נק' מוניטין:
58,706
- 103,271
- 12,429
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קודם כל אני בן 16 ושוקל 89 ק'ג(אחרי ירידה של 13 ק'ג).
אני עושה 5 אימוני אירובי ו3 אמוני כוח של כל הגוף ABC בשבוע והשאלות שלי הם כאלה.
יש לי כמה שאלות נוספות על תזונה:
1.איזה מוצרי מזון הייתם ממלצים לי לאכול שיש בהם הרבה חלבון אבל הם לא אם הרבה שומן
(מקסימום אם 9% שומן)?
2.אני אוכל בסיום אימון הכוח שלי טונה שלמה וביצה קשה או חתיכת חזה עוף שתיהם אם סלט
האם אני צריך להוסיף לזה סוג של פחמימה או שזה מספיק כי יש את הקטע של התאושאשות
השריר מה עלי לעשות?
3.האם אני צריך לאכול את הכמות חלבון שאני אוכל באימון כוח אחרי אימון אירובי למשל ספינינג?
קשה לי להאמין ששורפים שם 800 קלוריות, גם אם זה מה שהמכשיר מראה, קיצר תאכל ארוחה רגילה ומאוזנת.אני יותם ושאני אומר אימון אירובי אני מתכוון לספיניניג שזה אימון ששרופים בו 800 קלוריות
שזה ענו לי בפורום שאחרי אימון אירובי אני צריך להשלים את הקלוריות זה לא קצת הרבה
800 קלריות וזה עוד בשעות הערב 7-8?
וגם לא אמרתם לי אם לאכול 30 גרם חלבון אחרי אימון אירובי?
אה לא משנה, לא קראתי כמו שצריך.אפשר לשרוף בספינינג 800 קלוריות לשעה.
תראה, אתה צריך קודם כל לקרוא ויתר את המאמרים באתר.
למשל אתה צריך לדעת שבערך מכל ק"ג שומן אתה יכול לשרוף ביום 68 קלוריות, ז"א שאם תהיה בחוסר גדול יותר מזה של קלוריות סביר להניח שהם ירדו משרירים (כמובן שזה תלוי במיליון דברים, תוספי מזון, גנטיקה וכו')
אני בן 16 ושוקל 89 ק'ג(אחרי ירידה של 13 ק'ג).
אני עושה 5 אימוני אירובי ו3 אמוני כוח של כל הגוף ABC בשבוע והשאלות שלי הם כאלה.
1.דיברתי אם היועצת והיא אמרה לי שאחרי אימון כוח אני צריך ארוחה כהשריר צריך לשרוף
ובגלל זה מספקים לו אוכל אחרי אימון שלא ישרוף שריר והשאלה שלי היא מה צריך להיות כוללת
הארוחה אם אני לוקח כבר אבקת חלבון מי גבינה 100% חלבון 30 גרם מהאבקה והוספתי לזה סוכר
ענבים?
2.האם הארוחה שאמרתי שאני אוכל אחרי אימון בשאלה הראשונה היא מספיקה או שעדיף במקום
האבקה לאכול טונה וסלט שזה יותר משמין מהאבקה.
3.מה אני צריך לאכול אחרי אימון אירובי למשל ספינינג?
בונא אתה דפוק או סתם טרול? kozaman הרגע נתן לך את התשובה בדיוק למה ששאלת, והבאתי לך מאמר שעונה על השאלות, אתה מעצבן. אולי עכשיו תבין תשתה את השייק, ואחרי איזה שעה תאכל ארוחה עם חלבון ופחמימות וגם שומן אם בא לך, רק אל תצום אחרי האימון ותהיה בסדר. אחרי אירובי תאכל חלבון עם פחמימה, שומן זה גם לא מזיק הכמות היא כמות של ארוחה רגילה.אני בן 16 ושוקל 89 ק'ג(אחרי ירידה של 13 ק'ג).
אני עושה 5 אימוני אירובי ו3 אמוני כוח של כל הגוף ABC בשבוע והשאלות שלי
1.מה אני צריך לאכול אחרי אימון אירובי למשל ספינינג כששאלתי את זה לא נתנו לי כמיות מדיקות
אז מה לאכול למשל לאכול לחם,טונה,סלט או לשתות אבקה חלבון וזהו?
2.שאני אחרי אימון כוח שותה שייק זה 160 קלריות האם צריך גם ארוחה אחרי זה ואם צריך
מהיא כוללת או שמפיק שייק חלבון?
אני מאמין שאם הוא אמר שזה לא משפיע אז כבר ניסו את זה והוא יודע ממקור אמין.אתה מתנדב לנסות?🚬🤪🚬
אלכוהול זה לא פחמימה כדי שיהיה לו ערך גליקמי זה משהו אחר לגמרי מה שהוא עובר
אין לגוף יכולת לנצל אותו לאנרגיה כמו שומן (חלבון ופחמימה במובן מסוים)