Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
איך נחלשת כ״כ בסקוואט? 😕
נחלשתי מאוד בחיטוב, עשיתי 140 ל 4 חזרות בסופו. ועכשיו גם כאמור אני עובד בלי חגורה, ובסקוואט אני מאוד מרגיש את ההבדל לעומת סקוואט עם חגורה.

אה, אתה עושה דרופסטים בסקוואט? 😆
כן, זה היה בתחרות, עשיתי 185, שמעתי GOOD LIFT ורצתי מהר לאזור החימום שם חיכה מוט עם 175 קילו שהכנתי מבעוד מועד, עשיתי זוג, הורדתי 2.5 קילו ועשיתי שלשה.
פשוט רציתי לנצל את היום של התחרות גם בשביל לקבל היפרטרופיה מירבית מהאימון הזה, וכידוע לעשות חזרה אחת זה חסר תועלת למטרה זו.

כן, זה היה בתחרות, עשיתי 185, שמעתי GOOD LIFT ורצתי מהר לאזור החימום שם חיכה מוט עם 175 קילו שהכנתי מבעוד מועד, עשיתי זוג, הורדתי 2.5 קילו ועשיתי שלשה.
פשוט רציתי לנצל את היום של התחרות גם בשביל לקבל היפרטרופיה מירבית מהאימון הזה, וכידוע לעשות חזרה אחת זה חסר תועלת למטרה זו.
🤣🤣🤣 ומה עם קצת עבודת נפח אחר כך?
אני מדמיין את הכרוז קורא לך לדדליפט ואתה בצד ממשיך לפמפם בנץ' לעשיריות 🤣

אני מדמיין את הכרוז קורא לך לדדליפט ואתה בצד ממשיך לפמפם בנץ' לעשיריות 🤣
תשמע, ראיתי בקבוצה של PL בפייס, סיפרו על היווני שהיה עכשיו בתחרות, שהוא בין הכניסות לא נח, הוא המשיך להרים באזור חימום 😲
ויש לציין שהיו לו מספרים מאוד מרשימים
ככה זה כשהתחרות נופלת על יום נפח של טקסס!
מזל שלא נפלה לך על יום התאוששות. עכשיו אני עושה מתח 3xMAX ועל הזין שלי הדדליפט!!!
"אפשר לעשות פנדליי רואו במקום דדליפט? ואם אפשר גם שלוש חזרות ולא אחת?"

תשמע, ראיתי בקבוצה של PL בפייס, סיפרו על היווני שהיה עכשיו בתחרות, שהוא בין הכניסות לא נח, הוא המשיך להרים באזור חימום 😲
נו, זה מתקשר לטנק שסיפר לנו על השיטה החדשה שבין הסטים אתה חוטף מכות מכמה ליפטרים, לא? או שזה היה שיפצור שלנו לשיטה?

"אפשר לעשות פנדליי רואו במקום דדליפט? ואם אפשר גם שלוש חזרות ולא אחת?"
"ברור שעשיתי פחות מהמתחרה השני! אני היום בהתאוששות, הלחיצה שלי זה רק 90% מהמקסימום, אתם צריכים לשקלל!!!"

נו, זה מתקשר לטנק שסיפר לנו על השיטה החדשה שבין הסטים אתה חוטף מכות מכמה ליפטרים, לא? או שזה היה שיפצור שלנו לשיטה?
יכול להיות שזה קשור...
אבל הקטע שבמקרה הזה נראה לי זה באמת מה שהיה, תאר לך בנאדם נכנס עם אופנר של 235 סקוואט, ואז במקום לנוח עד הכניסה הבאה (נראה לי 245 או 242.5) הוא הולך ועושה 200+ לחזרות (לפחות זה מה שכתבו שם בקבוצה אלה שהיו בתחרות ונראה לי לא בצחוק)
"ברור שעשיתי פחות מהמתחרה השני! אני היום בהתאוששות, הלחיצה שלי זה רק 90% מהמקסימום, אתם צריכים לשקלל!!!"
או שבכלל במקום חזרה אחת לעשות 5X5 ואז לפי נוסחא מדוייקת לחשב את הRM1 וזו תהיה התוצאה.

או שבכלל במקום חזרה אחת לעשות 5X5 ואז לפי נוסחא מדוייקת לחשב את הRM1 וזו תהיה התוצאה.
ככה אני עושה. לוקח דאמבל וורוד, עושה איתו אלף חזרות, ולפי כל מחשבון בעולם אני עובר אפילו את מורן @White Walker ביכולות הביספס המופלאות שלי!

זה באמת היה ככה... הוא מימפם חזרות בין הכניסות ויצא כמה דקות לפני הכניסה שלו ואני כזה WTF ולא היה לו שום no lift אולי רק בבאנצ׳..

זה באמת היה ככה... הוא מימפם חזרות בין הכניסות ויצא כמה דקות לפני הכניסה שלו ואני כזה WTF ולא היה לו שום no lift אולי רק בבאנצ׳..
ראיתי את הסרטון, גם בבנץ' הכל היה GOOD LIFT

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית