הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,279
12,430
מנהל
נק' מוניטין:
58,707
103,279
12,430
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

לא רץ, ולא כל יום אלכס. אני לוקח בערך פעם ב-3 ימים אם אני תפוס או כואב לי הראש (מה שקורה בערך פעם ב-3 ימים), לא יותר מזה.
תפסיק.
נטילה שכיחה של החומר הזה גורמת לקיבים בקיבה ואפילו לדימומים. (ולא, זה לא עוד מיתוס חלבון דופק את הכליות)
עדיף סלקוקס/ארקוקסיה

נערך לאחרונה:
תפסיק.
נטילה שכיחה של החומר הזה גורמת לקיבים בקיבה ואפילו לדימומים. (ולא, זה לא עוד מיתוס חלבון דופק את הכליות)
עדיף סלקוקס/ארקוקסיה

קוראים לזה תופעות לוואי. זה לא אומר שאיבופרופן תמיד גורם לזה.

אם אני לא טועה, במינונים האלה אין חשש.
זה לא עניין של מינונים. זה עניין של תדירות.
וזה לא תופעת לוואי. זה קורה אצל כולם. השאלה מתי. לכל אחד סף אחר.
בקיצור ברור שמותר לקחת..אבל לא להגזים. ו3 בשבוע על בסיס קבוע זה להגזים. כדאי לעבור לסלקוקס

בקיצור ברור שמותר לקחת..אבל לא להגזים. ו3 בשבוע על בסיס קבוע זה להגזים. כדאי לעבור לסלקוקס

מאיפה זה? יש אנשים שלוקחים את זה על בסיס קבוע עשרות שנים.

עד כמה שאני יודע זה לא נכון. יש הבדל בין cox1 לבין cox2, ושאלת המינונים כאן דווקא חשובה.

מאיפה הבאת את את זה? זו לא סיבה לקחת שום דבר. בטח שלא אם אתה תפוס.

זה עזר לי עד עכשיו עם הכאבי ראש, סביר להניח שזאת הייתה שטות לקחת את זה בשביל כל השאר.
בכל מקרה הייתי אצל הרופאה שלי עכשיו והיא אמרה לי גם להפסיק לקחת את זה ואת האומגה 3 לבנתיים. מסתבר שהיה לי תפקודי כבד גבוליים מאוד גם ככה והערכים האלה איכשהו שילשו את עצמם מאז הבדיקה האחרונה שעשיתי.

בכל מקרה יש לי עוד בדיקות לעשות ואני מניח שאני אדע אחרי זה, לדעתה האפשרות הכי סבירה היא כבד שומני.

זה עזר לי עד עכשיו עם הכאבי ראש, סביר להניח שזאת הייתה שטות לקחת את זה בשביל כל השאר.
בכל מקרה הייתי אצל הרופאה שלי עכשיו והיא אמרה לי גם להפסיק לקחת את זה ואת האומגה 3 לבנתיים. מסתבר שהיה לי תפקודי כבד גבוליים מאוד גם ככה והערכים האלה איכשהו שילשו את עצמם מאז הבדיקה האחרונה שעשיתי.

בכל מקרה יש לי עוד בדיקות לעשות ואני מניח שאני אדע אחרי זה, לדעתה האפשרות הכי סבירה היא כבד שומני.

זה גם טוב ככדור אנטי-דלקתי כללי ללא מרשם רופא. אם אני לא טועה ריפטו ממליץ על מינונים מטורפים של איבופרופן במקרה של כאבים, משה בטח זוכר יותר טוב ממני.

זה גם טוב ככדור אנטי-דלקתי כללי ללא מרשם רופא. אם אני לא טועה ריפטו ממליץ על מינונים מטורפים של איבופרופן במקרה של כאבים, משה בטח זוכר יותר טוב ממני.

לא במקרה של כאבים, במקרים של דלקת. וזה מוגבל לכמה ימים.

הדבר הכי נורא בכל הסיפור הזה זה הצומות לפני כל בדיקה. יום לפני אחת הבדיקות אסור לי לאכול שום דבר שומני, זה בערך כל האוכל שלי 🤡

שאלה בקשר להזמנה מחו"ל - הזמנתי מ- BB.COM חבילה של 12 חטיפי חלבון, כתוב שזה נשלח היום (הזמנתי אתמול).

אם זה דבר כזה קטן (19 דולר, עם משלוח יוצא 38 דולר), זה אמור להגיע לדואר הקרוב לבית כמו שהבנתי נכון?

תודה.

משה כמובן שאי אפשר לדעת בוודאות מה יקרה עם החבילה, אבל ככל הנראה, היא תגיע ישירות.

אם היום יש בחורה במכס והיא קיבלה מחזור והיא גם שמנה עם ריגשי נתחיתות שרואה קופסא מ BB.COM, זה יגיע למכס, ככה זה אין חוקים.

חחח סבבה הבנתי את העיקרון משה נקווה שלא יהיה כאב ראש... כולה חבילת ניסיון

אני יכול לומר לך שחבילות מתחת ל-50 דולר אף פעם לא נתקעו לי במכס (אני מזמין בערך פעם בחודש). אבל זה בעיקר ספרים, אולי עם מוצרי מזון זה אחרת..

ביחס להוצאת אנרגיה אל מול הכנסה,
כמה קלוריות נשרפות באימון כוח של שעה?
וכמה באירובי(ריצה\אופניים על דרגת קושי גבוהה) 30 דקות?
וכמה הליכה מהירה(דרגה נמוכה יחסית) 30 דקות?

הכל +\- כמובן לא מחפש דיוק

תודה 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית