למי אכפת, העיקר שאני ענק 😃
מקווה להגיע לפרס שלך מתשהוא.
מקווה להגדיל עוד קצת את הפער בשבועיים האלה שנשארו לי פה, שיהיה מעניין 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למי אכפת, העיקר שאני ענק 😃
מקווה להגיע לפרס שלך מתשהוא.
באיזה שפה זה? 🤣מהפח על הפחת
האמת לי חבל רק שיעיפו את הראק כי הוא ממש סבבה, אבל נראה, מקווה שהכלוב החדש יהיה טוב ונוחבואנה זה מפחיד השינויים האלו, עד עכשיו זה הלך מהפח על הפחת (עברית שפה קשה)
השמועה אומרת שהכלוב החדש יעמוד על הרצפה העקומה. אבל נראההאמת לי חבל רק שיעיפו את הראק כי הוא ממש סבבה, אבל נראה, מקווה שהכלוב החדש יהיה טוב ונוח
כן, אבל השמועה גם אומרת שהפלטפורמת עץ תעבור גם איפה שהכלוב, ככה שזה יפתור את עניין הרצפה העקומה (אם לא יבנו את הפלטפורמה בצורה עקומה 😆)השמועה אומרת שהכלוב החדש יעמוד על הרצפה העקומה. אבל נראה
תקווה לטוב תצפה לרע. לי לא אכפת אני ממשיך לעשות בנץ' ולבכות על פציעות 😃כן, אבל השמועה גם אומרת שהפלטפורמת עץ תעבור גם איפה שהכלוב, ככה שזה יפתור את עניין הרצפה העקומה (אם לא יבנו את הפלטפורמה בצורה עקומה 😆)
ואתה צריך לשנות לאתה צריך לשנות את השם של הלוג ל- הלוג של מתאמני הטכניון ואנוכי
🤣🤣🤣🤣🤣🤣ואתה צריך לשנות ל
i am so lonely so lonely i have nobody to spot me on
סליחה יש לך את מר בחור ללא חולצה 😃
לגמרי.i am so lonely so lonely i have nobody to spot me on
מדליית המלאך מגיעה לדודי ראיתי אותו היום מציל מישהו ממוות בבנץ'. 🙃לגמרי.
כולם קרוספיטרים אצלנו במכון.
כל כך בודד שהצלחתי להגיע לכשל בבנץ' צר היום באימון, ולהיאנק מתחת למוט לכמה שניות.
תכלס הוא בחור נחמד.סליחה יש לך את מר בחור ללא חולצה 😃
תוקן 😃תכלס הוא בחור נחמד.
רק שאימון קודם הוא ביקש שאשמור עליו בסקוואט... והוא היה בלי חולצה.
התפללתי שיכשל. התפללתי.
קרוספיטרים זה כמו ערבים יש להם שם רע אבל פה ושם אתה מכיר אנשים נחמדים.תכלס הוא בחור נחמד.
רק שאימון קודם הוא ביקש שאשמור עליו בסקוואט... והוא היה בלי חולצה.
התפללתי שלא ייכשל. התפללתי.
לגמרי.
כולם קרוספיטרים אצלנו במכון.
כל כך בודד שהצלחתי להגיע לכשל בבנץ' צר היום באימון, ולהיאנק מתחת למוט לכמה שניות.
ניסיתי האמת, אבל בגלל שהאחיזה הייתה צרה היה לי קשה.תלמד לעשות roll of shame, ככה לא תצטרך טובות מקרוספיטרים.
אל תוציא עליי את התסכול בגלל שאתה שמן.תוקן 😃
בקרית ביאליק, די קרוב לקריון.@White Walker , איפה נמצא המכון ? יש מצב שאני יעבור בעתיד לגור בקריות (יותר זול) אז אני רוצה להיות קל"ב למקום הכי חשוב לי.
אל תוציא עליי את התסכול בגלל שאתה שמן.
בקרית ביאליק, די קרוב לקריון.
הוא 3 דק מהעבודה שלי, אבל גם בימים שאני לא מגיע מהעבודה הוא שווה את הנסיעה.
i am not fat i have big bones 😃