Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
האמת באתי לעשות קצת פרס במשקל נמוך יחסית ואז חשבתי למה לא לקחת את המוט בסיום פרס ולעשות חתירות 😆

כן כרגע הולך סבבה, אבל זה לא בדיוק 5/3/1, לקחתי תבנית קצת שונה ואת כל מה שמעבר לסטים הכבדים אני עושה איך שאני חושב לנכון.

האמת פחדתי שכשתראו את המילה "סופרסט" אני אקבל גשם של שליליים 🤣

שלילי לא תקבל כל כך מהר 😃
אלא אם היית מבצע כפיפת ביספפ בכלוב 🤡
תוך כדי גניחות כמו השחיפים 😁

חס ושלום טפו טפו טפו לא עלינו בן פורת יוסף
ראיתי אימון קודם מישהו עושה בייספס בכלוב ☠️
והחלק העוד יותר עצוב היה שהעובי של היד שלו הייתה פעמיים הרגל.
#skipeverylegdayever

ונחמד שמביאים לכם עוד דאמבלים
האמת ששמתי לב שהם באמת משקיעים, עכשיו הדאמבלים, לפני כמה זמן הביאו מכשירים חדשים, לפני זה עשו ציפוי גומי לחלק גדול מהרצפה (חלק גדול כבר היה עם ציפוי שמתאים לדדליפט והם עשו עוד חלק עם יותר מקום), עם כמה מכשירים מסביב ובאמצע מלא מקום, אנשים מביאים לשם ספסלים ועושים דאמבלים וזה, אני בא לשם לעשות דדליפט, יש מספיק מקום ואפשר בכיף להוריד את המוט במהירות בלי לדאוג.
מבחינתי עדיף שהם היו מביאים עוד כמה כלובים כדי שתמיד בכל מצב יהיה לי כלוב אישי פנוי אבל אין שם באמת דרישה לזה, גם כשאני בא ויש מישהו בכלוב הוא בדרך כלל מסיים תוך דקות בודדות.
עוד בייספס עוד מנויים.
תשמע, תכלס הם מביאים דברים שיש ביקוש אליהם מרוב אוכלוסיית המתאמנים שם. אין שם נגיד מצב כמו אצלנו שאנשים באים ותופסים את הכלוב ל 40 דקות (חוץ מהפעמים שאני מתאמן שם חח) אז אין באמת דרישה נגיד להביא עוד כלוב, אבל מלא אנשים משתמשים בדאמבלים לכל מיני תרגילים..

האמת ששמתי לב שהם באמת משקיעים, עכשיו הדאמבלים, לפני כמה זמן הביאו מכשירים חדשים, לפני זה עשו ציפוי גומי לחלק גדול מהרצפה (חלק גדול כבר היה עם ציפוי שמתאים לדדליפט והם עשו עוד חלק עם יותר מקום), עם כמה מכשירים מסביב ובאמצע מלא מקום, אנשים מביאים לשם ספסלים ועושים דאמבלים וזה, אני בא לשם לעשות דדליפט, יש מספיק מקום ואפשר בכיף להוריד את המוט במהירות בלי לדאוג.
מבחינתי עדיף שהם היו מביאים עוד כמה כלובים כדי שתמיד בכל מצב יהיה לי כלוב אישי פנוי אבל אין שם באמת דרישה לזה, גם כשאני בא ויש מישהו בכלוב הוא בדרך כלל מסיים תוך דקות בודדות.
מסתבר (גם אני הייתי מופתע) נכון יש את המכשיר של הכתפיים ליד הסמיט?
אז עופר ודויד דיברו ואמרו שכדאי להעיף את המכונה הזאת כי זה נטו כיסא.
הם גם דיברו על עוד כמה מכשירים שהם באמת מיותרים. כמו לדוגמא הכיסא הזה שפותח לך את הכוס יש אותו פעמיים אם אני לא טועה.
אני בקושי רואה בן אדם אחד משתמש בו.
אולי יש מצב לשינוי בעתיד הקרוב.

נכון יש את המכשיר של הכתפיים ליד הסמיט?
זה שעושים איתו הרחקות? ראיתי פה ושם אנשים משתמשים בו נראה לי, למרות שלא מובן לי למה לא לקחת דאמבלים אם בא לך לעשות הרחקות.
כמו לדוגמא הכיסא הזה שפותח לך את הכוס יש אותו פעמיים אם אני לא טועה.
😆 אחד פותח ואחד סוגר
אני בקושי רואה בן אדם אחד משתמש בו.
הרבה בנות משתמשות בו
אולי יש מצב לשינוי בעתיד הקרוב.
האמת לא כזה אכפת לי, כל עוד יש מה שצריך, שיהיה מה שבא להם חוץ מזה.

זה שעושים איתו הרחקות? ראיתי פה ושם אנשים משתמשים בו נראה לי, למרות שלא מובן לי למה לא לקחת דאמבלים אם בא לך לעשות הרחקות.
ראיתי כל הזמן שלי במכון בן אדם אחד משתמש בו.
וזה היה לישיבה.
😆 אחד פותח ואחד סוגר
🤣
הרבה בנות משתמשות בו
אחת-שתים גג.
האמת לא כזה אכפת לי, כל עוד יש מה שצריך, שיהיה מה שבא להם חוץ מזה.
תמיד אפשר לשאוף ליותר..
ומוטות של אליקו תמיד אפשר להוסיף..

אחת-שתים גג.
לא נראה לי, אני רואה שם די הרבה פעמים בחורות שמשתמשות, אולי זה תמיד אותן שתי בנות, אני לא מסתכל על הפנים שלהן פשוט 🙄
תמיד אפשר לשאוף ליותר..
ומוטות של אליקו תמיד אפשר להוסיף..
אפשר להוסיף מוטות, זה לא יזיק, התכוונתי שאם יעיפו מכשירים או לא זה לא ממש מעניין אותי. גם במכון במעלות הייתי שמח אם היו מביאים כמה מוטות של אלייקו, ואז הייתי תמיד מתאמן עם אותם מוטות גם כאן וגם בטכניון, אבל אני לא חושב שיש שם ביקוש לזה כי יש לא מעט מוטות ולא נראה לי שלמישהו חוץ ממני משנה עם איזה מוט לעבוד. ואני בכל מקרה מצאתי איזה 2-3 מוטות שהם סבבה (בערך כמו המוטות אצלנו, השניים לא אלייקו) אז אני לוקח אותם.
אגב עכשיו שאני חושב על זה, יכול להיות שאם המדריכים ישימו לב שאנחנו כל פעם מחפשים את המוטות של אלייקו ותמיד מחליפים, אולי הם יביאו עוד כאלה (סתם השערה)

התכוונתי שאם יעיפו מכשירים או לא זה לא ממש מעניין אותי.
עוד סמיט משין!!!!
אגב עכשיו שאני חושב על זה, יכול להיות שאם המדריכים ישימו לב שאנחנו כל פעם מחפשים את המוטות של אלייקו ותמיד מחליפים, אולי הם יביאו עוד כאלה (סתם השערה)
ונאמר אמן.

עוד סמיט משין!!!!
מה הבעיה? סמית משין זה דבר מעולה!
"גם הסקוואט שאתה עושה בכלוב אתה יכול בכיף לעשות גם שם." חביב (או יוסף, לא זוכר בדיוק), כפר כלשהו, 2014

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית