הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
לא צריך להנדסה 110 ממוצע בגרויות?
ועשית מכינה בפיזיקה אבל בטכניון?
תודה על התשובות
אם אתה רוצה הנדסת חשמל אתה צריך ציון סכם של 89. נראה לי צריך 89 גם למכונות. תכנס לגודל ותרשום "מחשבון בכם בטכניון" ושם במחשבון הזה תוכל לבדוק לפי ציוני בגרות/מכינה/פסיכומטרי מה הסכם שלך.

לפי מה שאני יודע אין בטכניון מכינת פיזיקה.

אה, דברים השתנו מאז שהתחלתי, אז לחשמל היה צריך 86-88 ולמכונות 82-84
זה 88 עכשיו
בדקתי בסכם ונראה שאני בדרך הנכונה
צריך רק לחזור ל-5 יחידות מתמטיקה אחרי נפילה קטנה בחודש חודש וחצי האחרון וזהו

yujinius עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להילחם בשומן״:

12/05/15 - סקוואט

סקוואט - 150X5 קשה, כנראה שיכלתי עוד חזרה אבל לא נראה לי שיותר מזה. סגרתי את החגורה בחור השביעי (שניים לפני הסוף), חור אחד יותר צמוד מקודם.
דדליפט - 140X4X5 - נחמד וקליל

ריצה בחוץ - 37 דקות, 6.02 ק"מ רצתי את השני סיבובים הרגילים בלי קושי מיוחד אז המשכתי לעוד סיבוב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

כן אני גם אוהב את הרייג' של מקס 😃
אבל שמתי לב שעליי יותר עובד פשוט להתרכז, עם מוזיקה באוזניות, לחשוב על ההרמה ולנסות לראות את עצמי מרים את זה, בלי כאפות וצעקות (נראה לי גם אתה, אף פעם לא ראיתי אותך צועק ומרביץ לעצמך לפני סט כבד). חשבתי על זה ונראה לי יש משהו במה שקולדפייר כתב כאן לפני כמה זמן, שההכנה המנטלית לסט כבד שורפת אותך. בכל אופן עכשיו ריסט קטן ונחזור לטפס במשקלים

כן, אני לא ממש מרביץ לעצמי או צועק, אבל אם תסתכל לי בעיניים לפני הרמה כבדה אתה תראה את הרייג' שלי בוער בפנים 😃

אני זוכר שהוא אמר לי 745, הוא שיקר!! הוא קיבל נקודה מעליי 😳

שתי נקודות פחות ממני, ניצחתי! מואהאהאהאה! 🚬🤪🚬

כן אני גם אוהב את הרייג' של מקס 😃
אבל שמתי לב שעליי יותר עובד פשוט להתרכז, עם מוזיקה באוזניות, לחשוב על ההרמה ולנסות לראות את עצמי מרים את זה, בלי כאפות וצעקות (נראה לי גם אתה, אף פעם לא ראיתי אותך צועק ומרביץ לעצמך לפני סט כבד). חשבתי על זה ונראה לי יש משהו במה שקולדפייר כתב כאן לפני כמה זמן, שההכנה המנטלית לסט כבד שורפת אותך. בכל אופן עכשיו ריסט קטן ונחזור לטפס במשקלים

כן, אני לא ממש מרביץ לעצמי או צועק, אבל אם תסתכל לי בעיניים לפני הרמה כבדה אתה תראה את הרייג' שלי בוער בפנים 😃

אני זוכר שהוא אמר לי 745, הוא שיקר!! הוא קיבל נקודה מעליי 😳

שתי נקודות פחות ממני, ניצחתי! מואהאהאהאה! 🚬🤪🚬

לוג יקר שלי, אני מתנצל בפניך, אתה החלטת להילחם בשומן ואני מפריע לך לעשות את זה עם כל האלכוהול והכמויות אוכל שנכנסו לגופי ביומיים האחרונים 😕
חחח מקס חשבתי כבר מוניטין שלילי

לוג יקר שלי, אני מתנצל בפניך, אתה החלטת להילחם בשומן ואני מפריע לך לעשות את זה עם כל האלכוהול והכמויות אוכל שנכנסו לגופי ביומיים האחרונים 😕
חחח מקס חשבתי כבר מוניטין שלילי
חשבתי על זה ואז הבנתי שאם אני אעשה את זה אתה תרגיש רע עם עצמך ותאכל כל היום חסה עם גזר

חשבתי על זה ואז הבנתי שאם אני אעשה את זה אתה תרגיש רע עם עצמך ותאכל כל היום חסה עם גזר
רק בלי הגזר, כי יש בו קלוריות מיותרות שלא מגיע לי אותן היום
מישהו הולך היום לאימון/בריכה/סאונה?

yujinius עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להילחם בשומן״:

15/05/15 - פרס

אז אחרי ההשתכרות ואכילת שטויות ביום הסטודנט (יומיים יותר נכון) הגיע הזמן לחזור לאימונים

פרס - 80X3
בנץ' - 95X5X5

סיימתי את הבנץ' בדיוק כשהמכון עמד להיסגר אז מתח לא הספקתי.
אחרי האימון סאונה יבשה, אחר כך סאונה רטובה והביתה.

פרס:

סט שני של בנץ' + קצת פוזינג (יהיה זמין אחרי שההעלאה תסתיים):

קרא את שאר עדכון הלוג...

גם תמרה אמרה שרואים שממש ירדת במשקל והיא כבר לא מזהה אותך מאחורה.

כל הכבוד, תתחטב גם בשבילנו 😃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית