Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להילחם בשומן״:

30/05/15 - משקל גוף

משקל גוף: 103.7 ירידה של 3.8 קילו ב6 ימים, 9.1 סה"כ.
משקל גוף אתמול היה 105.2, אני מציין אותו כי השבוע (תחילת דל פחמימה) ראיתי ביומיים הראשונים ירידה של 0.7 כל יום, אחר כך 0.5 ו 0.3, ומאתמול להיום פתאום צניחה של 1.5 קילו ככה שכנראה השקילה של היום לא ממש מייצגת.
אולי לא מעניין אותכם, עוקבים יקרים, אבל אני מעדיף לכתוב את זה שאני אזכור את העניין הזה בשבוע הבא 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

ירידה טובה.
הדל פחמימה עובד יפה אני רואה 😃
עובד נחמד 😃 אני מתכנן להעמיס היום, פשוט התחלתי להרגיש את ההשפעה שדיברתם עליה (חוסר חשק, חוסר ריכוז וזה) וזה קצת בעיה בשבילי כרגע עם הלימודים. רוצה אבל להעמיס בצוה מבוקרת ולא לעשות "יום צ'יט".
אגב השליטה העצמית שלי לא כזאת גרועה כמו שחשבתי, אתמול במאנץ' כל מה שנכנס לגוף שלי זה פפסי מקס

עובד נחמד 😃 אני מתכנן להעמיס היום, פשוט התחלתי להרגיש את ההשפעה שדיברתם עליה (חוסר חשק, חוסר ריכוז וזה) וזה קצת בעיה בשבילי כרגע עם הלימודים. רוצה אבל להעמיס בצוה מבוקרת ולא לעשות "יום צ'יט".
אגב השליטה העצמית שלי לא כזאת גרועה כמו שחשבתי, אתמול במאנץ' כל מה שנכנס לגוף שלי זה פפסי מקס
כול הכבוד 😃

תגידו, קולה גורמת לאיבוד נוזלים? שתיתי אתמול בערב ליטר וחצי פפסי מקס והלכתי להשתין לא מעט פעמים תוך כדי, והיום בבוקר כאמור קמתי עם משקל גוף של קילו וחצי פחות מאתמול. (זה אולי גם קשור לזה שאכלתי אתמול באיזה 8 בערב פעם אחרונה ונשקלתי היום בסביבות 1 בצהריים)

תגידו, קולה גורמת לאיבוד נוזלים? שתיתי אתמול בערב ליטר וחצי פפסי מקס והלכתי להשתין לא מעט פעמים תוך כדי, והיום בבוקר כאמור קמתי עם משקל גוף של קילו וחצי פחות מאתמול. (זה אולי גם קשור לזה שאכלתי אתמול באיזה 8 בערב פעם אחרונה ונשקלתי היום בסביבות 1 בצהריים)
יש קטע לגוף לרדת מידי פעם בבום. יכול להיות שזה סתם מקרי. אבל באמת אין לי מושג אם יש קשר. (לא נראה לי)

מה אתה אומר נפתח הימורים באיזה משקל יהיו ריבועים ?
שאלת אותי או את דודי?
אתמול שמתי לב שהבטן קצת מקבלת צורה, עדיין לא באמת רואים ריבועים אבל זה נראה שהם ממש נלחמים לצאת.

שאלת אותי או את דודי?
אתמול שמתי לב שהבטן קצת מקבלת צורה, עדיין לא באמת רואים ריבועים אבל זה נראה שהם ממש נלחמים לצאת.
אותך.

מה זה נלחמים? אל תוותר להם, תלחם בהם בחזרה תאכל איזה לאפה.
דרך אגב מגיעה מחר ? דודי ?

אני אומר ב 100 יהיה התחלה של ריבועים, או פחות פסים התחלתיים
מה זה נלחמים? אל תוותר להם, תלחם בהם בחזרה תאכל איזה לאפה.
אולי המבורגר בערב 😃 היום אכלתי כבר איזה 400 פחמימה וממש מעט חלבון ושומן ככה שנראה לי אפשר להכניס המבורגר עסיסי.
אבל מגיע לשרירי בטן לראות קצת אור גם
דרך אגב מגיעה מחר ? דודי ?
אני מגיע, כנראה בסביבות 6-6 וחצי

כן אחי, צרכת די הרבה קפאין אם שתית ליטר וחצי.. וקפאין זה חומר משתן אז הגיוני.
הוא מייבש את הגוף.

כן אחי, צרכת די הרבה קפאין אם שתית ליטר וחצי.. וקפאין זה חומר משתן אז הגיוני.
הוא מייבש את הגוף.
טוב נו... עדיף זה מאשר בירות וכל מיני חטיפים ושטויות שהיו שם

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית