7 שנים בפורום?מזל טוב על ה30 אלף 😃
מאיפה באמת יש לאלכס כולכך הרבה מוניטין?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
7 שנים בפורום?מזל טוב על ה30 אלף 😃
מאיפה באמת יש לאלכס כולכך הרבה מוניטין?
כן, וכל הודעה שניה מעצבנת למוות אנשים וקורעת מצחוק אנשים אחרים7 שנים בפורום?
עכשיו כבר לא כי אני מנסה לשרוד ימים על 20 גרם פחמימה 😃אתה מנסה לעקוף את כולם בהכל אני רואה 🤣
הוא בפורום מההתחלה שלו (2008) ומקבל הרבה מוניטין מן הסתם
תנסה לשבור שיא בכמה מעט פחמימה אתה אוכל, תאכל כמות שלילית 😆עכשיו כבר לא כי אני מנסה לשרוד ימים על 20 גרם פחמימה 😃
איך עשית את המהפך מלאכול מה בזין שלך לפחמימה 20.תנסה לשבור שיא בכמה מעט פחמימה אתה אוכל, תאכל כמות שלילית 😆
כה אה לפעמים בא לי להביא להגיד "וואו הבנאדם גאון" ולפעמים בא לי להכניס לו אגרוף לפנים (לרוב). בנאדם באמת מיוחד!כן, וכל הודעה שניה מעצבנת למוות אנשים וקורעת מצחוק אנשים אחרים
חח אם רק זה היה אפשריתנסה לשבור שיא בכמה מעט פחמימה אתה אוכל, תאכל כמות שלילית 😆
עחי אתה לא יודע שפחמימה זה משמין, גורם לסכרת, אימפוטנציה, סרטן, איידס, שחפת, מינוס בבנק, מלחמות ורעב עולמי???איך עשית את המהפך מלאכול מה בזין שלך לפחמימה 20.
explain it to me.
הנגן שלי מת, ניסיתי לשמוע מוזיקה עם הטלפון אבל זה ממש לא נוח, כי אין לי כיסים במכנסי אימון והשרוול על היד מפריע בלחיצות (בסוף התברר שפחות ממה שחשבתי אבל זה היה אחרי הבנץ' הכבד). קיצר זה התירוץ שלי היום, לא יכלתי לשמוע מוזיקה כמו שצריך באימון. עכשיו נראה אם אני קונה נגן חדש או אוזניות בלוטות' ומתחיל לבוא עם הטלפון לאימון.
בנץ' - 125X3F, 105X3X5 חשבתי אולי אני אוכל לתת שלשה עם 125, אבל נכשלתי בשלישית. באופן כללי בחימום לבנץ' הקשבתי למוזיקה של המכון (ממש לא מתאים) והרגשתי שאני לא באיזור...
😡כמאט שכחתי את התיק שלך 🤣
התיק שלך זה הכחול ירוק כה?😡
טוב שרק כמעט
זה היה יכול להיות מצחיק, כי שמתי את התיק ליד שלו והראיתי לו אותו 😃הייתה צריך לכתוב שלא מצאתה אותו
מה אני אעשה אני מביא לך כל כך הרבה מוניטינים שהאתר כבר לא מביא לי לתת לך עוד 🤬זה היה יכול להיות מצחיק, כי שמתי את התיק ליד שלו והראיתי לו אותו 😃
במקום תגובות של "יפה, עשית שתי חזרות עם 125 אחרי הורדה של מעל 10 קילו, כל הכבוד" כל התגובות זה על התיק (שאני כבר לא בטוח אם הוא אצל מקס או במכון) 🙁
לא אמור להיות לך שני כוכבי זהב?כן, וכל הודעה שניה מעצבנת למוות אנשים וקורעת מצחוק אנשים אחרים
האתר בדיליי עם המוניטין.לא אמור להיות לך שני כוכבי זהב?
עוד 127 נקודותלא אמור להיות לך שני כוכבי זהב?
תודה 😍וכל הכבוד תותח 125 זה ממש טוב אחרי שהורדת כמעט 10 קילו!!
למה?עוד 127 נקודות