סוד:יש לנו גב.איך לאזעזל עושים פלאנק עם 15 קילו ? איפה שמת אותו ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סוד:יש לנו גב.איך לאזעזל עושים פלאנק עם 15 קילו ? איפה שמת אותו ?
אתה נדרש להעניק מוניטין ל-3 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה. 🤣🤣🤣🤣🤣
תחדש על ה50K 👑
אגב התחלתי לכתוב את עשר המכות של מכון הכושר לפני כמה זמן, אבל נתקעתי באמצע 😃אתה נדרש להעניק מוניטין ל-3 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה. 🤣🤣🤣🤣🤣
תתחיל בנס פח החלבון. 🤩אגב התחלתי לכתוב את עשר המכות של מכון הכושר לפני כמה זמן, אבל נתקעתי באמצע 😃
חכה, חנוכה זה סיפור אחר 😆תתחיל בנס פח החלבון. 🤩
למה הומופובי אבל 🫤
אל תדאג, לא נשפוט אותךלמה הומופובי אבל 🫤
זה לא העניין פשוט היו יכולים להוציא את הריבוע הזה והבדיחה הייתה מצליחה בכ"מ.אל תדאג, לא נשפוט אותך
מעולה. 🤣🤣🤣יותר טוב?
צפה בקובץ המצורף 28995
מאז שהביאו לנו את הפלטות החדשות אפשר לעשות את זה גם אצלנו
אימון במעלות.
עשיתי אימון סמי-בילדינג (לא באמת בילדינג כי לא היו תרגילים מבודדים ועשיתי סינגל בפרס). פשוט שבוע הבא זה שבוע דילואד בלחיצות אז הרשיתי לעצמי להתפרע.
לגבי הפציעה (למי שלא זוכר: כאבים בצד של הבטן שנגרמו מלחץ של החגורה בזמן נפח סקוואט לפני איזה חודש, אולי טיפה יותר): היא לא עברה לגמרי אבל כמעט ואין כאבים. היום החלטתי לנסות לחגור בפרס, הלך סבבה. בסט הראשון של בנץ' חגרתי, אחרי זה הרגשתי ממש קצת כאבים באותו מקום אז עשיתי בלי חגורה את השאר.
אז ככה:
פרס - 65X5, 75X3, 82.5X1, 87.5X1...
האמת באתי לעשות קצת פרס במשקל נמוך יחסית ואז חשבתי למה לא לקחת את המוט בסיום פרס ולעשות חתירות 😆הצחקת אותי עם הסופר סט חחחח
כן כרגע הולך סבבה, אבל זה לא בדיוק 5/3/1, לקחתי תבנית קצת שונה ואת כל מה שמעבר לסטים הכבדים אני עושה איך שאני חושב לנכון.יפה מאוד על האימון איך ה 531 אתה מרוצה ממנה
האמת פחדתי שכשתראו את המילה "סופרסט" אני אקבל גשם של שליליים 🤣איכ מה בילדינג *מוניטין שלילי היפותטי*
אם כבר אז זה יוצא 351, כי קודם אני עושה את השבוע של ה 3 ואז את של 5 ואז 1 😃