עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש 3 אבל השניים האחרים יותר גבוהים אז לי לא הכי נוח מבחינת לג דרייב, ושאר החבר'ה יותר נמוכים אז עוד פות נוח להם, חוץ מ @incin שדווקא לוחץ עליהם כי הוא גבוה (כלומר לוחץ עליהם שהוא עושה הפסקות מלא לעשות כלום במכון ומנסה להעמיד פנים שהוא בא להרים 😆)תוסיפו עוד ספסל ככה שלכולם יהיה מזל בבנצ
דווקא הייתי רציני לגמרי 😃 אכלתי את זה אתמול בערב באיזה פאב באיזור שלי, עם צ'יפס וליטר בירה 😃 משהו ממש טעיםוהצחיק אותי נקנקיות חזיר חחח
תודה אחיוכל הכבוד על האימון
כן אה האפס הזה. 🚔(כלומר לוחץ עליהם שהוא עושה הפסקות מלא לעשות כלום במכון ומנסה להעמיד פנים שהוא בא להרים 😆)
הלו בלי לקלל מנהלים בלוג שלי, ועוד מנהלים ראשיים. אם שואלים אני לא מכיר אותך, סתם נכנסת ללוג שלי בלי רשות 🥷כן אה האפס הזה. 🚔
טוב סליחה 😘הלו בלי לקלל מנהלים בלוג שלי, ועוד מנהלים ראשיים. אם שואלים אני לא מכיר אותך, סתם נכנסת ללוג שלי בלי רשות 🥷
תודה על התשובה המפורטתיש 3 אבל השניים האחרים יותר גבוהים אז לי לא הכי נוח מבחינת לג דרייב, ושאר החבר'ה יותר נמוכים אז עוד פות נוח להם, חוץ מ @incin שדווקא לוחץ עליהם כי הוא גבוה (כלומר לוחץ עליהם שהוא עושה הפסקות מלא לעשות כלום במכון ומנסה להעמיד פנים שהוא בא להרים 😆)
דווקא הייתי רציני לגמרי 😃 אכלתי את זה אתמול בערב באיזה פאב באיזור שלי, עם צ'יפס וליטר בירה 😃 משהו ממש טעים
תודה אחי
גם לך.תודה על התשובה המפורטת
יתותח שיהיה לך אחלה שבוע
PR באירובי 😃PRRRRRRRRRRRRRRR 🤩
מה זה?אירובי
קופרמה זה?
PR זה PRPR באירובי 😃
8 חזרות בבנץ'. או כל מה שמעל 5 לצורך העניין 😃מה זה?
אכן, בגלל זה כתבתי PR 😃PR זה PR
הפכת להיות זונת PR'ים 🤩8 חזרות בבנץ'. או כל מה שמעל 5 לצורך העניין 😃
אכן, בגלל זה כתבתי PR 😃
תכלס אימון שעבר גם היה PR בבנץ', עשיתי RM30 חדש 🤣
30rm? עם כמה קג?8 חזרות בבנץ'. או כל מה שמעל 5 לצורך העניין 😃
אכן, בגלל זה כתבתי PR 😃
תכלס אימון שעבר גם היה PR בבנץ', עשיתי RM30 חדש 🤣
😭אם יש לך RM1 סביר
זה אכן לא נשמע בעייתי, אבל צריך גם סיבולת רצינית. אולי אני אנסה בשלישי במקום התאוששות בנץ׳.אה לא ראית עדכון של האימון מיום חמישי, עשיתי 60 קילו ל 30 חזרות בשביל להוכיח ל @Tank שזה לא באמת בעייתי אם יש לך RM1 סביר.
מה אתה בוכה 😛? נראה לי אתה יכול את זה, אם לא 30 אז לפחות 20 ומשהו. סיימון עם RM1 של 90 עשה 17 חזרות עם 60.
אולי 20 🫤מה אתה בוכה 😛? נראה לי אתה יכול את זה, אם לא 30 אז לפחות 20 ומשהו. סיימון עם RM1 של 90 עשה 17 חזרות עם 60.