אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

למה?.. אין לי אפשרות לתוכנית כמו SS וכאלה במכון
אני כבר חודש + עובד ABC 5 פעמים בשבוע ואני רואה תוצאות יפות אני עולה במשקל גוף ובכוח
עבדתי AB כמאט 4חודשים יצא לי מהתחת כבר וגם אני מתקדם הרבה יותר מהר ככה

אין לך מוט אולימפי\כלוב?

למה?.. אין לי אפשרות לתוכנית כמו SS וכאלה במכון
אני כבר חודש + עובד ABC 5 פעמים בשבוע ואני רואה תוצאות יפות אני עולה במשקל גוף ובכוח
עבדתי AB כמאט 4חודשים יצא לי מהתחת כבר וגם אני מתקדם הרבה יותר מהר ככה
שתיהן כנראה היו תוכניות ליצניות, תעשה FBW אם אין לך אפשרות לSS, ולמה אתה לא יכול לעשות SS?

שתיהן כנראה היו תוכניות ליצניות, תעשה FBW אם אין לך אפשרות לSS, ולמה אתה לא יכול לעשות SS?

לא יכול SS אין כלוב במכון או סטנד
ומה FBW אתה עושה צחוק ? עבדתי על התוכנית הזאת חודש ויצאתי ממנה הכי מהר שאני יכול
זה יוצא 3 סטים לשריר גדול נכון?לא יכול לעבוד עם תוכניות כאלה אני חייב לפחות 9 לגדול בשביל להרגיש שאני עובד עליו טוב

ומה FBW אתה עושה צחוק ? עבדתי על התוכנית הזאת חודש ויצאתי ממנה הכי מהר שאני יכול
זה יוצא 3 סטים לשריר גדול נכון?לא יכול לעבוד עם תוכניות כאלה אני חייב לפחוט 9 לגדול בשביל להרגיש שאני עובד עליו טוב
חחחחחחחחחחחחחחחח אנשים כותבים פה דברים כאלה בצחוק, קשה לי לשמוע מישהו אומר דבר כזה ברצינות.

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=6542

תקרא ותשכיל. זה שאתה מרגיש אותו עובד לא אומר שזה יגרום לשרירים שלך לגדול, מה שיגרום לשרירים שלך לגדול זה העמסת יתר לאורך זמן, העמסת יתר לאורך זמן = עלייה במשקלי עבודה/חזרות, בכל מקרה זה יסתכם בעלייה במשקלי העבודה, כמה שיותר תעלה במשקלי העבודה ככה השריר יגדל יותר, עם FBW מתקדמים ועולים במשקלי העבודה מהר יותר מבתוכניות מפוצלות. הנה סיכמתי לך את זה, עכשיו תעשה מה שבא לך, מצדי תמשיך לעבוד עם תוכנית ליצנית.

אה וטיפ: תחליף מכון כושר.

נערך לאחרונה:
זה יוצא 3 סטים לשריר גדול נכון?לא יכול לעבוד עם תוכניות כאלה אני חייב לפחות 9 לגדול בשביל להרגיש שאני עובד עליו טוב

מה המטרה שלך? אם היא מסתכמת בלהרגיש שעבדת טוב וזהו אני ממליץ על פיצולים.
אם אתה רוצה תוצאות, אז תקשיב למה שאמרו לך פה.

חחחחחחחחחחחחחחחח אנשים כותבים פה דברים כאלה בצחוק, קשה לי לשמוע מישהו אומר דבר כזה ברצינות.

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=6542

תקרא ותשכיל. זה שאתה מרגיש אותו עובד לא אומר שזה יגרום לשרירים שלך לגדול, מה שיגרום לשרירים שלך לגדול זה העמסת יתר לאורך זמן, העמסת יתר לאורך זמן = עלייה במשקלי עבודה/חזרות, בכל מקרה זה יסתכם בעלייה במשקלי העבודה, כמה שיותר תעלה במשקלי העבודה ככה השריר יגדל יותר, עם FBW מתקדמים ועולים במשקלי העבודה מהר יותר מבתוכניות מפוצלות. הנה סיכמתי לך את זה, עכשיו תעשה מה שבא לך, מצדי תמשיך לעבוד עם תוכנית ליצנית.

אה וטיפ: תחליף מכון כושר.

חחחח XDD הבנתי אותך וזה גם נשמע הגיוני שאתה אומר את זה ככה
אני יתן לה שבוע נסיון נראה איך אני מסתדר

נערך לאחרונה:
תעשה 3 סטים כבדים של סקוואט ונראה אם תרגיש שאתה לא עובד

תגידו אם קראטין לא משפיע עליי,האם יש תוסף אחר בסגנון של קראטין שכן יכול להשפיע עליי?

