- פותח/ת השרשור
- #2,441
כן סבבה ממה ששמעתי עכשיובכללי להקה מאוד טובה.
אין להם יותר מדי יצירתיות בשמות של אלבומים, הראשון נקרא TOTAL BRUTAL השני DOUBLE BRUTAL והשלישי TRIPLE BRUTAL 😆
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן סבבה ממה ששמעתי עכשיובכללי להקה מאוד טובה.
כן סבבה ממה ששמעתי עכשיו
אין להם יותר מדי יצירתיות בשמות של אלבומים, הראשון נקרא TOTAL BRUTAL השני DOUBLE BRUTAL והשלישי TRIPLE BRUTAL 😆
כן ראיתי שזה בכלל בנאדם אחד ולא להקה. אבל מוזיקה סבבה וטקסטים מצחיקיםזה כנראה בגלל שהם פרוייקט מוזיקלי ולא להקה של ממש.
מצב חרא, יש לי כאבים בצד שמאל של הבטן בפנים, שהתחילו מיום שבת כשהחגורה לחצה יותר מדי בנפח סקוואט. הסיפור המלא כאן
סקוואט - 145X3 בחימום עם 120 חגרתי והרגשתי את הכאב אבל החלטתי בכל זאת להשלים את הסט הכבד.
דדליפט - 190X3 בדדליפט דווקא כשחגרתי לא היה כאב אז סיימתי את האימון. ה 190 עלה סבבה.
פלאנק - 1:30, 2X1:20
רציתי לעשות אינטרוולים על אליפטי אבל באינטרוול הראשון הרגשתי את הכאב חזק (הוא התחיל להתגבר אחרי הדדליפט) אז...
כן כנראה שזה מה שאעשה. אולי יצאתי מפגר שהמשכתי את האימון למרות הכאב...לדעתי אם זה לא עובר לך תוך יום יומיים הייתי הולך לרופא. בבטן יש איברים חשובים אז לא הייתי מסתכן.
בכ"מ מקווה שזה יעבור מהר 🫤
הייתי פורש לזמן הקרוב מהתרגלים שעושים לך כאבים אם זה ימשיך.כן כנראה שזה מה שאעשה. אולי יצאתי מפגר שהמשכתי את האימון למרות הכאב...
אבל אני לא רוצה להפסיק לעשות סקוואטהייתי פורש לזמן הקרוב מהתרגלים שעושים לך כאבים אם זה ימשיך.
*רחמים*🙁אבל אני לא רוצה להפסיק לעשות סקוואט
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
וברצינות, כן אם זה לא יפסיק אז לא תהיה ברירה. אני אראה מה יהיה עם זה עד יום חמישי, אמור להיות אימון לחיצות עם עצימות פרס. אם זה יעבור אז נראה איך זה ירגיש בפרס עם החגורה (אתחיל ממשקל קל לחגור). ם אני אראה שאין הקלה אז כנראה אוותר על אימון ואלך לרופא שישלח לצילום או משהו
הכל בגלל שהפסקתי את החיטוב. נהייתי שמן ועדיין סגרתי את החגורה באותו חור.*רחמים*🙁
גם אני אמרתי את זה פעם וזה רק נהיה גרוע יותר עם הזמן :(אבל אני לא רוצה להפסיק לעשות סקוואט
וברצינות, כן אם זה לא יפסיק אז לא תהיה ברירה. אני אראה מה יהיה עם זה עד יום חמישי, אמור להיות אימון לחיצות עם עצימות פרס. אם זה יעבור אז נראה איך זה ירגיש בפרס עם החגורה (אתחיל ממשקל קל לחגור). ם אני אראה שאין הקלה אז כנראה אוותר על אימון ואלך לרופא שישלח לצילום או משהו
אצלי זה לא מרגיש שסדקתי משהו כי לא כואב כשאני לוחץ על הצלעות. בכל מקרה כשזה היה אצלך אתה הפסקת להתאמן לכמה זמן עד שזה עבר?עכשיו קראתי את השרשור שהפנת עליו - נשמע מאוד דומה למה שהיה לי, אתה יכול ללכת לרופא (זה מה שאני עשיתי) - אני שם את הכסף שזה עובר לבד תוך שבועיים.
האמת חשבתי עליך ורציתי להוסיף הקדשה לך אבל בסוף לא רציתי לשים לך מלח על הפצעים 🙄גם אני אמרתי את זה פעם וזה רק נהיה גרוע יותר עם הזמן 😭
כל עוד לא תחזור על הטעויות שלי אני אהיה שמח 😃אצלי זה לא מרגיש שסדקתי משהו כי לא כואב כשאני לוחץ על הצלעות. בכל מקרה כשזה היה אצלך אתה הפסקת להתאמן לכמה זמן עד שזה עבר?
האמת חשבתי עליך ורציתי להוסיף הקדשה לך אבל בסוף לא רציתי לשים לך מלח על הפצעים 🙄
יהיה בסדר, אני חושב שאפשר עדיין לעשות סקוואט עם כבד שזז מהמקום 😆כל עוד לא תחזור על הטעויות שלי אני אהיה שמח 😃