עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בעזרת''י שבוע הבא, לא בתחרות הקרובה כנראהיאללה שלוש פלטות וחצי!!, מתחרה? התקדמות מטורפת בדד
87-88כמה שוקל?
לול תראה את הסרטון ותדעאני רואה שהדדליפט שלך כבר מתחיל להתרחק כמו שצריך מהסקוואט, החלטת בסוף לעבור לסומו או שנשארת עם הקלאסי?
ישמצב הוא הפסיק להיות וונקר?הוא לא נטען מספיק מהר אז ויתרתי.
@Rhino מה שיפר לך את הקלאסי? אני זוכר שהגב שלך היה מתעגל וכל פעם נכשלת בקלאסי.
תוכל לפרט קצת יותר? לסובב אגן ולהקשית גב תחתון זו בעיה משמעותית אצלי בקלין, סנאץ' ודדליפט.הרבה עבודה על גמישות, למדתי לסובב אגן כמו שצריך, למדתי להשתמש בתחת כמו שצריך
תודה!
זה פשוט עניין של גמישות, לקח לי הרבה זמן להגיע למצב שאני מצליח לסובב את האגןתוכל לפרט קצת יותר? לסובב אגן ולהקשית גב תחתון זו בעיה משמעותית אצלי בקלין, סנאץ' ודדליפט.
מה הכונה להשתמש בתחת?
כל הכבוד , מתקדם יפה מאוד
נותן לי בראש בדדליפט
גם הטכניקה בשניהם מאוד יפה , וגם אני אשמח לפירוט על איך סידרת את הבעיות בדדליפט
בוקר טוב יפה בהתחלה
תודה!בוקר טוב יפה בהתחלה
תבוא כל יום.תודה!
זו הזווית הכי פחות חדה שאני מצליח להגיע אליה, תודות לרגליים הארוכות ביותר שלי. לגבי המסלול של המוט, אני יודע שאני צריך לעבוד על זהתבוא כל יום.
אבל שים לב שעוד בירידה זווית הגב משתנה ואתה גולש קדימה. רואים שהמוט זז קדימה במישור. אם זה בכוונה אז סבבה, אחרת שים לב.
הוא לא מתחרה עדיין = הוא עדיין וונקרישמצב הוא הפסיק להיות וונקר?
לא, כל עוד הוא לא התחרה, הוא אינו יכול להתקבל לחבורת האחים.הוא לא מתחרה עדיין = הוא עדיין וונקר
פעם, כשטומר היה מוכן לחתוך את הזין בשביל דבר כזה.עוקב, הלוואי עליי טכניקה כמו שלך בדדליפט.