זה היה מלפני שנתיים,הייתי מצפה ממך לקצת התחשבות. 🤬🤦♂️ גלגלת נייחת, ניידת.. חופשית. עדיף לשתוק
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה היה מלפני שנתיים,הייתי מצפה ממך לקצת התחשבות. 🤬🤦♂️ גלגלת נייחת, ניידת.. חופשית. עדיף לשתוק
🤦♂️ גלגלת נייחת, ניידת.. חופשית. עדיף לשתוק
ז'נייה היום הסתכל עלייך במקלט כמו על פדופיל.. מצטער אין הנחות לפיזיקאים. או שאתה משתמש במונחים מתאימים או שאתה שותק 😆זה היה מלפני שנתיים,הייתי מצפה ממך לקצת התחשבות. 🤬
זה בסדר,גם אני עליו. 😃ז'נייה היום הסתכל עלייך במקלט כמו על פדופיל
המורה הכי טוב ✋🛑✋זה בסדר,גם אני עליו. 😃
Bring it to eggsbar?חזה עוף עם אורז 😍
עברתי ליד היום ורציתי כולכך שקשוקה מנוקנקת 😭😭😭😭😭😭😭😭eggsbar
עדיף תספר את הפייל עם האוטובוסעברתי ליד היום ורציתי כולכך שקשוקה מנוקנקת 😭😭😭😭😭😭😭😭
יכתב בלוג.עדיף תספר את הפייל עם האוטובוס
קרתה לי תאונה קטנה בתחילת החימום, נפלה לי פלטה של 1.25 על הראש. דם, בלגן... אבל לא השפיע על האימון סתם רציתי לשתף...
סקוואט - 135X5X5
סומו דדליפט - 120X3X5 סרטונים לבדיקה למטה, תכף אשים גם בפורום PL
פאוז דדליפט (קלאסי) - 120X2X3 סתם התבאסתי ש 120 כבד לי בסומו אז עשיתי קצת קלאסי...
אליפטי - 25 דקות
פוסט וורקאוט - זסטי ואז גלידה עם @berdan
🖕איזה שמןןןןןן
בצד של הכלוב איפה שהפלטות, למעלה היו פלטות תלויות עד הקצה כמעט. שמתי שם פלטה של 20 למטה והכנסתי אותה קצת חזק מדי (לא בטירוף, רגיל הזה), הכלוב טיפה התנדנד ופלטה נפלה לי על הראש. ירד דם וזה, בין סטים הייתי הולך לשירותים מנגב את הראש חחומאיפה בדיוק נפלה עליך פלטה? חחחח
😍תתחדש על התספורת+גרביים כובשות של יעקב.
ניסיתי לעשות את זה, הגמישות לא מאפשרת ליbtw, next time u SDL, try to shove ur knees out a little more, it'll get ur ass closer to the bar, try to push the floor apart with ur feet. (tho maybe u don't have enuff hip mobility yet for it, normal for larger guys, if not, it will probably com
incredibly annoying that ppl put all the light weight plates on the rack.. there should only b 25-20-15 and 10kg(bumper) plates on the rack...בצד של הכלוב איפה שהפלטות, למעלה היו פלטות תלויות עד הקצה כמעט.
אנחנו עושים בית זונות כשאנחנו בכלוב+פלטפורמה.incredibly annoying that ppl put all the light weight plates on the rack.. there should only b 25-20-15 and 10kg(bumper) plates on the rack...
אם היה נופל לי 20 קילו על הראש זה לא היה יותר טוב 😆incredibly annoying that ppl put all the light weight plates on the rack.. there should only b 25-20-15 and 10kg(bumper) plates on the rack...
הוא לא יציב קצת. בכל מקרה צריך לשים לב לא לשים פלטות עד הקצה, להשאיר קצת מקום ריק, כי פלטה של 20 שנופלת על אצבע זה גם יכול להיות לא נעים בכללהם צריכים לתקן קצת את הכלוב. הוא חורק וזה גם קרה לי אתמול. סיימתי את הסט של הסקוואט והחזרתי את המוט ופלטה של 20 פשוט עפה על הרצפה.
do some hip mobility drills, u'll probably be mobile enuff within a few short weeks 😃ניסיתי לעשות את זה, הגמישות לא מאפשרת לי