Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
יום יבוא..
Sex1.jpg

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

29/07/15 - פרס

פרס - 62.5X5, 72.5X3, 80X1, 85X1 מבסוט על ה 85, בלי חגורה אני בטוח שזה היה עולה יותר בקלות, אבל עלה בכל זאת (אני יכול לקרוא לזה גם PR ללא 😃 ).
בנץ' - 100X3X5, 80X3X10
חתירה עם דאמבל - 34X4X12
פייס פולס - 3X12
מישהו כאן שאל אותי לאחרונה כמה משקל אני עושה בפייס פולס (לא זוכר מי זה היה), אז היום זה היה 55 פאונד.

שבוע הבא מעלה את ה TM (שזה המספר שממנו אני מחשב את האחוזים בסטים של עצימות) בבנץ' ל 130 ובפרס ל 87.5 (2.5 קילו כל הרמה).

קרא את שאר עדכון הלוג...

וואו איך אני מזדהה עם החתירה... כל אימון B אני עושה 4X15 זה כמו אירובי זה מעייף אותי יותר מכל האימון

וואו איך אני מזדהה עם החתירה... כל אימון B אני עושה 4X15 זה כמו אירובי זה מעייף אותי יותר מכל האימון
כן די מעייף חח
האמת שאני השבוע רק התחלתי לעשות, במקום מתח לבינתיים עד שאני אהיה בריא לגמרי

כן די מעייף חח
האמת שאני השבוע רק התחלתי לעשות, במקום מתח לבינתיים עד שאני אהיה בריא לגמרי
אושר המליץ לי על התרגיל בשביל הדדליפט בגלל שיש לי גב חלש.. דווקא אני מתקדם במשקל של זה כל אימון-שניים

רצתי בחוץ אז לא יודע. בגדול הקצב הוא כזה שאחרי חצי דקה בא לי למות, במיוחד אחרי הספרינט השלישי והלאה.
יורד במשקל??
מתחילת השבוע לא נשקלתי, מעריך שהמשקל לא זז פחות או יותר, אבל נראה לי שאני טיפטיפה יותר חטוב מאשר לפני כמה שבועות, בהחלט יכול להיות שסתם נדמה לי.
סיימון משך 180 בתחרות 👏

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

01/08/15 - נפח תחתון

אימון במעלות
נרדמתי אתמול ב 9 בערב, התעוררתי ב 2 בלילה ולא הצלחתי להירדם יותר 🫤 הלכתי לאימון בסביבות 9 בבוקר, בניגוד לציפייה שלי דווקא היו אנרגיות. יכול להיות שה2 כדורי קפאין תרמו לזה במידה מסויימת... ועוד משהו, לקחת אומגה 3 זמן קצר מדי לפני האימון זה לא רעיון כזה טוב 🤢

סקוואט - 110X5X5 שכחתי לגמרי מהכאב בזמן האימון שזה מצוין, באופן כללי אני מרגיש שזה עבר כמעט לגמרי, כנראה ביום שלישי אנסה לדדלפט גם.
פרונט סקוואט - 60X3, 70X3, 80X2X3 אחרי הסקוואט הרגשתי עדיין...

קרא את שאר עדכון הלוג...
הוא לא היה בחלוקת פרסים? לא זכור לי ששמעתי סיימון
אין לי מושג, ראיתי את התוצאות בקובץ שהעלו לקבוצה בפייס, משם ראיתי כמה הוא הרים
הוא לא היה בחלוקת פרסים? לא זכור לי ששמעתי סיימון
איך הלכו הפרסים, לפי כל קטוגוריית גיל ומשקל? או רק גיל?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית