נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה?.. אין לי אפשרות לתוכנית כמו SS וכאלה במכון
אני כבר חודש + עובד ABC 5 פעמים בשבוע ואני רואה תוצאות יפות אני עולה במשקל גוף ובכוח
עבדתי AB כמאט 4חודשים יצא לי מהתחת כבר וגם אני מתקדם הרבה יותר מהר ככה
שתיהן כנראה היו תוכניות ליצניות, תעשה FBW אם אין לך אפשרות לSS, ולמה אתה לא יכול לעשות SS?למה?.. אין לי אפשרות לתוכנית כמו SS וכאלה במכון
אני כבר חודש + עובד ABC 5 פעמים בשבוע ואני רואה תוצאות יפות אני עולה במשקל גוף ובכוח
עבדתי AB כמאט 4חודשים יצא לי מהתחת כבר וגם אני מתקדם הרבה יותר מהר ככה
שתיהן כנראה היו תוכניות ליצניות, תעשה FBW אם אין לך אפשרות לSS, ולמה אתה לא יכול לעשות SS?
חחחחחחחחחחחחחחחח אנשים כותבים פה דברים כאלה בצחוק, קשה לי לשמוע מישהו אומר דבר כזה ברצינות.לא יכול SS אין כלוב במכון או סטנד
ומה FBW אתה עושה צחוק ? עבדתי על התוכנית הזאת חודש ויצאתי ממנה הכי מהר שאני יכול
זה יוצא 3 סטים לשריר גדול נכון?לא יכול לעבוד עם תוכניות כאלה אני חייב לפחוט 9 לגדול בשביל להרגיש שאני עובד עליו טוב
לא יכול SS אין כלוב במכון או סטנד
ומה FBW אתה עושה צחוק ? עבדתי על התוכנית הזאת חודש ויצאתי ממנה הכי מהר שאני יכול
זה יוצא 3 סטים לשריר גדול נכון?לא יכול לעבוד עם תוכניות כאלה אני חייב לפחות 9 לגדול בשביל להרגיש שאני עובד עליו טוב
חחחחחחחחחחחחחחחח אנשים כותבים פה דברים כאלה בצחוק, קשה לי לשמוע מישהו אומר דבר כזה ברצינות.
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=6542
תקרא ותשכיל. זה שאתה מרגיש אותו עובד לא אומר שזה יגרום לשרירים שלך לגדול, מה שיגרום לשרירים שלך לגדול זה העמסת יתר לאורך זמן, העמסת יתר לאורך זמן = עלייה במשקלי עבודה/חזרות, בכל מקרה זה יסתכם בעלייה במשקלי העבודה, כמה שיותר תעלה במשקלי העבודה ככה השריר יגדל יותר, עם FBW מתקדמים ועולים במשקלי העבודה מהר יותר מבתוכניות מפוצלות. הנה סיכמתי לך את זה, עכשיו תעשה מה שבא לך, מצדי תמשיך לעבוד עם תוכנית ליצנית.
אה וטיפ: תחליף מכון כושר.
למה שבוע, תנסה 23 שעות ו10 דקות.חחחח XDD הבנתי אותך וזה גם נשמע הגיוני שאתה אומר את זה ככה
אני יתן לה שבוע נסיון נראה איך אני מסתדר
תגידו אם קראטין לא משפיע עליי,האם יש תוסף אחר בסגנון של קראטין שכן יכול להשפיע עליי?
כן כן ושוב כן.
עם הקרם עוגיות שלא יכלתי לסבול.
שמתי כפית נס קפה בפנים עם חלב,ונהיה לזה טעם של מוקה.
זה מעולה
1)אין דרך מדויקת למדוד את זה, תגיד מה אתה עושה באימון, כמה זמן הוא נמשך, משקל וגובה ואולי יש מישהו שיוכל לתת לך הערכה.1. איך אני בודק את הEMR שלי בכל אימון ? [ אני מתאמן באיגרוף פעמיים בשבוע]
2. איך אני יכול לדעת כמה אחוז שומן יש לי בגוף ?
3. מזה סקופ ?
אני הייתי לוקח קפאין ואוכל פחמימות מורכבות לפני האימון, אם את זה אתה כבר עושה אז אפשר לנסות איזה חטיף אנרגיה.שאלה מפגר #2
באימון אחרי הסקוואט אני מרגיש סחוט,כנראה העייפות פוגעת ואני לא מתפקד כל כך,האם יהיה יתרון לקחת משהו מתוק/פחמימה/חרטאכלשהו באמצע אימון להתעורר קצת? שוקולד? מים עם סוכר ענבים?