אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

חבר'ה,אלו מקורות שומן איכותי אני יכול לשלב בתפריט מאסה שלי,משהו שיהיה זמין ולא יקר מדי ביום יום בבסיס.
בחיטוב הייתי צורך אגוזי מלך כל יום 20 גרם,במאסה אני צריך יותר שומן איכותי,מה שהופך את עניין האגוזים ליקר יותר ופחות משתלם.
מה עוד אפשר כדי לגוון בנוסף לאגוזי המלך?שקדים?
חמאת בוטנים אולי?אם כן אז כמה גרם יש בכפית וכמה בכף(עם גבעה:))?

תציעו חבר'ה!

• פותח/ת השרשור
אבוקדו, חמאת בוטנים, טחינה, שקדים, שמן זית, זרעי פשתן (איכס), אומגה 3 (טבליות)

אין בעיה לפרק כ-8 פרוסות לחם לבן רגיל ביום בתור פחמימה איכותית(אם זה איכותי בכלל)?

כמה זמן בערך צריך לקחת לי לרדת מאיזור ה17-18 אחוז שומן לאיזור ה12-13

(עם הקפדה של אירובי 3-5 פעמיים בשבוע,אכילה מבוקרת) ?
כל יום במצב שלילי של 500-750
תודה..

האם יש הסבר מדעי מדוע ישנם אנשים שהקריאטין אינו משפיע אליהם?

• פותח/ת השרשור
ורמות גבוהות של קריאטין בכל מקרה (בין היתר מהתזונה)

שמירת משקה גיינר מוכן

שלום,
חפשתי קצת בפורום ולא מצאתי תשובה לשאלה למרות שלדעתי היא היתה צריכה להשאל עשרות פעמים, אז כנראה שהיא ממש מפגרת ומקומה כאן.

התחלתי לאחרונה להשתמש בגיינר (Pro Complex Gainer של אופטימום נוטרישיין) אבל זו שאלה כללית

בכוונתי לקחת חלק קטן מהמנה היומית לפני האימון, חלק עיקרי מייד אחרי האימון (אני מתאמן בבוקר) ועוד חלק קטן בארוחת הערב כתוספת חלבון.
האם ניתן להכין את כל המנה היומית של המשקה בבוקר ולשמור אותו מוכן, בקרור או לא בקרור? כמה זמן ניתן לשמור? שעות? יום?
או שחייבים להכין כל חלק מנה בנפרד לפני הצריכה?

האם התשובה שונה לגיינר ולאבקת חלבון?

תודה,

אורן

• פותח/ת השרשור
שאלה עם מה אתה שותה, אם אתה שותה עם חלב מומלץ שזה לא יהיה ללא קירור מעל ל45-60 דקות וגם שם זה כבר גבולי נורא ותלוי בתנאי מזג האוויר.
העיקרון שאם תעשה זאת עם מים המוצר אינו נפגם אך חווית השתייה כן והטעם יכול להיות מוזר.
עדיפות כמובן תמיד להכין את המנה בסמוך לצריכה.

שלום, יש לי שאלה אני לא יודע אם כבר שאלו את זה אבל גם אם כן בבקשה לא להעתצבן זה משהו שהרבה אנשים אמרו לי שהוא לא תקין.
אחרי כל אימון אני שותה תשייק חלבון ויוצא לי שאני אוכל ממש ארוחה רק כשלוש שעות לאחר מכן אבל בסך הכל משלים את כל הערכים התזונתיים של היום האם זה תקין???

משה,יש איזה מחקר/מאמר/הסבר שמראה שמוצר פאמפ כמו ארג'נין לא יכול לפגוע בגדילה?

שלום, יש לי שאלה אני לא יודע אם כבר שאלו את זה אבל גם אם כן בבקשה לא להעתצבן זה משהו שהרבה אנשים אמרו לי שהוא לא תקין.
אחרי כל אימון אני שותה תשייק חלבון ויוצא לי שאני אוכל ממש ארוחה רק כשלוש שעות לאחר מכן אבל בסך הכל משלים את כל הערכים התזונתיים של היום האם זה תקין???

בידיוק זה
http://www.kilogram.co.il/983/ארוחה-לפני-ואחרי-האימון-לא-מה-שחשבתם/

כמה גרם אומגה 3 צריך לצרוך ביום וכמה גרם\מיליגרם יש באגוז מלך אחד?

האם סיגריות פוגעות ביכולת האנארובית וכתוצאה מכך בגדילת מסת השריר? (הפסקתי לעשן, רוצה לדעת בכדי לעודד את עצמי)

כמה גרם אומגה 3 צריך לצרוך ביום וכמה גרם\מיליגרם יש באגוז מלך אחד?
בכדור אומגה 3 יש כ 300 מ"ג אומגה 3 = 1.8 גרם, יש הממליצים גם 2-3 גרם, רוב המחקרים נעשו עם 1.8.
באגוז מלך אחד (2 חצאים) יש כ- 360 מ"ג אומגה 3, אך אתה צריך להסתכל על ה EPA/DHA שיש באומגה 3 כאשר לא ידוע לי כמה יש באגוז מלך, אתה מוזמן לחפש בגוגל.

האם סיגריות פוגעות ביכולת האנארובית וכתוצאה מכך בגדילת מסת השריר? (הפסקתי לעשן, רוצה לדעת בכדי לעודד את עצמי)

סיגריות פוגעות בהעברת חומרים לתא, לכן ישנה פגיעה מסויימת בהעלאה במסת השריר.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית