Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״כנראה פלטות על המוט זה עדיף מקוביות על הבטן״:

09/07/15 - פרס

אימון במעלות.
משבוע הבא אני הולך לעשות את הסטים הכבדים בבנץ' ובפרס עם האחוזים של 5/3/1 רק בלי הריסט של 90%, כלומר עם אחוזים מה RM1 הנוכחי. פשוט להתקדם במשקל כל שבוע זה בעייתי ואז יוצא לי או כשלים או שאני מתפזר כי אני לא יודע אם לעשות ריסט או לא, וככה יהיה לי משקל מוגדר שאני אדע שאני אמור להרים. את ההשלמת נפח נראה איך אני אעשה. הRM1 שאני אתחיל איתם: בנץ' 127.5 (למרות שאני בטוח שיכלתי 130 באימון האחרון אבל נציב את מה שהיה בפועל), פרס 85.
ועכשיו לאימון:
פרס - 80X1, 85X1 רציתי לבדוק היום...

קרא את שאר עדכון הלוג...

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כנראה פלטות על המוט זה עדיף מקוביות על הבטן״:

11/07/15 - נפח תחתון

במעלות

סקוואט - 120X5X5 הסט הראשון היה כבד מדי, בסטים הבאים נכנסתי יותר מרוכז וגם שמתי מגנזיום על הגב שהמוט יישב יציב אז הלך סבבה, חוץ מזה שהחגורה הייתה צמודה ולחצה יותר מדי בחור שאני סוגר בשבועות האחרונים. לא יודע אם זה בגלל שעליתי קצת השבוע או בגלל שאכלתי ארוחה לא קטנה פחות משעה וחצי לפני האימון.
אליפטי - 5 אינטרוולים של חצי דקה:דקה כאן התחלתי להרגיש את הארוחה שאכלתי, באינטרוול האחרון התחילה טיפה בחילה וכאבים בצד.
פלאנק - 1:20, 1:00
נחמד להיכנס ולצאת מהמכון תוך פחות משעה

קרא את שאר עדכון הלוג...

תזכיר לי איזה תוכני אה כרגע 531? או ששינת קצת ?
טקסס בסקוואט מהשבוע. יום שישי נפח (לפעמים בשבת, כמו היום) ושלישי עצימות. דדליפט כרגע רק בעצימות, כל עוד הוא יתקדם אני לא אוסיף נפח דדליפט.
בלחיצות משבוע הבא את העצימות אעשה במתכונת 531 ואת הנפח קצת שונה
לא הבנתי כמה פעמים בשבוע אתה מתאמן. 😳
4
weakid לא מגיב אז אני אשים משהו בעצמי, חסר לי כאן קצת חאבי מטאל ישן וטוב

טקסס בסקוואט מהשבוע. יום שישי נפח (לפעמים בשבת, כמו היום) ושלישי עצימות. דדליפט כרגע רק בעצימות, כל עוד הוא יתקדם אני לא אוסיף נפח דדליפט.
בלחיצות משבוע הבא את העצימות אעשה במתכונת 531 ואת הנפח קצת שונה

4
weakid לא מגיב אז אני אשים משהו בעצמי, חסר לי כאן קצת חאבי מטאל ישן וטוב

זאת קונטרה לאלון?

זאת קונטרה לאלון?
זה בשביל לשמור על טהרת המתכת בית ספר ישן
משהו שנזכרתי מהאימון של שלשום במעלות, אני אשאל אתכם:
נכון יש את אלה שחושבים שהראק הוא בשביל לעשות בייספס? אז ראיתי כמה וכמה ליצנים כאלה במכון כאן. כל עוד זה לא כשאני צריך להשתמש בראק וצריך לחכות להם אני לא מרגיש שיש לי ממש זכות להגיד להם לא לעשות את זה, למרות שאני שומע את הראק בוכה.
אז באימון שלשום אחרי שסיימתי לעשות פרס בראק בא לשם איזה בילדר מגודל והתחיל לעשות בייספס עם 50 קילו. אני מכיר את הבחור מזמן (שלום-שלום וזהו, הוא היה גם מאמן פעם באיזה מכון שהייתי מתאמן בו). מכירים את האנשים הגדולים האלה (רוסים עם ראש מגולח בד"כ) ששומרים במועדונים ולפעמים זורקים משם אנשים שיכורים? אז הוא היה עובד בזה. מכירים את זה שאם מישהו חייב למישהו אחר כסף ולא מחזיר לו אז במקום לתבוע אותו אפשר לפנות לאנשים מסויימים ותמורת סכום מסויים הם יכולים לשכנע את אותו מישהו לשלם? אז הוא היה עובד גם בזה.
קיצר מעניין אותי מי כאן היה אומר לאותו בחור שזה לא לעניין שהוא עושה בייספס בראק 😆

זה בשביל לשמור על טהרת המתכת בית ספר ישן
משהו שנזכרתי מהאימון של שלשום במעלות, אני אשאל אתכם:
נכון יש את אלה שחושבים שהראק הוא בשביל לעשות בייספס? אז ראיתי כמה וכמה ליצנים כאלה במכון כאן. כל עוד זה לא כשאני צריך להשתמש בראק וצריך לחכות להם אני לא מרגיש שיש לי ממש זכות להגיד להם לא לעשות את זה, למרות שאני שומע את הראק בוכה.
אז באימון שלשום אחרי שסיימתי לעשות פרס בראק בא לשם איזה בילדר מגודל והתחיל לעשות בייספס עם 50 קילו. אני מכיר את הבחור מזמן (שלום-שלום וזהו, הוא היה גם מאמן פעם באיזה מכון שהייתי מתאמן בו). מכירים את האנשים הגדולים האלה (רוסים עם ראש מגולח בד"כ) ששומרים במועדונים ולפעמים זורקים משם אנשים שיכורים? אז הוא היה עובד בזה. מכירים את זה שאם מישהו חייב למישהו אחר כסף ולא מחזיר לו אז במקום לתבוע אותו אפשר לפנות לאנשים מסויימים ותמורת סכום מסויים הם יכולים לשכנע את אותו מישהו לשלם? אז הוא היה עובד גם בזה.
קיצר מעניין אותי מי כאן היה אומר לאותו בחור שזה לא לעניין שהוא עושה בייספס בראק 😆
אף אחד לא מעז לעשות בייספס בכלוב בהרקולס. ומי שכן, מרחם על חייו

אתה אומר לי משהו כללי, אבל לא ענית על השאלה 😛
והסרטון שראיתי של @nlr666 מלמד איזה ניגן אחד לעשות בייספס במונוליפט מראה מציאות אחרת בהרקולס 🙄

כשהייתי בפרו שיט היה איזה מאמן קוקסינל שעושה בייספס בראק. אם הוא היה עושנ כשהייתי צריך אותו הייתי אומר לו שזה לא לעניין. אם אם זה היב לפני שעזבתי הייתי אומר לו שהוא אידיוט
חח

והסרטון שראיתי של @nlr666 מלמד איזה ניגן אחד לעשות בייספס במונוליפט מראה מציאות אחרת בהרקולס 🙄
חחחחח זה היה לטרולינג אחי

כשהייתי בפרו שיט היה איזה מאמן קוקסינל שעושה בייספס בראק. אם הוא היה עושנ כשהייתי צריך אותו הייתי אומר לו שזה לא לעניין. אם אם זה היב לפני שעזבתי הייתי אומר לו שהוא אידיוט
להגיד "אם...הייתי עושה כך וכך" כל אחד יכול, השאלה אם אמרת לו אי פעם, ואם הייתי אומר לבחור שתיארתי לפני 😛😛
חחחחח זה היה לטרולינג אחי
באמת? לא מאמין 😃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית