כולנו.אני נראה לי אהיה כבר מליונר עד אז אבל נראה אולי אני אשאר בתחום בכל זאת 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כולנו.אני נראה לי אהיה כבר מליונר עד אז אבל נראה אולי אני אשאר בתחום בכל זאת 😃
גם וגם 😃על טוטאל 700 או על ליפטרים קטנטנים? 🤣
סקוואט - 140X3 חשבתי לבדוק סינגלים, אבל אחרי 140X1 הרגשתי שלא יהיה לי הרבה יותר מזה היום אז עשיתי שלשה וזהו. ממשיך מכאן בשלשות, כנראה בקפיצות של 5 קילו כל שבוע לפחות בהתחלה.
דדליפט - 190X1, 210F, 210F גם כאן באתי לבדוק סינגלים. אני די בטוח ש 200 היה עולה אחרי 190 אבל אחרי שני כשלים עם 210 לא היה לי כוח כבר. שבוע הבא אעשה 190 לזוג או לשלשה ואז אתחיל גם כאן להתקדם עם שלשות.
אליפטי - 5 אינטרוולים של חצי דקה:דקה
כן... אם הייתי מנסה סינגלים היום, אני לא בטוח שהייתי מצליח יותר מ 150 (וגם את זה לא סגור 100%) לעומת 185 שהיה לי לפני.וואו נחלשת המון בסקוואט אה?
הדדליפט גם נחלש. היה לי 225 ועכשיו 15 קילו פחות מזה לא עלה.לעומת הדדליפט והבנצ' ששם שמרת על רטיו זהה ואפילו התחזקת
כן, מזדהה 😃למרות מה ששמעתי שהלחיצות הכי נחלשות בחיטוב, אצלי היה הפוך...
לא נורא, גם אתה תכף מתחיל להפציץ במשקלים:79nb:כן, מזדהה 😃
אני חושב שכן. פשוט חשבתי שם אני אמשוך 200 אז 210 בטוח לא יעלה כי אני אהיה גמור כבר.ה190 היה לך דיי קל, אני דיי בטוח שהייתי מושך 200 לולא הכשלים של ה210.
🤩לא נורא, גם אתה תכף מתחיל להפציץ במשקלים:79nb:
בדצמבר לא חוזרים בלי מדליות
להזכירך יש 1.2 קילו לחודשיים-שלושה הקרובים.🤩
מתי הולכים לאכול טי רקס?
אני מוכן לא לאכול פחמימות באותו יום ולחיות על 800 קלוריות רק בשביל המנה הזאת 🤯
כרגע שבועיים ניטרלי אני בטוח עושה, כי לא אהבתי את קצב הירידה בשבועות האחרונים והייתי כבר על 1900-2000 קלוריות, לא מתכוון לרדת יותר נמוך. אחרי זה נראה, אבל וואלה לא בטוח שאמשיך, מתסכל אותי ההיחלשות הזאתאל תפסיק עם החיטוב, אתה יורד יפה. מחכה לראות אותך עם קוביות
אני דווקא במקומך הייתי מנסה למשוך 200 אחרי ה190 מאשר לקפוץ ב20.אני חושב שכן. פשוט חשבתי שם אני אמשוך 200 אז 210 בטוח לא יעלה כי אני אהיה גמור כבר.
יאללה איך שאתה מסיים חיטוב דבר איתי נלך 😃🤩
מתי הולכים לאכול טי רקס?
אני מוכן לא לאכול פחמימות באותו יום ולחיות על 800 קלוריות רק בשביל המנה הזאת 🤯