Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
פציעה רצינית בכתף כבר יותר מחודש לא עושה שום לחיצות. עשיתי רנטגן ואולטרהסאונד ומחכה לתור לאורטופד ב30.8 שיגיד מה התוצאות. מכל התרגילים המורכבים אני עושה רק סקוואט עכשיו
אני חושב שתחליף מבן אדם לאיש לגו..
אתה פשוט מתפרק..

:confused001:מצטער לשמוע על זה..והפציעה בגב מה איתה?
הפציעה בגב מרגישה הרבה יותר טוב! עושה כבר סקוואטים של 90 קילו ומעלה 5 קילו כל אימון. אם אראה שמתחיל לכאוב אז אפסיק אבל בינתיים סבבה לגמרי. אם הכל יהיה בסדר אחזור ל3 פליטות עוד 4 שבועות.
אני חושב שתחליף מבן אדם לאיש לגו..
אתה פשוט מתפרק..
אני מרגיש שאני עכשיו בדרך הנכונה להחלמה ואחרי ששתי הפציעות הללו ייחלימו אני לא אפצע הרבה מאוד זמן.

נערך לאחרונה:
yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

25/08/15 - עצימות תחתון

האימון היה אתמול בערב לא היום, אין מצב שאני אתאמן בשעה כזאת שב 9 בבוקר כבר יהיה עדכון 😁
אז החדשות הטובות הן שחזרתי לחגור. הפציעה לא הבריאה 100% אבל לא הרגשתי כאבים באימון אז מעכשיו כל האימונים כרגיל עם חגורה.
סקוואט - 170X1 לא ידעתי כמה אני מסוגל עם חגורה אז עשיתי סינגלים החל מ 140 בקפיצות של 10 קילו. בהתחלה פחדתי לסגור את החגורה צמוד מדי, אבל בסט האחרון סגרתי צמוד (כמו שהייתי סוגר ברגיל) והיה סבבה. עדיין לא במשקלי שיא אבל לפחות מתחיל להרים משקל של ילדים גדולים. שבוע הבא אשאר עם...

קרא את שאר עדכון הלוג...

יש המבורגרים בבר ההוא בטכניון? 🤤
כן, וגם המבורגרים סבבה 😃
אני שואל כי זה נראה לי קשה להשאר על כזה משקל, גם מבחינה כלכלית וגם מבחינת נוחות.
אתה מתכוון שצריך לאכול הרבה כדי להישאר במשקל הזה? לא כשיש לך מטבוליזם של זקנה כמו שיש לי 😃
אני מעריך שכרגע בין 2500-3000 קלוריות משאירות אותי על אותו משקל, אני יודע שזה טווח לא קטן, זה סתם הערכה שלי.

אני מעריך שכרגע בין 2500-3000 קלוריות משאירות אותי על אותו משקל, אני יודע שזה טווח לא קטן, זה סתם הערכה שלי.
איך לעזעזל 2500 משאיר אותך במצב ניטראלי? 😲
ואיזה כיף זה לאכול כל כך הרבה ולא להשמין 😛

איך לעזעזל 2500 משאיר אותך במצב ניטראלי? 😲
האמת שעכשיו שאני חושב על זה 2500 זה פחות מנטרלי, נראה לי סביבות 2800+ זה הנטרלי שלי.
ואיזה כיף זה לאכול כל כך הרבה ולא להשמין 😛
כן זה נחמד, לעומת השבועות האחרונים של החיטוב שאכלתי פחות מ 2000 ובקושי ירדתי במשקל כבר

יאללה יבגני 600 טוטאל בדצמבר גם אם תשקול 105~ זה גם מצויין
גם אם אני אשקול 120 מבחינתי זה יהיה סבבה עם טוטאל 600 😆
וברצינות, האמת שדי ירדתי מהקטע של לנסות לרדת במשקל ולהתחזק, אין לי בעיה עם עליה במשקל פשוט לא רוצה לעלות באחוז שומן יותר מדי, מה שעלול לקרות אם אני אתחיל לטחון אוכל כאילו אין מחר כי "אני צריך להתאושש מאימונים ולהרים יותר".

"אני צריך להתאושש מאימונים ולהרים יותר".
בדיוק למה השמנתי במסה הקודמת.
מה שסיכם יפה את החזירות היה החזירות שאחרי התחרות במרץ.. "סוף מסה, צריכים לאכול כמו חזירים!"

תיקנתי.
סוף מסה ולא חיטוב חחח

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית