אחוות מנהלים במיטבה.מעניין, כי מורן הולך על טוטאל שמורכב מבייספס קרלז במוט ישר, בייספס קרלז במוט W ובייספס קרלז פטישים... 🙄
@White Walker
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחוות מנהלים במיטבה.מעניין, כי מורן הולך על טוטאל שמורכב מבייספס קרלז במוט ישר, בייספס קרלז במוט W ובייספס קרלז פטישים... 🙄
@White Walker
נחלשתי מאוד בחיטוב, עשיתי 140 ל 4 חזרות בסופו. ועכשיו גם כאמור אני עובד בלי חגורה, ובסקוואט אני מאוד מרגיש את ההבדל לעומת סקוואט עם חגורה.איך נחלשת כ״כ בסקוואט? 😕
תזכיר לי כמה היה הסקוואט במסה?נחלשתי מאוד בחיטוב, עשיתי 140 ל 4 חזרות בסופו. ועכשיו גם כאמור אני עובד בלי חגורה, ובסקוואט אני מאוד מרגיש את ההבדל לעומת סקוואט עם חגורה.
המקסימום היה 185X1, 172.5X3, 175X2תזכיר לי כמה היה הסקוואט במסה?
אה, אתה עושה דרופסטים בסקוואט? 😆המקסימום היה 185X1, 172.5X3, 175X2
כן, זה היה בתחרות, עשיתי 185, שמעתי GOOD LIFT ורצתי מהר לאזור החימום שם חיכה מוט עם 175 קילו שהכנתי מבעוד מועד, עשיתי זוג, הורדתי 2.5 קילו ועשיתי שלשה.אה, אתה עושה דרופסטים בסקוואט? 😆
🤣🤣🤣 ומה עם קצת עבודת נפח אחר כך?כן, זה היה בתחרות, עשיתי 185, שמעתי GOOD LIFT ורצתי מהר לאזור החימום שם חיכה מוט עם 175 קילו שהכנתי מבעוד מועד, עשיתי זוג, הורדתי 2.5 קילו ועשיתי שלשה.
פשוט רציתי לנצל את היום של התחרות גם בשביל לקבל היפרטרופיה מירבית מהאימון הזה, וכידוע לעשות חזרה אחת זה חסר תועלת למטרה זו.
נו ברור, אחרי הדרופ סטים עשיתי 10X10🤣🤣🤣 ומה עם קצת עבודת נפח אחר כך?
ככה זה כשהתחרות נופלת על יום נפח של טקסס!נו ברור, אחרי הדרופ סטים עשיתי 10X10
תשמע, ראיתי בקבוצה של PL בפייס, סיפרו על היווני שהיה עכשיו בתחרות, שהוא בין הכניסות לא נח, הוא המשיך להרים באזור חימום 😲אני מדמיין את הכרוז קורא לך לדדליפט ואתה בצד ממשיך לפמפם בנץ' לעשיריות 🤣
"אפשר לעשות פנדליי רואו במקום דדליפט? ואם אפשר גם שלוש חזרות ולא אחת?"ככה זה כשהתחרות נופלת על יום נפח של טקסס!
מזל שלא נפלה לך על יום התאוששות. עכשיו אני עושה מתח 3xMAX ועל הזין שלי הדדליפט!!!
נו, זה מתקשר לטנק שסיפר לנו על השיטה החדשה שבין הסטים אתה חוטף מכות מכמה ליפטרים, לא? או שזה היה שיפצור שלנו לשיטה?תשמע, ראיתי בקבוצה של PL בפייס, סיפרו על היווני שהיה עכשיו בתחרות, שהוא בין הכניסות לא נח, הוא המשיך להרים באזור חימום 😲
ויש לציין שהיו לו מספרים מאוד מרשימים
"ברור שעשיתי פחות מהמתחרה השני! אני היום בהתאוששות, הלחיצה שלי זה רק 90% מהמקסימום, אתם צריכים לשקלל!!!""אפשר לעשות פנדליי רואו במקום דדליפט? ואם אפשר גם שלוש חזרות ולא אחת?"
יכול להיות שזה קשור...נו, זה מתקשר לטנק שסיפר לנו על השיטה החדשה שבין הסטים אתה חוטף מכות מכמה ליפטרים, לא? או שזה היה שיפצור שלנו לשיטה?
או שבכלל במקום חזרה אחת לעשות 5X5 ואז לפי נוסחא מדוייקת לחשב את הRM1 וזו תהיה התוצאה."ברור שעשיתי פחות מהמתחרה השני! אני היום בהתאוששות, הלחיצה שלי זה רק 90% מהמקסימום, אתם צריכים לשקלל!!!"
ככה אני עושה. לוקח דאמבל וורוד, עושה איתו אלף חזרות, ולפי כל מחשבון בעולם אני עובר אפילו את מורן @White Walker ביכולות הביספס המופלאות שלי!או שבכלל במקום חזרה אחת לעשות 5X5 ואז לפי נוסחא מדוייקת לחשב את הRM1 וזו תהיה התוצאה.
חחח מה יהיה??!ככה אני עושה. לוקח דאמבל וורוד, עושה איתו אלף חזרות, ולפי כל מחשבון בעולם אני עובר אפילו את מורן @White Walker ביכולות הביספס המופלאות שלי!
אז אתה עושה סינגלים במתח במקום לעשות דד ליפט?ככה זה כשהתחרות נופלת על יום נפח של טקסס!
מזל שלא נפלה לך על יום התאוששות. עכשיו אני עושה מתח 3xMAX ועל הזין שלי הדדליפט!!!
זה באמת היה ככה... הוא מימפם חזרות בין הכניסות ויצא כמה דקות לפני הכניסה שלו ואני כזה WTF ולא היה לו שום no lift אולי רק בבאנצ׳..תשמע, ראיתי בקבוצה של PL בפייס, סיפרו על היווני שהיה עכשיו בתחרות, שהוא בין הכניסות לא נח, הוא המשיך להרים באזור חימום 😲
ויש לציין שהיו לו מספרים מאוד מרשימים
ראיתי את הסרטון, גם בבנץ' הכל היה GOOD LIFTזה באמת היה ככה... הוא מימפם חזרות בין הכניסות ויצא כמה דקות לפני הכניסה שלו ואני כזה WTF ולא היה לו שום no lift אולי רק בבאנצ׳..