Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
איך האימונים לוקחים לך כל כך הרבה זמן? לרוב אתה רק עושה 5 סטים * 2 תרגילי בסיס. יש מצב שאתה נח יותר מדי בן סטים של חימום ובגלל זה זה גורם לאימון להתארך?

כל הכבוד איבגני ירדת הרבה במשקל !!
ולגביי הכאבים בגב לי מפעם 1 בפרונט סקוואט נהיה כאבים מקסימום תעשה בק סקוואט עם עצירה לדעתי...

כל הכבוד איבגני ירדת הרבה במשקל !!
תודה 😃
ולגביי הכאבים בגב לי מפעם 1 בפרונט סקוואט נהיה כאבים מקסימום תעשה בק סקוואט עם עצירה לדעתי...
בק סקוואט עם עצירה אני עושה באימון תחתון קל (שלשות של לואו בר עם עצירה). דווקא כמו שכתבתי עשיתי קליקים בגב אתמול והכאב נעלם והיום אני לא מרגיש אותו.
איך האימונים לוקחים לך כל כך הרבה זמן? לרוב אתה רק עושה 5 סטים * 2 תרגילי בסיס. יש מצב שאתה נח יותר מדי בן סטים של חימום ובגלל זה זה גורם לאימון להתארך?
גם אני מתפלא כל פעם איך לוקח לי כל כך הרבה זמן. אבל ביום תחתון כבד יש לי 3 סטים של סקוואט כבד ו 2 של דדליפט כבד, שבהם אני לוקח את הזמן בין הסטים, ואז את כל העזר, חוץ מזה החלפת נעליים פעמיים וחימום שמתארך ככל שמשקל העבודה גבוה יותר. בימים של עליון יש סט עצימות שלוקח לי זמן להגיע אליו כי אני רוצה להיות הכי מוכן אליו שאפשר, ואז כל הנפח, שזה 5-6 סטים של לחיצות, 5 סטים של מתח ופייס פולס, כל זה מצטבר לזמן לא מועט.
וזה עוד לפני שדיברתי על המצב שאנחנו כמה אנשים בראק או בבנץ' וזמני המנוחה עלולים להתארך, וכשמדברים יותר מדי בין הסטים

כן אני רואה איך זה לוקח לך כל כך הרבה זמן... כמה זמן אבל אתה נח בין סטים של חימום?

כן אני רואה איך זה לוקח לך כל כך הרבה זמן... כמה זמן אבל אתה נח בין סטים של חימום?
בחימום אני לא ממש מסתכל על זמנים. בסטים הראשונים המנוחה זה הזמן שלוקח לי לשים/להחליף פלטות, בין הסט חימום האחרון לסט עבודה נח איזה כמה דקות.
תגידו, מישהו הולך מחר מוקדם יחסית למכון? בסביבות 17:00? אני רוצה ללכת אבל וצריך ספוטר טוב לבנץ' 😃
@berdan @Tank @Aftermath נראה לי אתם לפעמים באים מוקדם
צריך גם צלם, למקרה שאצליח לתת שלשה עם 125:sarcastic:

בחימום אני לא ממש מסתכל על זמנים. בסטים הראשונים המנוחה זה הזמן שלוקח לי לשים/להחליף פלטות, בין הסט חימום האחרון לסט עבודה נח איזה כמה דקות.
תגידו, מישהו הולך מחר מוקדם יחסית למכון? בסביבות 17:00? אני רוצה ללכת אבל וצריך ספוטר טוב לבנץ' 😃
@berdan @Tank @Aftermath נראה לי אתם לפעמים באים מוקדם
צריך גם צלם, למקרה שאצליח לתת שלשה עם 125:sarcastic:
מצטער לא יצא לי לבוא לפני 7

אוףףףף אף אחד לא בא מוקדם 🫤 כנראה שאני אבוא גם בסביבות 7 כי אני לא רוצה לבוא מוקדם ולא למצוא ספוטר נורמלי לבנץ'

@Matty
אני חייב לדעת, מאיפה כל התמונות האלה שיש לך באוואטר ?
התמונה של @Koller מזכירה לי את הגובלין מהארי פוטר 2 חח

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית