מצד אחד, ומצד שני, ספות מחליקות, כלוב חלוד, מוטות שלא מסוגלים לעמוד במשקל כבד, פלטות שבריריות וכן הלאה.בסדר, זה לא שכרגע אני מרים עם אלייקו או איבנקו ובאמפר פלייטס.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מצד אחד, ומצד שני, ספות מחליקות, כלוב חלוד, מוטות שלא מסוגלים לעמוד במשקל כבד, פלטות שבריריות וכן הלאה.בסדר, זה לא שכרגע אני מרים עם אלייקו או איבנקו ובאמפר פלייטס.
כן יש כאן לא מעט ספאם, אבל מה שבאמת חשוב נמצא בעדכונים 😃 בכל אופן ראיתי שהירידה במשקל נהיית איטית, והייתי כבר על 1900-2000 קלוריות ולא רציתי לרדת עוד, אז החלטתי על שבועיים ניטרלי (עכשיו מתחיל את השבוע השני). עד סוף השבועיים האלה אני אחליט אם להמשיך בחיטוב, כי להיות חטוב זה נחמד אבל לשים משקל כבד על הגב זה יותר כיף. כרגע אני חושב שאכנס לגירעון עדין ואנסה להתחטב ממש לאט תוך כדי עליה במשקלי עבודה.טוב, לא קראתי הכל, החבר'ה פה עושים עבודה טובה בלכסות את ההודעות שלך בספאם, אבל אם אני מבין נכון הפסקת את החיטוב? או שהלוג שלך החליט להפסיק, לא יודע. בכל מקרה, לדעתי זה חבל, כי יש לך מסת שריר אדירה, ובאחוז שומן נמוך זה היה נראה חבל"ז. בכל מקרה שאפו ומוניטין על התוצאה 🍻🍻
זה מאוד מחמיא, לא חשבתי על עצמי כבעל מסת שריר אדירה 😍כי יש לך מסת שריר אדירה
דודי אפשר למחוק מתגובה 2335 עד 2375 כולל? וגם את 2379, 2380, 2381?זה גם מה שאני אמרתי לו 😃
לא שווה את זה. חרא מכון עם חרא ציוק וחרא אנשים. במיוחד שהרקולס עולה 160אני פשוט שם את הדברים שלי בתוך הראק מבלי לשאול אותם.
אגב, אם בפרופיט עסקינן - לא שווה לעבור אליהם ? הם פותחים עכשיו מכון בגבול חולון - ראשון ויש להם מחירי השקה פצצה.
וגם את 2383 וההודעה הזאת.כן יש כאן לא מעט ספאם, אבל מה שבאמת חשוב נמצא בעדכונים 😃 בכל אופן ראיתי שהירידה במשקל נהיית איטית, והייתי כבר על 1900-2000 קלוריות ולא רציתי לרדת עוד, אז החלטתי על שבועיים ניטרלי (עכשיו מתחיל את השבוע השני). עד סוף השבועיים האלה אני אחליט אם להמשיך בחיטוב, כי להיות חטוב זה נחמד אבל לשים משקל כבד על הגב זה יותר כיף. כרגע אני חושב שאכנס לגירעון עדין ואנסה להתחטב ממש לאט תוך כדי עליה במשקלי עבודה.
ותודה 😃
זה מאוד מחמיא, לא חשבתי על עצמי כבעל מסת שריר אדירה 😍
דודי אפשר למחוק מתגובה 2335 עד 2375 כולל? וגם את 2379, 2380, 2381?
סתם דיון מיותר שאני התחלתי...
רגע אתה לא יכול נכון? זה רק מנהל ראשי?
אני אביא לו סניקרס לאימון 😃
לא אמרתי שאני לא.. ביקשת מדודי, לא?רגע אתה לא יכול נכון? זה רק מנהל ראשי?
אז אתה יכול למחוק את מה שביקשתי? וגם מ 2883 ועד כאן? אני אפצה אותך בהזדמנות 😃לא אמרתי שאני לא.. ביקשת מדודי, לא?
😉
למה שתרצו לקרוא הודעות פרטיות חוץ ממכירת סטרואידים?כולם יכולים למחוק הודעות, אני לא מיוחד בזה 😃
אני יכול למנות/להוריד מנהלים, לקרוא הודעות פרטיות ועוד כל מיני דברים פחות מיינסטרימים.
למה שתרצו לקרוא הודעות פרטיות חוץ ממכירת סטרואידים?
אתה סוכן סמוי של היחידה לאכיפת הסמים 🥷צריך לתפוס את המסחר בפורום, אין ממש דרך לעלות על זה בלי לקרוא מדגמית הודעות לא קשורות.
אני נקי
אני נקי
אני נקי
ואיך אתם יודעים איזה הודעות של איזה משתמשים לקרוא? נושא מעניין..צריך לתפוס את המסחר בפורום, אין ממש דרך לעלות על זה בלי לקרוא מדגמית הודעות לא קשורות.
ואיך אתם יודעים איזה הודעות של איזה משתמשים לקרוא? נושא מעניין..
אז תכלס אתם עוקבים בעיקר אחרי אנשים שפעילים בפורום סטרואידיםאנחנו מכירים את כולם, משתמשים חדשים ומשתמשי חומרים ידועים נמצאים על הכוונת.