Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

21/08/15 - נפח תחתון

עדיין במעלות

סקוואט - 122.5X5X5
אז החלטתי בכל זאת לעלות 2.5 קילו משבוע שעבר. היה קשה בצורה לא הגיונית, אולי בגלל שהייתי בלי שרוולי ברכיים (שכחתי בבית), אולי בגלל האימון של אתמול וחוסר שינה, אולי גם וגם.
אני אשתף במחשבות שלי בין הסטים:
אחרי סט ראשון: כוסעמק זה ממש כבד זה בקושי עלה לחמישייה איך אני אעשה עוד 4 סטים כאלה? אולי להוריד משקל? טוב נראה מה ילך סט הבא.
אחרי סט שני: עדיין ממש כבד, נראה לי אני אנסה עוד סט ואז אעשה שני סטים עם 120.
אחרי סט שלישי: פאק זה נהיה יותר כבד... טוב כבר...

קרא את שאר עדכון הלוג...

בסופו של דבר צריך להתרגל לכאב !!
כל הכבוד שעמדת בנפח יבגני
תודה חח
להתרגל זה בסדר אבל זה נפח, אני לא בטוח שהוא אמור להיות קשה כזה.
למרות שאם הצלחתי 5X5 אז וואלה זה לא היה כבד מדי, זה היה כבד בדיוק במידה 😆

חח מזדהה בקלות עם ההרגשה שלך בין הסטים, רק שאני עדיין לא במשקל מאתגר מספיק כדי לשקול לוותר..
סוס, עבודה יפה. עדיין בלי חגורה?

בקרוב חוזר לחגור ?
כשהפציעה תעבור ב 100%. כנראה שאנסה באימונים הבאים לחגור בפרס ואולי בדדליפט, כשזה ילך 100% בלי כאבים אחגור בסקוואט.
חח מזדהה בקלות עם ההרגשה שלך בין הסטים, רק שאני עדיין לא במשקל מאתגר מספיק כדי לשקול לוותר..
דווקא בד"כ בנפח הולך לי פחות קשה, היום משום מה היה ככה חח
כן, בלי חגורה (ראה תגובה קודמת 😃)
ותודה 😃

תודה 😃
נראלי אעתיק ממך את המחשבות לנפח בנץ' מחרתיים ;(
כל עוד תסיים את כל הסטים והחזרות תריץ איזה מחשבות שבא לך 😉
בקרוב חוזר לחגור ?
עכשיו שאני חושב על זה, כנראה באימון עצימות תחתון הקרוב אני אתחיל לחגור בחימום של סקוואט. אם לא יופיע כאב אז אמשיך עם חגורה לסט הכבד.

באימונים כאלה אני תמיד מוצא זמן להתעכב על שטויות, מתיחות, מוביליטי וכו'.
האמת לא חשבתי על דברים כאלה... גם סתם לא היה לי כוח וחשק להישאר לכלום כי הייתי עייף ורעב

גם הבנץ' שלך לא הולך?
פציעה רצינית בכתף כבר יותר מחודש לא עושה שום לחיצות. עשיתי רנטגן ואולטרהסאונד ומחכה לתור לאורטופד ב30.8 שיגיד מה התוצאות. מכל התרגילים המורכבים אני עושה רק סקוואט עכשיו

פציעה רצינית בכתף כבר יותר מחודש לא עושה שום לחיצות. עשיתי רנטגן ואולטרהסאונד ומחכה לתור לאורטופד ב30.8 שיגיד מה התוצאות. מכל התרגילים המורכבים אני עושה רק סקוואט עכשיו
:confused001:מצטער לשמוע על זה..והפציעה בגב מה איתה?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית