I'm in Taub (doing this....) so I'm just gna walk, or if @berdan wants to, he can come and carry me to the gymאז מה אתם אומרים נלך באוטובוס של 5?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
I'm in Taub (doing this....) so I'm just gna walk, or if @berdan wants to, he can come and carry me to the gymאז מה אתם אומרים נלך באוטובוס של 5?
😍 מנהל שעושה דדליפט. הרבה זמן לא ראיתי דבר כזה.אם יתמזל מזלך אולי תראה אותי מדדלפט
אם ילך טוב אולי אפילו יהיה סרטון 😃😍 מנהל שעושה דדליפט. הרבה זמן לא ראיתי דבר כזה.
תודה 😃פשיי יבגני אדמדם בLBS... איזה כבוד. מעכשיו אהיה זהיר יותר בספאם. מזל טוב.
תגיד... אתה מנהל מתחילים ויש לי שאלה. טונה אחרי אימון זה טוב? פשוט ראיתי במכונות בטכניון יש חטיפים, יש שתייה ויש טונה(אמיתי לגמרי, בראשון ראיתי את זה 😆 7 שח לטונה אישית)תודה 😃
הוא כבר מחכה להביא באן למישהו..פשיי יבגני אדמדם בLBS... איזה כבוד. מעכשיו אהיה זהיר יותר בספאם. מזל טוב.
אדמדם זה רק אזהרות ✋🛑✋הוא כבר מחכה להביא באן למישהו..
באמת? 😲 @stitch תמיד מאיים שהוא יביא לי באןאדמדם זה רק אזהרות ✋🛑✋
זה מעולה, אבל רק אם אתה אוכל את זה במלתחות או במקום סגור אחר.תגיד... אתה מנהל מתחילים ויש לי שאלה. טונה אחרי אימון זה טוב? פשוט ראיתי במכונות בטכניון יש חטיפים, יש שתייה ויש טונה(אמיתי לגמרי, בראשון ראיתי את זה 😆 7 שח לטונה אישית)
אני מקווה שהמיזוג בטכניון יהיה טוב היום אחרת אני משפד את הז'קנציק בכניסהאפשר לתת אזהרה עם מספר נקודות שיביא לבאן 😛
אני ויעקב באים באוטובוס של 17:30
סקוואט - 175X1 היה נראה לי הסט הכי כבד שלי אי פעם מבחינת הרגשה, העיקר שעלה 😃 הנעליים הרגישו מעולה...
דדליפט - 200X1, 215F, 215F רציתי לעלות 5 קילו משבוע שעבר, חשבתי גם בזכות ההורדת גובה בגלל שינוי הנעליים יהיה לי קל יותר, לא עלה בשני הנסיונות. כנראה 5 קילו בשבוע זה עליה גדולה מדי, במיוחד שאני נשאר על אותו מ.ג.
אני אמשיך במתכונת הזאת עוד כמה שבועות אחר כך אולי אעבור ל 5/3/1 גם בסקוואט ודדליפט וזהו. ההתקדמות אמנם יותר איטית אבל פחות קריטי להיות בפלוס קלורי גדול....
אני לא הולך לחתוך ורידים או משהו אבל קצת מבאס 😃לא נורא שלא עלה. 😃
אה לא? אז רק אני עושה את זה? 😲י לא הולך לחתוך ורידים
U too? Wanna come over sometime and do it together?אה לא? אז רק אני עושה את זה? 😲
🤣🤣U too? Wanna come over sometime and do it together?
"Y doesn't Matty like me back?! *sob* *sob* y?! *cuts wrist*"z