Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
למה קנית סתם שמן קוקוס.. בכוונה הדגשתי בכבישה קרה 🫤
כן פשוט לא היה שם אחר, ואני לא אהיה בסופר אחר בקרוב... זה בסדר, זה לא שאני אזרוק אותו 😃
זה גם קופסה קטנה, 350 גרם
לגביי החמאת בוטנים, שפוך את זה לשייק חלבון יוצא מעולה. זה מוסיף מתיקות.
אנסה את זה.
אגב אהבתי ממש את הטעם של האקסטרים שוקולד לבן. אבל אני באופן כללי אוהב את הטעם של שוקולד לבן אז קח בחשבון.

אגב אהבתי ממש את הטעם של האקסטרים שוקולד לבן. אבל אני באופן כללי אוהב את הטעם של שוקולד לבן אז קח בחשבון.
סבבה.
אולי זה מה שאזמין אחרי שאסיים את ה VPX.
היום אטעם אראה אם זה טעים כמו שאומרים.

תעשה איזה מיני עוגה \ חטיף חלבון עם אבקה חדשה וחמאת בוטנים ,יש מלא מתכונים באינטרנט . זה טעים ריייצח ,וזה חוסך זמן תכלס .

עריכה : הנה , תנסה את זה ,בגדול זה טבעוני שמה וזה לא עושה הבדל חח (כאילו האבקה שמה טבעונית והוא חופר על זה בהתחלה בלה בלה בלה בשר זה רצח) .
http://www.foodiefiasco.com/chocolate-peanut-butter-protein-bars-vegan-low-carb-high-protein/

כמו כן,הורדתי אלבום של מגדט לרעל ,אחרי ששמעתי נראה לי את רוב האלבומים של פנטרה ,מה שהמלצת לי ...נראה איך זה יעבוד .

נערך לאחרונה:
קצת מגוון בז'אנר, עוד שני להקות אנדרייטד:

הראשונה מרוסיה והשנייה מישראל.

קטסטרוף להקה מעולה! מקווה שהם יוציאו עוד דברים. את השניה אשמע עכשיו
השני נחמד, אבל לא תפס אותי ממש. בגדול כמעט כל מלודת' נשמע לי סבבה.
סם מעניין אותי, איפה אתה מוצא את כל הלהקות החדשות האלה?

קטסטרוף להקה מעולה! מקווה שהם יוציאו עוד דברים. את השניה אשמע עכשיו
השני נחמד, אבל לא תפס אותי ממש. בגדול כמעט כל מלודת' נשמע לי סבבה.
סם מעניין אותי, איפה אתה מוצא את כל הלהקות החדשות האלה?
בעיקר בבלוגים

הדל פחמימה מתחיל להיות פחות כיף מאשר בימים הראשונים 🫤 או שזה העובדה שאין לי מזגן בדירה ולא ישנתי טוב ביומיים האחרונים...

מישהו כאן אוהב ת'ראפי?? (הסימן שאלה הראשון זה חלק מהשם של הלהקה, השני זה מקורי שלי 🤡)

מישהו כאן אוהב ת'ראפי?? (הסימן שאלה הראשון זה חלק מהשם של הלהקה, השני זה מקורי שלי 🤡)

טוב בואו לא נהפוך את הלוג שלי לפרסום קליפים של כל להקה שמנגנת עם דיסטושן 😛

צריך לאזן

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית