נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דווקא במולטיויטמין אין הרבה בד"כ זה 200-400 מ"ג למנה.shay1b:
ויטמין C כולם אותו הדבר בסופו של דבר, תבדוק מינון לכדור,
יש כדורי למציצה ויש כדורים לבליעה, הכי טוב לדעתי זה לבלוע ולא להתעסק עם זה יותר מידי.
רק תקח בחשבון שאם אתה לוקח מולטי-ויטמין יש שם כמות נכבדה של ויטמין C.
Vibryll:
בכפית גדושה 7-8 גרם
בכף גדושה 15 גם בערך.
דווקא במולטיויטמין אין הרבה בד"כ זה 200-400 מ"ג למנה.
הבנתי שיש חמאת בוטנים טובה ויש סתם ג'אנק כמו כל הסקיפי למיניהם.
יש למישהו המלצה לחמאת בוטנים איכותית שאפשר לשלב בתפריט?
לא הבנתי מה וכמה יש פה בכל כדור
http://www.bodybuilding.com/store/now/zma.html
רשום שיש 30 אבץ ,15 B6 ו 450 מגנזיום הכל ביחד 495 מ"ג ,שורה למטה רשום שיש 2.4 גרם של ZMA
הבנתי שיש חמאת בוטנים טובה ויש סתם ג'אנק כמו כל הסקיפי למיניהם.
יש למישהו המלצה לחמאת בוטנים איכותית שאפשר לשלב בתפריט?
יש לי שאלה, איזה משקל אפשר לדחוף להזמנה בלי שיהיו בעיות? לא רציתי לפתוח אשכול במיוחד בשביל זה בפעם השלישית... אני פשוט רוצה לדעת בכללי, עד 200$ דולר ו6 קילו זה בסדר?
הנה מה שאני מתכוון להזמין
Optimum Micronized Creatine Powder, 1200 Grams
Prolab Caffeine, 200mg/100 Tabs
AST Multi Pro 32X, 200 Caplets
Optimum 100% Whey Protein, 2 Lbs., Caramel Toffee Fudge
Optimum 100% Whey Protein, 2 Lbs., Banana Cream
Optimum 100% Whey Protein, 2 Lbs., Double Rich Chocolate
סה"כ כולל משלוח: 178.88$ (לא כולל מע"מ כי אותו משלמים בנפרד, נכון?)
יעשו לי בעיות עם זה?
מה המשלוח הכי גדול שמישהו כאן אי פעם עשה בלי שיהיו בעיות?
תודה.
אני אוהב גיוון אחי, בננה וטופי פאדג' בחיים לא ניסיתי אז אני לא רוצה להיתקע עם דלי גדול במקרה שאני לא אוהב את הטעם. אתה צודק זה יוצא יותר יקר מלהזמין דלי אחד גדול ואפילו יותר יקר מלהזמין אחד גדול ואחד קטן אז אני צריך לשקול את העניין. ואני יכול להוכיח שבארץ זה עדיין יותר יקר אבל אני לא רוצה סתם להתווכח. אבל אתה יודע אם זה אמור לעבור?אני באמת לא מבין למה לקנות 3 קופסאות של 900 גרם אבקה בכמה טעמים (תקנה אחתוזהוא), שלדעתי סתם מייקרת את המחיר הכולל, תקנה אחת גדולה וזהוא (ועדיף לקנות בארץ)
רשום שבמנה אחת (3 כדורים) אלו הכמויות למנה., תחלק ב3 ותקבל כמה בכל כדור יש
אני חושב שזה המשקל של 3 כדוריםכן, אבל למה הם התכוונו שהם הוסיפו עוד 2,400 מ"ג ZMA שורה למטה (מוקף בעיגול בתמונה)
[/URL][/IMG]![]()
ב3 כדורים ששווים ל 2.4 גרם יש 495 מיליגרם חומרים פעילים, כל השאר סתם פארש (תחת הכותרת other ingredients), ככה אני הבנתי.אם בכל כדור יש 495 מ"ג איך ב3 יהיה 2400?