אני חושב שתחליף מבן אדם לאיש לגו..פציעה רצינית בכתף כבר יותר מחודש לא עושה שום לחיצות. עשיתי רנטגן ואולטרהסאונד ומחכה לתור לאורטופד ב30.8 שיגיד מה התוצאות. מכל התרגילים המורכבים אני עושה רק סקוואט עכשיו
אתה פשוט מתפרק..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושב שתחליף מבן אדם לאיש לגו..פציעה רצינית בכתף כבר יותר מחודש לא עושה שום לחיצות. עשיתי רנטגן ואולטרהסאונד ומחכה לתור לאורטופד ב30.8 שיגיד מה התוצאות. מכל התרגילים המורכבים אני עושה רק סקוואט עכשיו
הפציעה בגב מרגישה הרבה יותר טוב! עושה כבר סקוואטים של 90 קילו ומעלה 5 קילו כל אימון. אם אראה שמתחיל לכאוב אז אפסיק אבל בינתיים סבבה לגמרי. אם הכל יהיה בסדר אחזור ל3 פליטות עוד 4 שבועות.:confused001:מצטער לשמוע על זה..והפציעה בגב מה איתה?
אני מרגיש שאני עכשיו בדרך הנכונה להחלמה ואחרי ששתי הפציעות הללו ייחלימו אני לא אפצע הרבה מאוד זמן.אני חושב שתחליף מבן אדם לאיש לגו..
אתה פשוט מתפרק..
בהצלחהאני מרגיש שאני עכשיו בדרך הנכונה להחלמה ואחרי ששתי הפציעות הללו ייחלימו אני לא אפצע הרבה מאוד זמן.
הייתי נותן לך עוד מוניטין אם הייתי יכול 😉 אח על מלא 😘אגב חלפון הפרונט שלך נראה אדיר אני מת להראות ככה סוף חיטוב
האימון היה אתמול בערב לא היום, אין מצב שאני אתאמן בשעה כזאת שב 9 בבוקר כבר יהיה עדכון 😁
אז החדשות הטובות הן שחזרתי לחגור. הפציעה לא הבריאה 100% אבל לא הרגשתי כאבים באימון אז מעכשיו כל האימונים כרגיל עם חגורה.
סקוואט - 170X1 לא ידעתי כמה אני מסוגל עם חגורה אז עשיתי סינגלים החל מ 140 בקפיצות של 10 קילו. בהתחלה פחדתי לסגור את החגורה צמוד מדי, אבל בסט האחרון סגרתי צמוד (כמו שהייתי סוגר ברגיל) והיה סבבה. עדיין לא במשקלי שיא אבל לפחות מתחיל להרים משקל של ילדים גדולים. שבוע הבא אשאר עם...
מזמן לא עדכנתי משקל גוף, 103.3 כרגע. נשאר פחות או יותר על אותו משקל, כל עוד משקלי העבודה מתקדמים אני מבסוט מזה.
yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:
26/08/15 - משקל גוף
קרא את שאר עדכון הלוג...
לא סופר בתקופה האחרונה.סתם מתוך סקרנות, כמה קלוריות אתה מכניס ביום?
יש המבורגרים בבר ההוא בטכניון? 🤤לא סופר בתקופה האחרונה.
לא סופר בתקופה האחרונה.
כן, וגם המבורגרים סבבה 😃יש המבורגרים בבר ההוא בטכניון? 🤤
אתה מתכוון שצריך לאכול הרבה כדי להישאר במשקל הזה? לא כשיש לך מטבוליזם של זקנה כמו שיש לי 😃אני שואל כי זה נראה לי קשה להשאר על כזה משקל, גם מבחינה כלכלית וגם מבחינת נוחות.
סבבה אני אעדכן אם יסתדר לי.כן, וגם המבורגרים סבבה 😃
איך לעזעזל 2500 משאיר אותך במצב ניטראלי? 😲אני מעריך שכרגע בין 2500-3000 קלוריות משאירות אותי על אותו משקל, אני יודע שזה טווח לא קטן, זה סתם הערכה שלי.
האמת שעכשיו שאני חושב על זה 2500 זה פחות מנטרלי, נראה לי סביבות 2800+ זה הנטרלי שלי.איך לעזעזל 2500 משאיר אותך במצב ניטראלי? 😲
כן זה נחמד, לעומת השבועות האחרונים של החיטוב שאכלתי פחות מ 2000 ובקושי ירדתי במשקל כברואיזה כיף זה לאכול כל כך הרבה ולא להשמין 😛
גם אם אני אשקול 120 מבחינתי זה יהיה סבבה עם טוטאל 600 😆יאללה יבגני 600 טוטאל בדצמבר גם אם תשקול 105~ זה גם מצויין
משפט לחיים 😛"אני צריך להתאושש מאימונים ולהרים יותר".
בדיוק למה השמנתי במסה הקודמת."אני צריך להתאושש מאימונים ולהרים יותר".
מנסה לא להגיע לזה בעצמי אבל כנראה שזה יקרה 🤩בדיוק למה השמנתי במסה הקודמת