נק' מוניטין:
58,707
- 103,279
- 12,430
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לצערי אני נוטה ליתר לחץ דם, שכרגע בערכים עוד סבירים (ממוצע של 125/69 לאורך כמה בדיקות בישיבה אחרי מנוחה) בגלל שלפני שהתחלתי SS ירדתי הרבה במשקל בשביל לאזן את זה. בהנחה שאני אמשוך את התוכנית עד סופה אני דיי בטוח שהוא יעלה יותר. מעבר ללעשות אירובי, שזה פחות או יותר הבחירה האחרונה שלי, יש תוספים שיכולים לעזור לאזן לחץ דם חוץ מאומגה 3?
עד כמה שהבנתי, בערכים האלה אני נחשב ל"בסיכון ללחץ דם גבוה". אבל כן, זה ירידה משמעותית מה-150/80 + שהייתי עליהם לפני שנה
הייתי על אותו משקל פחות או יותר שאני עכשיו, 77 קילו על 1.67, רק באחוזי שומן גבוהים הרבה יותר ובלי שום כושר גופני כי הפסקתי להתאמן שנה לפני זה. לקחתי איזשהו כדור (שאני לא זוכר את השם שלו כרגע) לסביבות החודשיים, אם אני לא טועה, ואז כבר התחלתי לרדת במשקל עד שהגעתי ל63.5 קילו והלחץ דם הסתדר מעצמו פחות או יותר.
אני פשוט לא יודע אם אני אמור לתת איזשהי תשומת לב מיוחדת ללחץ דם, אני אומנם עולה במשקל אבל אני בטוח במצב גופני יותר טוב מאז. השאלה אם האימונים עצמם יספיקו בשביל לשמור על הלחץ דם שלי על רמות סבירות או שאני צריך לעשות משהו מעבר לאומגה 3 ואולי אירובי פעם בשבוע.
היתה לך טעות, תיקנתי....
אני נוטה לקחת כל 3-4 חודשים כשבוע עבודה...
מנסיון שלי בתקופה של אימונים עצימים 4-5 פעמים בשבוע שמלוווה בלפחות 400 גרם פחמימות ליום ו0 דקות אירובי ו800 מ"ג קפאין על בסיס יומי הלחץ דם שלי עולה עד ל 145/70במנוחה
לאחר שבוע מנוחה הוא חוזר ל120/65.. אין לי הסבר לזה
למה אתה לוקח כמות כזו של קפאין על בסיס יומי?
איזה קריאטין עדיף לקנות? את ה"דור החדש" או מונו?
במקרה הזה למשל מה עדיף לקנות?!
קריאטין מונו - http://www.musclehouse.co.il/תוסף_מ...h_Complete_Creatine_Power_1000gr-details.aspx
קריאטין ה"דור החדש" - http://www.musclehouse.co.il/ISS_SATUR_8-details.aspx
כמה גרם יש בקופסה הזאת של ה"דור החדש" הזה(לא מצאתי שהם רשמו)?
ואם הבנתי נכון לוקחים 5 גרם קריאטין 40 דקות לפני אימון? וזהו?! או גם במהלך היום או משהו?! (לא בשיטת העמסה) אם אני במשקל 60 ק"ג מטר 1.70 עדיף לי לקחת את שיטת העמסה?
חחחחחחחחחח הלוואי שחלב זה היה מה שחסר לי...60 קילו על 1.70 אתה צריך חלב לא קריאטין.. בכל מקרה קריאטין מונו all the way
למישהו יש חומר קריאה מומלץ בקשר ל-Paleo ו/או ניסיון מעשי עם לאכול פליאו בזמן שהוא מנסה לעלות במשקל? אני תוהה אם זאת יכולה להיות מטרה ריאליטית לאכול בסביבות ה-2800 קלוריות ביום עם פליאו, שהשאר יבוא מה-2 ליטר חלב שאני שותה ביום. אם מישהו הצליח אני אשמח לשמוע איך לעזאזל הוא הצליח לאכול 2800 קלוריות בבשר, ירקות ופירות.