זאת החברה שלי.הסבר?
אני מכיר לכם אותה.
סתם, אני מרים יד שאני ספאמר.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זאת החברה שלי.הסבר?
ידעתי את זהזאת החברה שלי.
אני מכיר לכם אותה.
מקסים.יום יבוא..
![]()
פרס - 62.5X5, 72.5X3, 80X1, 85X1 מבסוט על ה 85, בלי חגורה אני בטוח שזה היה עולה יותר בקלות, אבל עלה בכל זאת (אני יכול לקרוא לזה גם PR ללא 😃 ).
בנץ' - 100X3X5, 80X3X10
חתירה עם דאמבל - 34X4X12
פייס פולס - 3X12 מישהו כאן שאל אותי לאחרונה כמה משקל אני עושה בפייס פולס (לא זוכר מי זה היה), אז היום זה היה 55 פאונד.
שבוע הבא מעלה את ה TM (שזה המספר שממנו אני מחשב את האחוזים בסטים של עצימות) בבנץ' ל 130 ובפרס ל 87.5 (2.5 קילו כל הרמה).
כן די מעייף חחוואו איך אני מזדהה עם החתירה... כל אימון B אני עושה 4X15 זה כמו אירובי זה מעייף אותי יותר מכל האימון
אושר המליץ לי על התרגיל בשביל הדדליפט בגלל שיש לי גב חלש.. דווקא אני מתקדם במשקל של זה כל אימון-שנייםכן די מעייף חח
האמת שאני השבוע רק התחלתי לעשות, במקום מתח לבינתיים עד שאני אהיה בריא לגמרי
שכחתי לעדכן אתמול (יום חמישי):
ספרינטים בעליה- 6 או 7 אינטרוולים (לא זוכר בדיוק) של חצי דקה:דקה
רצתי בחוץ אז לא יודע. בגדול הקצב הוא כזה שאחרי חצי דקה בא לי למות, במיוחד אחרי הספרינט השלישי והלאה.קצב?
מתחילת השבוע לא נשקלתי, מעריך שהמשקל לא זז פחות או יותר, אבל נראה לי שאני טיפטיפה יותר חטוב מאשר לפני כמה שבועות, בהחלט יכול להיות שסתם נדמה לי.יורד במשקל??
הוא מקבל ממני מוניטין במציאות 🤯סיימון משך 180 בתחרות
תעשה איתו ברית דמיםזה לא פיר שהוא שחיף עם דם של ויקינגים.
גם אני רוצה. 😭
I'm on it.תעשה איתו ברית דמים
עד איזה מ״ג הוא התחרה?סיימון משך 180 בתחרות 👏
67.5עד איזה מ״ג הוא התחרה?
הוא לא היה בחלוקת פרסים? לא זכור לי ששמעתי סיימון67.5
אימון במעלות
נרדמתי אתמול ב 9 בערב, התעוררתי ב 2 בלילה ולא הצלחתי להירדם יותר 🫤 הלכתי לאימון בסביבות 9 בבוקר, בניגוד לציפייה שלי דווקא היו אנרגיות. יכול להיות שה2 כדורי קפאין תרמו לזה במידה מסויימת... ועוד משהו, לקחת אומגה 3 זמן קצר מדי לפני האימון זה לא רעיון כזה טוב 🤢
סקוואט - 110X5X5 שכחתי לגמרי מהכאב בזמן האימון שזה מצוין, באופן כללי אני מרגיש שזה עבר כמעט לגמרי, כנראה ביום שלישי אנסה לדדלפט גם.
פרונט סקוואט - 60X3, 70X3, 80X2X3 אחרי הסקוואט הרגשתי עדיין...
אין לי מושג, ראיתי את התוצאות בקובץ שהעלו לקבוצה בפייס, משם ראיתי כמה הוא הריםהוא לא היה בחלוקת פרסים? לא זכור לי ששמעתי סיימון
איך הלכו הפרסים, לפי כל קטוגוריית גיל ומשקל? או רק גיל?הוא לא היה בחלוקת פרסים? לא זכור לי ששמעתי סיימון