הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
דעתי היא שההגעה לכשל כל אימון תוך כדי גרעון קלורי היא זאת שהביאה אותך למצב הזה. כל דבר אחר זניח לעומת זה.
יש מצב, תכלס אני לא בטוח כבר מה משפיע יותר
והמחשבה של "למה צריך את החרא הזה" היא לא מחשבה פסולה כלל וכלל 😃
כן, אבל זה לא היו סתם מחשבות שבאות לפעמים, אלא באופן שנראה לי ככה מרגיש התחלה של אימון יתר (אם קיים דבר כזה בכלל). בכל אופן זה עבר 😃 כמו שאמרתי, אם אני ארים פחות בסוף החיטוב, זה לא משהו שתקופה קצרה בטקסס לא תחזיר

אני הרגשתי פשוט באימונים האחרונים שהתסכול מתחיל לפגוע בי, אני מתכונן לסט כבד, חושב לתת שלשה ובסוף נכשל בחזרה שניה או בקושי מרים חזרה אחת. הרגשתי שזה מתחיל לשחוק אותי מנטלית האמת (אולי ביחד עם העניין הפיזי של להגיע לכשל כל אימון שההתאוששות לא במיטבה גם ככה), אחרי האימון סקוואט-דדליפט האחרון בדרך הביתה תפסתי את עצמי במחשבות של "למה בכלל צריך את החרא הזה" וכאלה
החלטתי שבכל פעם שאקבל עידכון מהלוג שלך אפרסם להקה טובה יותר ממגהגיי, אתחיל מעכשיו:

ז'אנר: בלאק מטאל

החלטתי שבכל פעם שאקבל עידכון מהלוג שלך אפרסם להקה טובה יותר ממגהגיי, אתחיל מעכשיו:

סה"כ החלטה טובה, אבל אודה לך אם תימנע מלשים בלאק מטאל. את השיר הזה ניסיתי לשמוע בראש פתוח אבל בלאק פשוט לא בא לי בטוב.
אשמח לת'ראש, האבי, דת', ובגדול פתוח לעוד סגנונות.

אם כבר אתה מנסה להעביר אותו לצד של הבלאק תתחיל ממשהו קצת יותר מלודי או סימפוני כמו Naglfar או Dark Fortress. למרות שמאיך שאני מכיר את יבגני הוא לא יאהב שום ג'אנר של בלאק הייתי יותר מכוון לכיוון פוואר/פולק/מלודת'

אם כבר אתה מנסה להעביר אותו לצד של הבלאק תתחיל ממשהו קצת יותר מלודי או סימפוני כמו Naglfar או Dark Fortress. למרות שמאיך שאני מכיר את יבגני הוא לא יאהב שום ג'אנר של בלאק הייתי יותר מכוון לכיוון פוואר/פולק/מלודת'

🚬🤪🚬🚬🤪🚬🚬🤪🚬🚬🤪🚬

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית