הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לבנצ' 210 עד סוף 2014

כן אבל לא להשתגע 2 אימונים עם תרגילי גב כבד זה מספיק

בנוסף חובה חובה חובה כל אימון הפרדת גומיה 100 חזרות (4-5 סטים של 20-25)
לעבוד טכני, להזרים דם לשריר לא לקחת התנגדות גדולה מדי

אפשר בבקשה הסבר מה הכוונה הפרדת גומיה? איזה תרגיל זה?

חן תסלח לי.

• פותח/ת השרשור
אימון בנצ' הוקדם להיום כי מחר יש חתונה לאח של חבר,ולא בא לי להיות לחוץ בזמנים באימון כזה חשוב.
אז לכן השבוע לא עשיתי ביום שני בנצ' לטכניקה ועשיתי גב במקום
שלישי -מנוחה

ולהלן תוצאות אימון היום:

קודם כל,התחממתי היטב לפני,משהו כמו חצי שעה של מתיחות,גב,פואם רולר,כתפיים,וזה עשה את העבודה לגמרי,הרגשתי מעולה כל האימון! בהחלט זה יתחיל להיות משהו קבוע.

הבנצ' נעשה בסגנון בולגרי-בלי צעקות,בלי רייג',אמוניה או מוזיקה כבדה,השירים פשוט התנגנו ומה שנפל נפל,גם הווליום היה מתון מאוד.

בנצ':
75X5
95X5
115X6 ׁ(אמורה להיות שלשה,אבל עבדתי על הלג דרייב ומצאתי את הפוזיציה שבה אני יכול להתשמש בכוח רגלי מבלי להרים ישבן מהספסל)
145X5
165X3 (קל להפליא,זכרו שלפני שבועיים נכשלתי במה שהיה אמור להיות 165X5)
185X1 הוצלח!.לא הרגיש כבד במיוחד.בנתיים נראה שאני שומר על אותו משקל גוף. אבדוק מחר בבוקר.

הסגנון הבולגרי והרגוע עשה לי נורא טוב,לפעמים מהרייג' הקבוע אתה שוכח למה באת,שמתי לב שהלב שלי דפק מהתרגשות לפני כל סט כבד...כאילו עכשיו זה האימון הראשון של הליניארית שהתחלתי לפני ארבע שנים,הרגשה מטורפת.התרגשות של ילד,המון זמן לא הרגשתי את זה.
אאמץ את זה לתקופה הקרובה

BBB - פיןפרס
110X10X5 (פה כבר היו צעקות 😃 )

טרייספ -
אחיזה צרה 4X5 (60,60,80,110
פוש דאונס (15,15,12,12)

שראגס-3X15
תרגיל צוואר-קצת מתיחות והביתה

מחר ומחרתיים אימונים קלים ,אמור לצאת לשבוע דילואד אבל אעשה 3 שבועות של היפרטרופיה טיפה ועבודה יותר טכנית (בסגנון יוסי קלמנוביץ') .
כל זה על מנת שאוכל לחזור טוב יותר לסבבים הבאים.

אבקש את האישור של יוסי לפרסם את התכנית שאעשה.במידה ויסכים,אעדכן את הלוג.במידה ולא,הלוג יאלץ להינעל ולהיפתח מחדש בעתיד הקרוב. משקל בוקר - 92.9,אחרי ההעמסה של קראיטין...מוזר 😲

• פותח/ת השרשור
רגליים

סקוואט:
50-70-90-105
15-15-12-15

GLUTE BRIDGE
60,80,100,120,140

12-8-8-6-6

BACK LEG RAISE -
3 סטים

בטן

קדמית לחזרות

אינטרוולים קצת

אימון שאני מאוד אוהב משום מה,יום שישי באווירה טובה.

כל העידכונים פה,
אין סירטון,תמונות שלך, כלום
איך אפשר לקרוא בלי לראות - לא מסתדר לי!

כל העידכונים פה,
תיכנס לשרשורים שהוא פתח, יש שרשור שלו שבו הוא פרסם 200ק''ג בנץ' פרס, ו127 ק''ג פרס(ויש עוד שרשורים עם משקלים אחרים).

• פותח/ת השרשור
כל העידכונים פה,
חחח אעלה בבוא הזמן
סבלנות
זה יותר בשבילי
שהכל רשום לי זה יותר רציני.

• פותח/ת השרשור
החלטתי לקחת 3 שבועות אימונים טכניים יותר לפי תכנית שיוסי קלמנוביץ הגדול רשם לי פעם

היה היום:

BENCH PAUSE-
120X12X1 - יותר לFORM CHECK
צילמתי והצילום יצא מעפן,מצלמה נפלה כל הזמן מסתבר,אנסה להוציא אולי משהו משם כי אני חוצה חו"ד על הטכניקה.

-דגש לאימונים הבאים שעזרו לי הפעם בבנצ': עקבים על הספסל ונוגעים בישבן בזמן ההקשתה -
-צריך למצוא מקום טוב למיקום הרגליים.

FLOOR PRESS
145X4X6
היה קשה

טרייספ

פייספולס 3 סטים

קצת גומיות והביתה

• פותח/ת השרשור
השבוע היה אמור להיות שבוע טכניקה במתוכנת קלה
ושבוע הבא את הדילואד ואז להתחיל 531 מחדש
מכיוון שבאימון האחרון נפלו לי 15+10 קילו על הבוהן ושברו לי אותה,החלטתי לתת מנוחה עד ראשון הזה ולוותר על טכניקה במתכונת קלה.
הכל לטובה כי גם הכתף קצת התחילה להראות סימני נסיגה.

עכשיו מוריד WMM כדי לערוך את הסרטון של הטכניקה לביקורת

חזרה ראשונה זה בטכניקה פחות מוקפדת
לעומת חזרה שניה שהלג דרייב יותר בא ליידי ביטוי+פאוס.

דגשים? על איזו טכניקה הייתם ממליצים לתת דגש?
האם היא טובה לדעתכם?

בסרטון יש 140 קילו,משהו קליל וזה אחרי 4-5 סטים של סינגלים לטכניקה.

לא יכול לתת ביקורת טכנית, אני בעצמי לומד. אבל יש לי שאלה: אתה לא חושב שנעלי ריצה "גונבות" לך מהכוח שאתה יכול לייצר בלג דרייב?

• פותח/ת השרשור
לא יכול לתת ביקורת טכנית, אני בעצמי לומד. אבל יש לי שאלה: אתה לא חושב שנעלי ריצה "גונבות" לך מהכוח שאתה יכול לייצר בלג דרייב?
מצאתי לנכון שהן הכי טובות לי ללחיצה (ניסיתי אולסטארס-נעלי PL-ואנס-טימברלנד,מה שלא תרצה)

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית