בוא נעשה מועדון הימורים לציון של מתי, הזוכה מקבל ממנו סקופ חלבוןבשעה טובה, מקווה בשבילך לציון טוב
אני אתחיל
634
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בוא נעשה מועדון הימורים לציון של מתי, הזוכה מקבל ממנו סקופ חלבוןבשעה טובה, מקווה בשבילך לציון טוב
בוא נעשה מועדון הימורים לציון של מתי, הזוכה מקבל סקופ חלבון ממתי
אני אתחיל
634
הכוונה ללוג של מתיאם אתה רוצה להמשיך לדבר על הפסיכומרי שלך אני מציע לעבור למקום ניטרל יותר ולא קשור לאימונים, כמו הלוג שלך למשל 😛
אם ניחשתי טוב יהיה איזה 700..בוא נעשה מועדון הימורים לציון של מתי, הזוכה מקבל ממנו סקופ חלבון
אני אתחיל
634
I'm currently walking home with a baguette with schnitzel in my hand, coming from the gym lolמי בא להרים עוד שעה?
@Savo אתה בעניין?
תעלה תמונותבשבע אני אהיה רחוק מחיפה כבר
החבילה הגיעה היום, היא מחכה לי בבית במעלות 🤘
רק של הנעליים או שלי מדגמן עם הנעליים? או אולי שלי מדגמן עם הנעליים כשאני לא לובש כלום חוץ מהנעליים? שובב אתה...תעלה תמונות
in a few hours in Maalot...רק של הנעליים או שלי מדגמן עם הנעליים? או אולי שלי מדגמן עם הנעליים כשאני לא לובש כלום חוץ מהנעליים? שובב אתה...
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣in a few hours in Maalot...
![]()
ככה מול כולם? חשבתי זה רק בינינו...רק של הנעליים או שלי מדגמן עם הנעליים? או אולי שלי מדגמן עם הנעליים כשאני לא לובש כלום חוץ מהנעליים? שובב אתה...
if anyone needs some nutrition advice and eating motivation:79nb:
(recommend turning down the volume a little)
@berdan
if anyone needs some nutrition advice and eating motivation:79nb:
(recommend turning down the volume a little)
@berdan
hodgetwins 4 lyfe.אוי האידיוטים האלה.
אני לא מצליח לראות סרטון שלם שלהם...
it's their thing, pretty sure it's all an act, but all their vidoes r like that 😛זה בכוונה מפגר?
מה שמדהים שכמו זיז, הם השאירו כזה חותם מילולי בעולם הפיטנס.hodgetwins 4 lyfe.
(I obviously don't take anything they say seriously, just watch it for entertainment)
it's their thing, pretty sure it's all an act, but all their vidoes r like that 😛
yaaa mannn, look at them gainzzz
it's not that strange tho.. most ppl into fitness (maybe not on here, but the avg gym goer) r usually ppl who like the kind of life-style Zyzz had, let's face it, most 20year old guys want to b the kind of person Zyzz was, unfortunately the majority decides what stays, not the educated, making him a kind of God..מה שמדהים שכמו זיז, הם השאירו כזה חותם מילולי בעולם הפיטנס.
"all kindz of gainzzz"
"snap city"
ועוד שאני לא זוכר.