Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
בכללי להקה מאוד טובה.
כן סבבה ממה ששמעתי עכשיו
אין להם יותר מדי יצירתיות בשמות של אלבומים, הראשון נקרא TOTAL BRUTAL השני DOUBLE BRUTAL והשלישי TRIPLE BRUTAL 😆

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כנראה פלטות על המוט זה עדיף מקוביות על הבטן״:

14/07/15 - עצימות תחתון

מצב חרא, יש לי כאבים בצד שמאל של הבטן בפנים, שהתחילו מיום שבת כשהחגורה לחצה יותר מדי בנפח סקוואט. הסיפור המלא כאן

סקוואט - 145X3
בחימום עם 120 חגרתי והרגשתי את הכאב אבל החלטתי בכל זאת להשלים את הסט הכבד.
דדליפט - 190X3 בדדליפט דווקא כשחגרתי לא היה כאב אז סיימתי את האימון. ה 190 עלה סבבה.
פלאנק - 1:30, 2X1:20
רציתי לעשות אינטרוולים על אליפטי אבל באינטרוול הראשון הרגשתי את הכאב חזק (הוא התחיל להתגבר אחרי הדדליפט) אז...

קרא את שאר עדכון הלוג...

לדעתי אם זה לא עובר לך תוך יום יומיים הייתי הולך לרופא. בבטן יש איברים חשובים אז לא הייתי מסתכן.
בכ"מ מקווה שזה יעבור מהר 🫤

לדעתי אם זה לא עובר לך תוך יום יומיים הייתי הולך לרופא. בבטן יש איברים חשובים אז לא הייתי מסתכן.
בכ"מ מקווה שזה יעבור מהר 🫤
כן כנראה שזה מה שאעשה. אולי יצאתי מפגר שהמשכתי את האימון למרות הכאב...

הייתי פורש לזמן הקרוב מהתרגלים שעושים לך כאבים אם זה ימשיך.
אבל אני לא רוצה להפסיק לעשות סקוואט
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

וברצינות, כן אם זה לא יפסיק אז לא תהיה ברירה. אני אראה מה יהיה עם זה עד יום חמישי, אמור להיות אימון לחיצות עם עצימות פרס. אם זה יעבור אז נראה איך זה ירגיש בפרס עם החגורה (אתחיל ממשקל קל לחגור). ם אני אראה שאין הקלה אז כנראה אוותר על אימון ואלך לרופא שישלח לצילום או משהו

וברצינות, כן אם זה לא יפסיק אז לא תהיה ברירה. אני אראה מה יהיה עם זה עד יום חמישי, אמור להיות אימון לחיצות עם עצימות פרס. אם זה יעבור אז נראה איך זה ירגיש בפרס עם החגורה (אתחיל ממשקל קל לחגור). ם אני אראה שאין הקלה אז כנראה אוותר על אימון ואלך לרופא שישלח לצילום או משהו
*רחמים*🙁

גם אני אמרתי את זה פעם וזה רק נהיה גרוע יותר עם הזמן :(

אני עשיתי צילום רנטגן כי חשבתי שסדקתי צלע פעם כששמתי את החגורה עם רייג' - מאז אני שם אותה כש-Beast mode off.

היה לי קשה להתיישב על הספה ולהיכנס למכונית בלי להיאנק מכאבים, בסוף לא סדקתי כלום וסתם הייתי ילדה קטנה.

עכשיו קראתי את השרשור שהפנת עליו - נשמע מאוד דומה למה שהיה לי, אתה יכול ללכת לרופא (זה מה שאני עשיתי) - אני שם את הכסף שזה עובר לבד תוך שבועיים.

עכשיו קראתי את השרשור שהפנת עליו - נשמע מאוד דומה למה שהיה לי, אתה יכול ללכת לרופא (זה מה שאני עשיתי) - אני שם את הכסף שזה עובר לבד תוך שבועיים.
אצלי זה לא מרגיש שסדקתי משהו כי לא כואב כשאני לוחץ על הצלעות. בכל מקרה כשזה היה אצלך אתה הפסקת להתאמן לכמה זמן עד שזה עבר?
גם אני אמרתי את זה פעם וזה רק נהיה גרוע יותר עם הזמן 😭
האמת חשבתי עליך ורציתי להוסיף הקדשה לך אבל בסוף לא רציתי לשים לך מלח על הפצעים 🙄

אצלי זה לא מרגיש שסדקתי משהו כי לא כואב כשאני לוחץ על הצלעות. בכל מקרה כשזה היה אצלך אתה הפסקת להתאמן לכמה זמן עד שזה עבר?

האמת חשבתי עליך ורציתי להוסיף הקדשה לך אבל בסוף לא רציתי לשים לך מלח על הפצעים 🙄
כל עוד לא תחזור על הטעויות שלי אני אהיה שמח 😃

לא מזמן היה לי משהו דומה בחלק התחתון של הlats(בצד שמאל קצת מעל הגב התחתון) שהתחיל בכלום, עד שעשיתי תנועה חדה והיו לי ממש כאבים. זה הגביל אותי בתנועות רבות אבל יכולתי לסבול. כל פעם שנגעתי במקום הכאבים ממש הוחרפו כאילו כלום. עבר לי במשך הזמן עם מנוחה.
העצה שלי היא פשוט מנוחה של כמה ימים ופשוט אל תיגע במקום.
בהצלחה בהחלמה 😃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית