7:30מתי אתה מגיע מחר?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
7:30מתי אתה מגיע מחר?
7:30
ברור, אתה מביא את המשקולות ?אחלה, גם אני (אני מניח שהתכוונת לשבע וחצי בערב)
תגיד שזה המיקרו פלטות שאנשים לא יחשבו שאנחנו באים למכון עם משקולות מהבית 😆ברור, אתה מביא את המשקולות ?
מה פתאום בא עם מוט ופלטות מהביתתגיד שזה המיקרו פלטות שאנשים לא יחשבו שאנחנו באים למכון עם משקולות מהבית 😆
אפילו בתולת הברזל > מגהגיי:
אי אפשר להשאיר את זה במכון?תגיד שזה המיקרו פלטות שאנשים לא יחשבו שאנחנו באים למכון עם משקולות מהבית 😆
תשאל את @Aftermath , זה שלו. אבל אין שם מקום להשאיר אם אין לך לוקראי אפשר להשאיר את זה במכון?
בעסה (שלא שזה כבד,סתם ההיסחבות)תשאל את @Aftermath , זה שלו. אבל אין שם מקום להשאיר אם אין לך לוקר
ואצלנו יש את זה by default במכוןבעסה (שלא שזה כבד,סתם ההיסחבות)
אצלנו נותנים להשאיר
#רק_אומר:P:
רוצה שנתחיל להשוות ציוד? 😁ואצלנו יש את זה by default במכון
#הייתיחייבסליחה 🙄
פלטות של 0.5 קילו, נראה לי יש גם משקלים אחרים כמו כמו 0.75, 1. אם אני לא טועה זה בא בסט של כמה משקלים שונים. מי שחלשלוש כמו @godlin23 ולא יכול להוסיף 2.5 קילו יכול להשתמש בזה בשביל להוסיף יותרמה זה לאזעזל מיקרו פלטות?
ומצטער שלא יצא לי לדבר איתך,החברה שלי חיכתה לי כבר כמה דקות טובות.
בהצלחה בדל פחמימה,רק אל תעשה ציטים דחופים מדי חח.
יש גם 0.25 (הצהובים)פלטות של 0.5 קילו, נראה לי יש גם משקלים אחרים כמו כמו 0.75, 1. אם אני לא טועה זה בא בסט של כמה משקלים שונים. מי שחלשלוש כמו @godlin23 ולא יכול להוסיף 2.5 קילו יכול להשתמש בזה בשביל להוסיף יותר
יש שנייםמה..
גם לכם יש 16 כלובים?
😁
לפעמים אתה צריך להוסיף רק חצי קילו לכל המשקל.. זה עוזרמה השימוש של 0.25?
מה זה בישביל היופי שהמוט יראה יותר מלא?
התקדמות איטית יותרמה השימוש של 0.25?
מה זה בישביל היופי שהמוט יראה יותר מלא?