לא חושב, בכל מקרה קריאטין עוזר אבל לא ברמה שצריך להתבאס אם הוא לא עובד, אבקת חלבון וקפאין הם תוספים נחמדים שאני אוהב.

חחחח XDD הבנתי אותך וזה גם נשמע הגיוני שאתה אומר את זה ככה
אני יתן לה שבוע נסיון נראה איך אני מסתדר
למה שבוע, תנסה 23 שעות ו10 דקות.
שבוע מנסים אימון בסטודיו C, לא תוכניות אימונים, מנסים מספר חודשים.

תגידו אם קראטין לא משפיע עליי,האם יש תוסף אחר בסגנון של קראטין שכן יכול להשפיע עליי?

כן, טסטוסטרון.

כן כן ושוב כן.
עם הקרם עוגיות שלא יכלתי לסבול.
שמתי כפית נס קפה בפנים עם חלב,ונהיה לזה טעם של מוקה.
זה מעולה

זה יעבוד עם טעם בננה?
ומה לעשות? להשים סקופ, חלב וכפית של אבקת נס קפה? קר כזה? חח.. זה יצא סבבה או שלא עם טעם בננה?

1) האם מומלץ לצרוך חלבון מיד בסיום אימון אירובי עצים (קיקבוקס)?

2) האם חשיבות צריכת החלבון באימון אירובי עצים זהה לחשיבות צריכת החלבון באימון כוח?

1. איך אני בודק את הEMR שלי בכל אימון ? [ אני מתאמן באיגרוף פעמיים בשבוע]
2. איך אני יכול לדעת כמה אחוז שומן יש לי בגוף ?
3. מזה סקופ ?

1. איך אני בודק את הEMR שלי בכל אימון ? [ אני מתאמן באיגרוף פעמיים בשבוע]
2. איך אני יכול לדעת כמה אחוז שומן יש לי בגוף ?
3. מזה סקופ ?
1)אין דרך מדויקת למדוד את זה, תגיד מה אתה עושה באימון, כמה זמן הוא נמשך, משקל וגובה ואולי יש מישהו שיוכל לתת לך הערכה.
2) יש מספר דרכים לבדוק אני אתחיל מהכי נגישה והכי פחות מדויקת ליותר מדויקות, יש את המשקל בחדר כושר שהוא בכלל לא מדויק עם סטיות עצומות, יש קאליפר שמאוד תלוי במיומנות הבודק, הערכה בעין בלתי מזוינת (אם תעלה תמונה לפורום), ולבסוף בדיקת BOD POD בוינגייט שזאת השיטה הכי מדויקת אבל עולה 300 ש"ח, אני הייתי מעלה תמונה לפורום.
3) סקופ זאת כף הגשה שמגיעה עם אבקת חלבון או כל אבקה של תוסף תזונה.

אהלן
אבא שלי בן 45,בן אדם בריא שעובד בעבודה די פיסית אפשר לאמר,ובנוסף מתאמן 3 פעמים בשבוע.
התחלתי לתת לו את המולטיויטמין 32X PRO,זה בסדר גמור נכון? אין בעיות? גם ככה זה יהיה טוב לתחזוק הגוף שלו

תודה לעונים

אני לא רואה שום סיבה שיהיו בעיות, אם אתה לוקח אז למה שהוא לא? זה כולה מולטיויטמין, צריך לבלוע חצי קופסא כדי לקבל הרעלה.

לא הייתי מקצין גם 😃 קראתי איפשהו שעודף ויטמין B6 הוא בעייתי ויכול לגרום למחלות כשלוקחים הרבה לאורך זמן (כמו שיש במולטי ויטמינים) כן כן אני יודע הגוף אמור להשתין שאריות אבל אני אפילו לא זוכר איפה קראתי על זה

שאלה מפגר #2

באימון אחרי הסקוואט אני מרגיש סחוט,כנראה העייפות פוגעת ואני לא מתפקד כל כך,האם יהיה יתרון לקחת משהו מתוק/פחמימה/חרטאכלשהו באמצע אימון להתעורר קצת? שוקולד? מים עם סוכר ענבים?

בעיקרון אפשרי לא רואה בעיה עם זה.. יש אנשים שאומרים שזה יגרום לירידה חדה בסוכר ואתה תרגיש לא טוב.. לדעתי שווה לך לנסות זה כן יכול לעורר קצת

שאלה מפגר #2

באימון אחרי הסקוואט אני מרגיש סחוט,כנראה העייפות פוגעת ואני לא מתפקד כל כך,האם יהיה יתרון לקחת משהו מתוק/פחמימה/חרטאכלשהו באמצע אימון להתעורר קצת? שוקולד? מים עם סוכר ענבים?
אני הייתי לוקח קפאין ואוכל פחמימות מורכבות לפני האימון, אם את זה אתה כבר עושה אז אפשר לנסות איזה חטיף אנרגיה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית