חשוב יותר מאשר כמה קוביות של שוקולד 😃שכחתי לכתוב עוד סיבה להחלטה, נמאס לי להרגיש סמרטוט באימונים ולהיות חלש, בעיקר בסקוואט. אני רוצה להחזיר את משקלי העבודה ולהתחזק עוד
וגם תצליח יותר בלימודים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חשוב יותר מאשר כמה קוביות של שוקולד 😃שכחתי לכתוב עוד סיבה להחלטה, נמאס לי להרגיש סמרטוט באימונים ולהיות חלש, בעיקר בסקוואט. אני רוצה להחזיר את משקלי העבודה ולהתחזק עוד
כן, אני מתכוון לעשות את זה באמת "כמו שצריך" 😃 אחרי זה אני אחליט אם לחזור לחיטוב עם גירעון גדול או אשאר קרוב לנייטרליתחזוקה של שבועיים על נייטראלי נשמע כמו רעיון טוב. תעשה את הBREAK לפי הספר של לייל ותכניס מספיק פחמימה כדי לייצב את ההורמונים ואז תחזור לחיטוב ותרד כמו שצריך 😃
מעניין אותי אם לזה תתחבר
הקטע גם שלפני החיטוב חשבתי לרדת לאיזה 12-13% שומן. עכשיו אני בכלל חושב אם אני רוצה את זה, כי זה אומר לרדת בכוח ובמשקלי עבודה כנראה, וזה גם תכלס רק לרדת לאחוז כזה, לעשות כמה תמונות ואז להתחיל לאכול ולעלות שוב, אז אני לא כזה בטוח בשביל מה...תחזוקה של שבועיים על נייטראלי נשמע כמו רעיון טוב. תעשה את הBREAK לפי הספר של לייל ותכניס מספיק פחמימה כדי לייצב את ההורמונים ואז תחזור לחיטוב ותרד כמו שצריך 😃
אני רוצה אחרי שאני אסיים לרדת לנוע קבוע באחוז השומן מ12 ל18 בתקופות החיטוב והמסה ולא להגיע למצב שאני שמן כמו שאני עכשיו. אז אני רואה לעצמי את הירידה ל12 כMUST כדי להמשיך בקריירת האימונים. אני חושב שזה שווה את איבוד הכוח כי בסופו של דבר אתה תחזיר אותו גם ככהנשמע טוב
הקטע גם שלפני החיטוב חשבתי לרדת לאיזה 12-13% שומן. עכשיו אני בכלל חושב אם אני רוצה את זה, כי זה אומר לרדת בכוח ובמשקלי עבודה כנראה, וזה גם תכלס רק לרדת לאחוז כזה, לעשות כמה תמונות ואז להתחיל לאכול ולעלות שוב, אז אני לא כזה בטוח בשביל מה...
לרדת ל 12% זה נחמד אבל קח בחשבון שה16 שבועות שהקצבת לעצמך עלולים לא להספיק לך (מקווה שאני טועה חח)אני רוצה אחרי שאני אסיים לרדת לנוע קבוע באחוז השומן מ12 ל18 בתקופות החיטוב והמסה ולא להגיע למצב שאני שמן כמו שאני עכשיו. אז אני רואה לעצמי את הירידה ל12 כMUST כדי להמשיך בקריירת האימונים. אני חושב שזה שווה את איבוד הכוח כי בסופו של דבר אתה תחזיר אותו גם ככה
16 שבועות לא יספיקו? אין בעיה. נמשיך את זה. בסופו של דבר אין לי ברירה אם זה מה שאני רוצה אני צריך להמשיך עד שאני אגיע לזה. ואם אני אצטרך לעשות כמה הפסקות של נייטראלי באמצע אז אני אעשה את זה. זה המחיר שאני צריך לשלם על הרגלי האכילה המסריחים שהיו לי כל כך הרבה שנים.לרדת ל 12% זה נחמד אבל קח בחשבון שה16 שבועות שהקצבת לעצמך עלולים לא להספיק לך (מקווה שאני טועה חח)
תראה, חשבתי על זה גם, לנוע באזור 12-18%. מצד שני כמו שאמרתי, לא נראה לי העניין של לעשות תקופות של מסה/חיטוב, המטרה שלי היא לא בילדינג אלא כוח, ואני חושב שאפשר להתחזק תוך הישארות על משקל גוף קבוע, או אפילו ירידה מאוד מתונה. אני גם פחות אוהב את העניין של להימנע ממאכלים מסויימים כל השבוע ואז יום אחד להתחזר (יש מילה כזאת? מהמילה "חזיר" חח), לא נראה לי טוב מבחינה בריאותית. זתומרת לעשות את זה כמה חודשים חד פעמי בשביל להתחטב זה סבבה, אבל אני לא רוצה לעשות ככה כמה חודשים כל שנה.
בכל אופן עוד לא החלטתי איך אני אמשיך אחרי השבועיים תחזוקה, אולי אחזור לחיטוב, ואולי אמשיך בנייטרלי או גירעון קטנטן שיוריד אותי במשקל ממש לאט אבל יאפשר להתחזק.
אה אם ככה סבבה, בכל אופן מקווה שתגיע לאחוז המיוחל במהרה בימינו 😃16 שבועות לא יספיקו? אין בעיה. נמשיך את זה. בסופו של דבר אין לי ברירה אם זה מה שאני רוצה אני צריך להמשיך עד שאני אגיע לזה. ואם אני אצטרך לעשות כמה הפסקות של נייטראלי באמצע אז אני אעשה את זה. זה המחיר שאני צריך לשלם על הרגלי האכילה המסריחים שהיו לי כל כך הרבה שנים.
מסכים ב 100%, אני גם לא רוצה לעלות יותר לאחוזים גבוהים.לדעתי בתור "דרך חיים" אדם בריא צריך להיות על אחוז שומן של מתחת ל20 בכל שלבי החיים. זה פשוט בריא יותר.
😵זה לא אמור להיות זו דרך?
אבל זה נשמע הגיוני 😭
נחמד שאתה קובע חוק חדש וכותב אותו בלוג של יבגני.😆
חוק טוב, זה היה מצחיק כמה פעמים בהתחלה אבל מתחיל להימאס
כיף להתאמן כשבמשך היום אכלתי לחם, ענבים ואורז (לא רק כמובן, אני מדבר על מקורות פחמימה), ולא להרגיש סמרטוט באימון.
בנץ' - 127.5X1, 105X3X5 ה 127.5 עלה קשה אבל לא גבולי לדעתי שזה נחמד, לא הייתי בטוח שיש לי עוד חזרה אז עצרתי אחרי אחת.
פרס - 60X3X8 סתם רציתי להוריד קצת עצימות בפרס אחרי כל הבנץ'. גם 8 חזרות בשביל לעבוד יותר על היפרטרופיה, לבנות כתפיים רחבות 😆
צ'ין אפס - 9,8,7,4 בלי משקל, משקל גוף במכון 102.6
פייס פולס - 3X12
אליפטי - 15 דקות, יותר מחצי מזה...
להקת ברוטאל דת' חדשה שמצאתי:
קשה איתך.אני 2 דקות לתוך השיר הראשון והאמת שזה 2 דקות יותר ממה שאני רוצה לשמוע את זה...
אבל זה צפוי, לא זכור לי ששמעתי ברוטאל שאהבתי. יש לי חבר שאוהב סגנון כזה והוא ניסה להשמיע לי דברים שלדעתו גאוניים ופשוט ביאסתי אותו כשאמרתי שאני לא אוהב...
האבי, ת'ראש, מלודת'. זה בדרך כלל קולע. אולדסקול דת' גם זורם. פאוור לפעמים אם זה לא שמח והומואי מדי. בלאק ממש ממש ממש ממש לא. ברוטאל תכלס אין לי משהו נגד, אבל בדרך כלל כשאני שומע אז אני מעדיף לשמוע משהו אחר. בגדול אם זה נשמע כאילו עשו אותו בשנות ה 70-80 אני חושב שאהנה מזה, אבל רצוי מבחינת המוזיקה ולא ההפקה, כי לדעתי זה די דפוק שלהקה מוציאה אלבום בשנות ה 2000 והסאונד מחורבן כאילו הקליטו את זה על טייפ קטן באיזה מקלט.קשה איתך.