Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
תוסיפו עוד ספסל ככה שלכולם יהיה מזל בבנצ
והצחיק אותי נקנקיות חזיר חחח
וכל הכבוד על האימון

תוסיפו עוד ספסל ככה שלכולם יהיה מזל בבנצ
יש 3 אבל השניים האחרים יותר גבוהים אז לי לא הכי נוח מבחינת לג דרייב, ושאר החבר'ה יותר נמוכים אז עוד פות נוח להם, חוץ מ @incin שדווקא לוחץ עליהם כי הוא גבוה (כלומר לוחץ עליהם שהוא עושה הפסקות מלא לעשות כלום במכון ומנסה להעמיד פנים שהוא בא להרים 😆)
והצחיק אותי נקנקיות חזיר חחח
דווקא הייתי רציני לגמרי 😃 אכלתי את זה אתמול בערב באיזה פאב באיזור שלי, עם צ'יפס וליטר בירה 😃 משהו ממש טעים
וכל הכבוד על האימון
תודה אחי

הלו בלי לקלל מנהלים בלוג שלי, ועוד מנהלים ראשיים. אם שואלים אני לא מכיר אותך, סתם נכנסת ללוג שלי בלי רשות 🥷
טוב סליחה 😘
הזה שמרים הכי הרבה הכי טוב הכי חכם הכי יפה הכי חזק הכי גבוה . 🙃

יש 3 אבל השניים האחרים יותר גבוהים אז לי לא הכי נוח מבחינת לג דרייב, ושאר החבר'ה יותר נמוכים אז עוד פות נוח להם, חוץ מ @incin שדווקא לוחץ עליהם כי הוא גבוה (כלומר לוחץ עליהם שהוא עושה הפסקות מלא לעשות כלום במכון ומנסה להעמיד פנים שהוא בא להרים 😆)

דווקא הייתי רציני לגמרי 😃 אכלתי את זה אתמול בערב באיזה פאב באיזור שלי, עם צ'יפס וליטר בירה 😃 משהו ממש טעים

תודה אחי
תודה על התשובה המפורטת
יתותח שיהיה לך אחלה שבוע

אה לא ראית עדכון של האימון מיום חמישי, עשיתי 60 קילו ל 30 חזרות בשביל להוכיח ל @Tank שזה לא באמת בעייתי אם יש לך RM1 סביר.
זה אכן לא נשמע בעייתי, אבל צריך גם סיבולת רצינית. אולי אני אנסה בשלישי במקום התאוששות בנץ׳.
כן ראיתי את העדכון אגב, אני פשוט מסטול רוב הזמן אז אני לא באמת זוכר:lol:

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית