Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
משתמש/ת יקר/ה,
קיבלת אזהרה זו בשל פרסום תוכן שמוגדר כספאם על ידי הנהלת האתר. ספאם זה הודעה חסרת תכלית ו/או חסרת שחר.
כדי שמקרה זה לא יחזור, את/ה מתבקש/ת לקרוא את חוקי האתר.

המשך גלישה נעימה.
מצטער. פתחתי אשכול חדש לדון בכתבה https://www.lbs.co.il/threads/70512/. לא ידעתי שזה הודעה חסרת תכלית, לא יחזור שנית.

חשוב מאוד בנץ היפרטרופיה (רציני ביותר 😃 ) .

אני שוקל לקנות קצת אמוניה ,להביא לאימונים לסטים כבדים ככה לרבאק ,מה אתה אומר ? נצלם סרטונים בסגנון של זאהיר חודויארוב 😃 (כמובן עם משקלים של ילדות בית ספר ) .

אני שוקל לקנות קצת אמוניה ,להביא לאימונים לסטים כבדים ככה לרבאק ,מה אתה אומר ?
בונא בדיוק חשבתי על זה היום 😃 אפשר פעם ב.. כשיש איזה סט ממש כבד וצריך אקסטרא רייג'. ראיתי שיש אמוניה ויש NOSE TORK, אני לא בטוח מה יותר טוב.
נצלם סרטונים בסגנון של זאהיר חודויארוב 😃
נצעק:
fuck you blya!!! me coming fast! me kill you! very very fast coming
🤣
לא ראית אותי היום, גדל לי החזה בטירוף מהבנץ' היפטרופיה.

אני שוקל לקנות קצת אמוניה ,להביא לאימונים לסטים כבדים ככה לרבאק ,מה אתה אומר ? נצלם סרטונים בסגנון של זאהיר חודויארוב 😃 (כמובן עם משקלים של ילדות בית ספר ) .
את האמת שאני לא תומך באמוניה באימונים יומיומיים.. אם אני אנסה את זה זה יהיה רק בתחרויות לפני pr

את האמת שאני לא תומך באמוניה באימונים יומיומיים.. אם אני אנסה את זה זה יהיה רק בתחרויות לפני pr
אני לא חושב שאשתמש בזה הרבה גם אם יהיה לי, גג פעם בכמה שבועות כשאתה צריך קצת אקסטרא בשביל PR רציני.
או בשביל סרטון 😆

אני לא חושב שאשתמש בזה הרבה גם אם יהיה לי, גג פעם בכמה שבועות כשאתה צריך קצת אקסטרא בשביל PR רציני.
או בשביל סרטון 😆
ניסיתי למצוא מידע על זה באינטרנט ולא כל כך מצאתי.. אשמח להרחבה על זה אם מישהו יודע.. מה זה עושה לגוף וכו׳

ניסיתי למצוא מידע על זה באינטרנט ולא כל כך מצאתי.. אשמח להרחבה על זה אם מישהו יודע.. מה זה עושה לגוף וכו׳
אני לא באמת יודע, שמעתי שיכול לגרום לדלקות בדרכי הנשימה אם מסניפים הרבה. גם נראה לי שזה רעל בעקרון אז אני לא חושב שזה בריא להסניף את זה כל אימון.

על הבריאות
זה רעיל.
אבל הכל במידה מסויימת.
אמוניה היא חומר רעיל, המגרה את אברי הנשימה וקורוזיבי לצנרת נחושת. בשל הסיכון הסביבתי והביטחוני הנשקף מהם, מכלי אמוניה בעולם נדרשים לעמידה בדרישות שונות למניעת דליפת אמוניה.
עוד 100 מוניטין יש כוכב!! 😱
ואז אני בטוח חסר חיים. 🆘

אמוניה (Ammonia; נקראת גם נַשְׁדּוּר, בעבר גם אמונייק) היא תרכובת חנקן ומימן. האמוניה היא אחד הכימיקלים התעשייתיים הנפוצים והחשובים בעולם, ונוסחתה NH3. שימושה העיקרי הוא כחומר גלם בתעשייה הכימית, ושימוש משני בהיקף קטן הוא לצורך קירור במתקנים תעשייתיים.

האמוניה רעילה לבני אדם ובעלי חיים, ועלולה אף לגרום למוות, ועל כן נדרשים כללי בטיחות מחמירים בעת ייצור, הובלה, אחסון ושימוש באמוניה.

אמוניה היא חומר רעיל, המגרה את אברי הנשימה וקורוזיבי לצנרת נחושת. בשל הסיכון הסביבתי והביטחוני הנשקף מהם, מכלי אמוניה בעולם נדרשים לעמידה בדרישות שונות למניעת דליפת אמוניה.

האמוניה רעילה לבני אדם ובעלי חיים, ועלולה אף לגרום למוות, ועל כן נדרשים כללי בטיחות מחמירים בעת ייצור, הובלה, אחסון ושימוש באמוניה.
ליפטרים בהחלט שומרים על כללי בטיחות מחמירים עם האמוניה 🤣

תכלס לא רואה בזה משהו נורא מדי פעם רק בתחרויות.. הכל עם מינון

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית