הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,431
מנהל
נק' מוניטין:
58,708
103,293
12,431
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

האם כל העניין של תקופת מסה ותקופת חיטוב משפיע בצורה כזאת או אחרת על הגיוס לצה"ל (אין לי מושג לפי איזה קריטריון - אולי עודף משקל?, סתם רציתי לדעת לפני שאני מתחיל).
באמת שאלה מפגרת...

אם תעשה מאסה יגייסו אותך לגדוד הסומו

שאלה לאנשים שהגיעו כבר למשקל של Adult male - כשהגעתם למשקל שרציתם להגיע אליו שיניתם את התזונה שלכם איכשהו?

אני שואל בגלל אחד הפוסטים של ג'סטין ב-70s big, בנושאשל אנשים רזים שלא אוכלים כמו שצריך. "Besides, when you hit that appropriate body weight, you can adjust your diet so that body fat can be reduced. However, care must be taken that body weight is not lost". אני לא הבנתי את זה כ"כ, בשביל לשמור על משקל גוף בזמן שאתה מוריד אחוזי שומן אתה צריך לעלות במסת שריר במקום השומן, אבל לפי כל מה שקראתי פה ובמקומות אחרים זה בלתי אפשרי לרדת באחוזי שומן בזמן שאוכלים מספיק בשביל לעלות במסת שריר.

אני מניח שהבנתי את מה שהוא ניסה להגיד לא נכון, ואני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי.

אני יכול להגיד לך שבחודש האחרון העלתי משקל ודווקא היצרתי את החגורה שלי בחור אחד

ג'סטין מתכוון שאם הגעת למשקל יעד שלך אתה צריך לאכול מספיק חלבון שומן וחלב
אין לך צורך לדחוף אוכל בכוח (שייקים מטורפים וג'אנק), פשוט תאכל שאתה רעב (רק תדאג לחלבון שומן וחלב)

תתאמן חזק תעלה משקלי עבודה וכן, אתה תתחזק ולא תעלה במשקל

זאת אומרת שאם אני אוכל בסביבות ה2.5 גרם חלבון ליום, מספיק שומן, ונגיד 2-3 ליטר חלב ביום אני כבר לא אצטרך לדאוג למספר כזה או אחר של קלוריות ביום מעבר לכל זה?

אה, וכמובן תודה על התשובה המהירה.

אתה לא במצב הזה

אבל שתהיה במצב הזה אתה כבר תהיה רגיל לאכול מספיק
כמובן שאם תעבור לתפריט של ציפור אתה תרד במשקל

אני אוכל שאני רעב ועולה

סתם דוגמא אדם ששוקל 100
חלבון 250 - 1000 קלוריות
שומן 110 - 1000 קלוריות
4 ליטר חלב - 2400 קלוריות

יש לך פה 4400 קלוריות
אתה גם אוכל פחמימה בין לבין...
גם אם אתה לא מגיע לגלון חלב אלא ל 2 ליטר אז יש לך 3200 קלוריות בלי לשבור את הראש (תוסיף לזה פחמימות שלא ספרנו יוצא יותר)

אם אתה מחשיב את החלבון של החלב בתוך החלבון אז יוצא לך סה"כ 3900 קלוריות (כי צריך להוריד 480 קלוריות - 120 חלבון שבגלון חלב)בלי פחמימה שזה סבבה לגמרי

ולפי החישוב השני של 2 ליטר חלב תוריד 60 חלבון (240 קלוריות) אז אתה מגיע ל 3000 קלוריות בלי פחמימה

נערך לאחרונה:
אין לי ספק שאני עדיין לא שם, השאלות הן בעיקר בגלל שרק עכשיו קראתי את מה שג'סטין אמר.
ונראה לי שהבנתי על מה אתה מדבר, תודה על ההבהרות.

אתה לא במצב הזה

אני אוכל שאני רעב ועולה

סתם דוגמא אדם ששוקל 100
חלבון 250 - 1000 קלוריות
שומן 110 - 1000 קלוריות

יש לך פה 4400 קלוריות
גם אם אתה לא מגיע לגלון חלב אלא ל 2 ליטר אז יש לך 3200 קלוריות בלי לשבור את הראש (תוסיף לזה פחמימות שלא ספרנו יוצא יותר)

אם אתה מחשיב את החלבון של החלב בתוך החלבון אז יוצא לך סה"כ 3900 קלוריות (כי צריך להוריד 480 קלוריות - 120 חלבון שבגלון חלב)בלי פחמימה שזה סבבה לגמרי

ולפי החישוב השני של 2 ליטר חלב תוריד 60 חלבון (240 קלוריות) אז אתה מגיע ל 3000 קלוריות בלי פחמימה

רן, אל תשכח שבחלב יש לא מעט פחמימות. זה לא משנה אבל רק בשביל הדיוק.

רן, אל תשכח שבחלב יש לא מעט פחמימות. זה לא משנה אבל רק בשביל הדיוק.

צודק, התכוונתי לפחמימות שהוא אוכל ביחד עם שאר האוכל
נגיד המבורגר עם לחמניה
או פסטה/אורז/לחם ביחד עם החלבון

זה פחות או יותר ענה לי על הכל אני חושב. הקטע זה שככה אני אוכל גם ככה, וזה יוצא בסוף 4000 +- קלוריות ליום, אולי זה אומר שאני צריך לאכול קצת יותר. במיוחד שהתחלתי להאט לקילו וחצי בשבוע.

אתה יודע, הגוף צריך לחזור להומאוסטזה ולהתאושש איכשהו גם שאתה על נייטרלי. זה לא משתנה רק כי אתה לא מתכנן להיות כבד יותר

אתה לא במצב הזה

אני אוכל שאני רעב ועולה

סתם דוגמא אדם ששוקל 100
חלבון 250 - 1000 קלוריות
שומן 110 - 1000 קלוריות

יש לך פה 4400 קלוריות

למה שמישהו שלא מנסה לעלות במשקל יצרוך גלון חלב ביום?

הIGF-1 שנמצא במזון עובר פירוק בקיבה ובמעי ולכן לא נספג בגוף, וקזאין זה אחלה דבר אבל מי אמר שרק אם אתה שותה 4 ליטר אתה משיג את היתרונות שלו? כך או כך זה לא ממש סביר שמישהו שלא מתכנן עלייה במשקל ישתה כמות כזו של חלב, למה לא לאכול אוכל מוצק וזהו?

שאלה מפגרת אבל תיישב לי את קו הזמנים:
מתי היה הגילוי של הגדלים השונים של הLDL?
ממתי התחילה התאוריה שלא כולסטרול חוסם עורקים אלה LDL קטן שהיתחמצן?

סוג של Follow up לשאלה הקודמת שלי:
איזה סוגי בשר אנשים פה קונים ומכינים בבית? עד היום אכלתי בערך 300-400 גרם חזה עוף ליום אבל נמאס לי לאכול אוכל של ילדות קטנות ואני מחפש בשר שמן יותר שאני יכול להכין מהר ולא יעלה הון תועפות לאכול הרבה ממנו על בסיס יומי.

סוג של Follow up לשאלה הקודמת שלי:
איזה סוגי בשר אנשים פה קונים ומכינים בבית? עד היום אכלתי בערך 300-400 גרם חזה עוף ליום אבל נמאס לי לאכול אוכל של ילדות קטנות ואני מחפש בשר שמן יותר שאני יכול להכין מהר ולא יעלה הון תועפות לאכול הרבה ממנו על בסיס יומי.
בשר טחון,תכין מזה המבורגרים בבית.כשרוכשים את המיומנות זה גם טעים מאד,גם קל ומהיר להכנה וגם זול ומכיל יותר קלוריות ושומן מחזה עוף.

בשר טחון (מכל סוג שהוא שאינו קפוא/מעובד/שקר כלשהו) הרבה יותר יקר מעוף. אבל בהחלט טעים ומזין

מישהו נתקל במוצרים של החברה הזאת?

נראה קצת שטותי, אבל מסקרן עדיין

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חבל שהוא לא מספר על הקיט GH שתפסו אצלו כשהוא טס לפני כמה שנים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית