עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
משקל גוף: 103.7. נשאר על איזור 103-104, בסדר מבחינתי.
מתי נראה משקל דו ספרתי על המשקל?yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:
עדכון לוג: 07/09/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
אולי בקיץ הבא... אולי לא 😃מתי נראה משקל דו ספרתי על המשקל?
#אניבכלמצבבחייםשלי_איפעםרק לא להשמין, או לפחות לא יותר מדי ומהר מדי
בינתיים זה הולך לי בסדר.#אניבכלמצבבחייםשלי_איפעם
אז לא עלית בכלל...בינתיים זה הולך לי בסדר.סיימתיהפסקתי חיטוב לפני איזה חודשיים על 102, אולי טיפה פחות לא זוכר, כשהייתי די יבש בגלל הדל פחמימה, כשחזרתי לאכול פחמימות עליתי ל 103 בערך, היום אני 103.7.
עכשיו דפדפתי בעדכונים, לא הייתי 102, הייתי 101 וקצת בסיום חיטוב. ומאז אני נע על 103-104, לפעמים טיפה יותר.אז לא עלית בכלל...
ביחס למשקל שלך היית אמור לעלות הרבה יותר בנוזלים.
אה אני לא לוקח קריאטין מיום שישי או שבת, שכחתי אותו בבית של אמא שלי 🙁Creatine. Instant 15kg added waterweight. I only actually weigh about 50kg.
fortuantely for u, the effects of creatine stay for a pretty long time, as far as I rmbr after about 30days off of it u lose around 50%...אה אני לא לוקח קריאטין מיום שישי או שבת, שכחתי אותו בבית של אמא שלי 🙁
אבל זה לא שפתאום אחרי 30 יום אתה מאבד את זה במכה, זה כל יום בהדרגה.fortuantely for u, the effects of creatine stay for a pretty long time, as far as I rmbr after about 30days off of it u lose around 50%...
DAT DERE CELLTECHbut I reckon u also forget the celltech, that I don't know how long stays in ur system.
exactly, that's y after 3(?) days, u won't lose anythingאבל זה לא שפתאום אחרי 30 יום אתה מאבד את זה במכה, זה כל יום בהדרגה.
DAT DERE CELLTECH
I might go, I was considering waiting till around 6pm so I could help @Matty with his bench press, but dno if I'm gna bother waiting till then...
טוב אדבר איתך תכףכן,אני חושב שאני הולך בסביבות שעה זו.
אם יתמזל מזלך אולי תראה אותי מדדלפט7 בנוהל.