצמי להגיע לכשל אמיתי ואני מאמין שזה מאוד גורע מהביצועים.
כשעשינו אימון בפאוורהאוס לפני כמה שבועות אז בסט הכבד ביקשתי ממקס ומורן לשמור עליי משני הצדדים לכל מקרה, אבל עדיין לא הרגשתי מספיק בטוח

yujinius עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להילחם בשומן״:

13/04/15 - פרס - אימון כשלים :(

פרס - 92.5F, 92.5F, 90F חשבתי לנסות PR, לא עלה, ניסיתי עוד פעם עם כאפות לגב בחסות יעקב, שוב לא עלה. חשבתי לנסות 90, נחשו מה, לא עלה. טוב גם הייתי עייף משני הנסיונות הקודמים, גם נגמרה לי הבטריה בנגן עוד בחימום והקשבתי לגלגל"צ שהשירים שם ב4 בצהריים לא בדיוק תורמים לרייג', וגם סתם כי אני חלשלוש...
החלטתי להפסיק לעשות סינגלים, לפחות עכשיו בחיטוב, ולעשות בעצימות שלשות או חמישיות, כנראה חמישיות. כי אם אני עושה חמישייה ומרגיש חלש או נכשל בחמישית או אפילו ברביעית אז לפחות עשיתי 3-4 חזרות...

קרא את שאר עדכון הלוג...

הגיע הזמן שתתייצב על תוכנית, בלי PR ובלי כשלים מיותרים, ונסה לשמור על המשקלים הנוכחיים.

המשקלים מכובדים, אין לך מה להתבאס 😃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית