Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
טוב, לא קראתי הכל, החבר'ה פה עושים עבודה טובה בלכסות את ההודעות שלך בספאם, אבל אם אני מבין נכון הפסקת את החיטוב? או שהלוג שלך החליט להפסיק, לא יודע. בכל מקרה, לדעתי זה חבל, כי יש לך מסת שריר אדירה, ובאחוז שומן נמוך זה היה נראה חבל"ז. בכל מקרה שאפו ומוניטין על התוצאה 🍻🍻​
כן יש כאן לא מעט ספאם, אבל מה שבאמת חשוב נמצא בעדכונים 😃 בכל אופן ראיתי שהירידה במשקל נהיית איטית, והייתי כבר על 1900-2000 קלוריות ולא רציתי לרדת עוד, אז החלטתי על שבועיים ניטרלי (עכשיו מתחיל את השבוע השני). עד סוף השבועיים האלה אני אחליט אם להמשיך בחיטוב, כי להיות חטוב זה נחמד אבל לשים משקל כבד על הגב זה יותר כיף. כרגע אני חושב שאכנס לגירעון עדין ואנסה להתחטב ממש לאט תוך כדי עליה במשקלי עבודה.
ותודה 😃
כי יש לך מסת שריר אדירה
זה מאוד מחמיא, לא חשבתי על עצמי כבעל מסת שריר אדירה 😍
זה גם מה שאני אמרתי לו 😃
דודי אפשר למחוק מתגובה 2335 עד 2375 כולל? וגם את 2379, 2380, 2381?
סתם דיון מיותר שאני התחלתי...

אני פשוט שם את הדברים שלי בתוך הראק מבלי לשאול אותם.

אגב, אם בפרופיט עסקינן - לא שווה לעבור אליהם ? הם פותחים עכשיו מכון בגבול חולון - ראשון ויש להם מחירי השקה פצצה.
לא שווה את זה. חרא מכון עם חרא ציוק וחרא אנשים. במיוחד שהרקולס עולה 160
אולי לבילדרין המכון בסדר

כן יש כאן לא מעט ספאם, אבל מה שבאמת חשוב נמצא בעדכונים 😃 בכל אופן ראיתי שהירידה במשקל נהיית איטית, והייתי כבר על 1900-2000 קלוריות ולא רציתי לרדת עוד, אז החלטתי על שבועיים ניטרלי (עכשיו מתחיל את השבוע השני). עד סוף השבועיים האלה אני אחליט אם להמשיך בחיטוב, כי להיות חטוב זה נחמד אבל לשים משקל כבד על הגב זה יותר כיף. כרגע אני חושב שאכנס לגירעון עדין ואנסה להתחטב ממש לאט תוך כדי עליה במשקלי עבודה.
ותודה 😃

זה מאוד מחמיא, לא חשבתי על עצמי כבעל מסת שריר אדירה 😍

דודי אפשר למחוק מתגובה 2335 עד 2375 כולל? וגם את 2379, 2380, 2381?
סתם דיון מיותר שאני התחלתי...
וגם את 2383 וההודעה הזאת.

אני אביא לו סניקרס לאימון 😃
image.jpg

כולם יכולים למחוק הודעות, אני לא מיוחד בזה 😃

אני יכול למנות/להוריד מנהלים, לקרוא הודעות פרטיות ועוד כל מיני דברים פחות מיינסטרימים.

כולם יכולים למחוק הודעות, אני לא מיוחד בזה 😃

אני יכול למנות/להוריד מנהלים, לקרוא הודעות פרטיות ועוד כל מיני דברים פחות מיינסטרימים.
למה שתרצו לקרוא הודעות פרטיות חוץ ממכירת סטרואידים?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית