עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה 😃כל הכבוד איבגני ירדת הרבה במשקל !!
בק סקוואט עם עצירה אני עושה באימון תחתון קל (שלשות של לואו בר עם עצירה). דווקא כמו שכתבתי עשיתי קליקים בגב אתמול והכאב נעלם והיום אני לא מרגיש אותו.ולגביי הכאבים בגב לי מפעם 1 בפרונט סקוואט נהיה כאבים מקסימום תעשה בק סקוואט עם עצירה לדעתי...
גם אני מתפלא כל פעם איך לוקח לי כל כך הרבה זמן. אבל ביום תחתון כבד יש לי 3 סטים של סקוואט כבד ו 2 של דדליפט כבד, שבהם אני לוקח את הזמן בין הסטים, ואז את כל העזר, חוץ מזה החלפת נעליים פעמיים וחימום שמתארך ככל שמשקל העבודה גבוה יותר. בימים של עליון יש סט עצימות שלוקח לי זמן להגיע אליו כי אני רוצה להיות הכי מוכן אליו שאפשר, ואז כל הנפח, שזה 5-6 סטים של לחיצות, 5 סטים של מתח ופייס פולס, כל זה מצטבר לזמן לא מועט.איך האימונים לוקחים לך כל כך הרבה זמן? לרוב אתה רק עושה 5 סטים * 2 תרגילי בסיס. יש מצב שאתה נח יותר מדי בן סטים של חימום ובגלל זה זה גורם לאימון להתארך?
בחימום אני לא ממש מסתכל על זמנים. בסטים הראשונים המנוחה זה הזמן שלוקח לי לשים/להחליף פלטות, בין הסט חימום האחרון לסט עבודה נח איזה כמה דקות.כן אני רואה איך זה לוקח לך כל כך הרבה זמן... כמה זמן אבל אתה נח בין סטים של חימום?
מצטער לא יצא לי לבוא לפני 7בחימום אני לא ממש מסתכל על זמנים. בסטים הראשונים המנוחה זה הזמן שלוקח לי לשים/להחליף פלטות, בין הסט חימום האחרון לסט עבודה נח איזה כמה דקות.
תגידו, מישהו הולך מחר מוקדם יחסית למכון? בסביבות 17:00? אני רוצה ללכת אבל וצריך ספוטר טוב לבנץ' 😃
@berdan @Tank @Aftermath נראה לי אתם לפעמים באים מוקדם
צריך גם צלם, למקרה שאצליח לתת שלשה עם 125:sarcastic:
הוא לא יש לו בגרות מחר בפיזיקה@Koller מתי אתה מגיע היום?
אני בא ביום חמישי בצהריים 😁אוףףףף אף אחד לא בא מוקדם 🫤 כנראה שאני אבוא גם בסביבות 7 כי אני לא רוצה לבוא מוקדם ולא למצוא ספוטר נורמלי לבנץ'
אתה מתחיל להתאמן בטכניון?אני בא ביום חמישי בצהריים 😁
בהחלט.פרשתי מהמכון הכי מסריח בעולם.אתה מתחיל להתאמן בטכניון?
אני יכול בשבילך לבוא ב6 😃אוףףףף אף אחד לא בא מוקדם 🫤 כנראה שאני אבוא גם בסביבות 7 כי אני לא רוצה לבוא מוקדם ולא למצוא ספוטר נורמלי לבנץ'
הוא לא יש לו בגרות מחר בפיזיקה[/QUOTE
תודה מזכירה
6 זה טוב, נראה לי זה השעה שאני אבוא בכל מקרהאני יכול בשבילך לבוא ב6 😃