Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
לדעתי שיר יותר טוב מכל שיר שמגה-דת' הוציאו:

מאוד אוהב תליריקה.

מת עליהם למרות שלאמון אמארת' יש שירים הרבה יותר יפים מזה. אני לא אוהב את השיר הזה כל כך ספציפית
ממליץ לך לשמוע את זה:

מת עליהם למרות שלאמון אמארת' יש שירים הרבה יותר יפים מזה. אני לא אוהב את השיר הזה כל כך ספציפית
ממליץ לך לשמוע את זה:

מכיר, שיר מעולה אבל אני יותר אוהב את מה שהבאתי בגלל המילים שלו.

מכיר, שיר מעולה אבל אני יותר אוהב את מה שהבאתי בגלל המילים שלו.
אני לא כל כך שם על מילים כשאני שומע מוזיקה עם גראולים. גם ככה בלי לקרוא את הליריקה אני לא מבין כלום. אגב אם אתה אוהב מטאל של ויקינגים ולא שמעת אז ממליץ לך על זה

רק אני מבין? 😕
כנראה 😆 האמת שאני לא ממש מנסה להבין גם, אם אני חושב שזה מספיק מעניין אני קורא את הליריקס
ממליץ לך לשמוע את זה:

את זה אני מכיר, אחד היפים שלהם לדעתי (מאלה ששמעתי ולא שמעתי הרבה)
טוב הגעתי למסקנה שאין לי מספיק אמון אמרת' בתפריט

yujinius עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להילחם בשומן״:

19/05/15 - בנץ'

התחלתי לקחת את ה ל-קרניטין היום, חשבתי שאם זה לא עושה כלום אז לא משנה אם לקחת עכשיו או אחר כך, ואם במקרה אני ארגיש שזה כן עושה משהו אז אפשר להזמין עוד מקסימום.

בנץ' - 115X4, 100X3X5 ה115 עלה סבבה, עם טעם של עוד, סה"כ מבסוט.
פרס - 60X4X6 התכנון היה 3 סטים, אבל אחרי הסט השלישי הרגשתי יותר מדי חזק ורענן אז עשיתי עוד סט
צ'ין אפס - 10X5,4,4 0X2X6 משקל גוף מכון 107.6
פייס פולס - 3X12
רבע שעה על אליפטי בקצב קליל כי הייתי צריך לחכות עד שיפתחו את המקלחות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

איך מתקדם החיטוב מבחינת הירידה?
ביום ראשון המשקל היה בדיוק כמו לפני שבועיים (106.8), כמו שכתבתי כנראה שאריות מיום רביעי-חמישי (פסטיבל הסטודנט, אלכוהול, אוכל וזה). היום נשקלתי 106.1 שזה 6.7 קילו פחות ממה שהתחלתי. את החגורה באימון אני כבר סוגר 2 חורים לפני הסוף.

ביום ראשון המשקל היה בדיוק כמו לפני שבועיים (106.8), כמו שכתבתי כנראה שאריות מיום רביעי-חמישי (פסטיבל הסטודנט, אלכוהול, אוכל וזה). היום נשקלתי 106.1 שזה 6.7 קילו פחות ממה שהתחלתי. את החגורה באימון אני כבר סוגר 2 חורים לפני הסוף.
יש קטע כזה גם אצלי.. ששבועיים אתה יכול להישקל אותו משקל ואז בבום כל הנוזלים יורדים..

יש קטע כזה גם אצלי.. ששבועיים אתה יכול להישקל אותו משקל ואז בבום כל הנוזלים יורדים..
אצלי זה היה קצת אחרת. לפני שבועיים נשקלתי 106.8, למחרת ויומיים אחרי היה דומה (ירידה של 200 גרם) ואז לא נשקלתי וביום שבת עשיתי העמסה, אז ביום ראשון (שבוע שעבר) שקלתי יותר. אחר כך נשקלתי באמצע השבוע וראיתי ירידה, אבל בגלל החגיגות של פסטיבל הסטודנט קצת משקל עלה..
עכשיו חושב לא לעשות צ'יטים או העמסות עד שאגיע לפחות ל 104-105

yujinius עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להילחם בשומן״:

21/05/15 - סקוואט

סקוואט -160X3F 🙁 החזרה השניה הייתה כבדה (גם הראשונה מן הסתם) אבל חשבתי שיש לי את השלישית, לא מבין מה קרה שם...
דדליפט - 145X4X5
אני חושב את הריצות במקום 6 ק"מ פעמיים בשבוע לנסות לעשות 3 ק"מ 3-4 פעמים בשבוע ולא לנסות לקרוע את עצמי עם קצב מהיר. אני בטוח שהריצות משפיעות מאוד לרעה על הסקוואט שלי ואני לא רוצה להפסיק לרוץ, אז אני אנסה ככה ונראה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

איבגני בתור מתחיל בריצה אני אומר חד משמעית אי אפשר לרוץ ולעשות סקוואט כבד יחד עם כמה שזה מבאס או שתוריד עצימות מהריצות או מהסקוואט זאת דעתי חוץ מזה משקלים יפים כלהכבוד תרשום חייב לך מוניטין!

איבגני בתור מתחיל בריצה אני אומר חד משמעית אי אפשר לרוץ ולעשות סקוואט כבד יחד עם כמה שזה מבאס או שתוריד עצימות מהריצות או מהסקוואט זאת דעתי חוץ מזה משקלים יפים כלהכבוד תרשום חייב לך מוניטין!
כן באמת מבאס... זהו, אני אנסה לרוץ בקצב קליל יותר גם, כי עד עכשיו כל הריצות היו די במקסימום (כלומר לא ממש מהר אבל מרחק יחסית ארוך בשבילי) ונראה מה יהיה...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית