הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,271
12,429
מנהל
נק' מוניטין:
58,706
103,271
12,429
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

מהנסיון שלי, לאכול כל כך מעט שומן זה לא טוב. שומן מהתזונה דרוש גם ליצירת הורמונים. אם אתה מרגיש טוב ואין לך עצירות או דברים כאלה אז סבבה, אם כן יש מצב שזה זה

קודם כל אני בן 16 ושוקל 89 ק'ג(אחרי ירידה של 13 ק'ג).
אני עושה 5 אימוני אירובי ו3 אמוני כוח של כל הגוף ABC בשבוע והשאלות שלי הם כאלה.

יש לי כמה שאלות נוספות על תזונה:

1.איזה מוצרי מזון הייתם ממלצים לי לאכול שיש בהם הרבה חלבון אבל הם לא אם הרבה שומן
(מקסימום אם 9% שומן)?
2.אני אוכל בסיום אימון הכוח שלי טונה שלמה וביצה קשה או חתיכת חזה עוף שתיהם אם סלט
האם אני צריך להוסיף לזה סוג של פחמימה או שזה מספיק כי יש את הקטע של התאושאשות
השריר מה עלי לעשות?
3.האם אני צריך לאכול את הכמות חלבון שאני אוכל באימון כוח אחרי אימון אירובי למשל ספינינג?

ברוך הבא, קדם כל לדעתי ולדעת הרבים טעות יהיה לעשות תוכנית אימונים של 5 ימים בשבוע, למתאמן מתחיל יספיקו 3 -4 אימונים גג ועדיף במחזוריות

1. אבקה, טונה, קוטג, חזה עוף/הודו, גבנ"צ 9%, ועוד רבים
2. ההתאוששות תלויה בגנטיקה, תזונה, תזונה, תזונה, מנוחה, מנוחה מנוחה (ולך אין את זה עם 5 אימונים בשבוע)
3. אחרי אימון אירובי תשלים את כמות הקלוריות ששרפתה (במידה ואתה במאסה)

מה לאכול אחרי אימון אירובי?

אני יותם ושאני אומר אימון אירובי אני מתכוון לספיניניג שזה אימון ששרופים בו 800 קלוריות
שזה ענו לי בפורום שאחרי אימון אירובי אני צריך להשלים את הקלוריות זה לא קצת הרבה
800 קלריות וזה עוד בשעות הערב 7-8?
וגם לא אמרתם לי אם לאכול 30 גרם חלבון אחרי אימון אירובי?

אני יותם ושאני אומר אימון אירובי אני מתכוון לספיניניג שזה אימון ששרופים בו 800 קלוריות
שזה ענו לי בפורום שאחרי אימון אירובי אני צריך להשלים את הקלוריות זה לא קצת הרבה
800 קלריות וזה עוד בשעות הערב 7-8?
וגם לא אמרתם לי אם לאכול 30 גרם חלבון אחרי אימון אירובי?
קשה לי להאמין ששורפים שם 800 קלוריות, גם אם זה מה שהמכשיר מראה, קיצר תאכל ארוחה רגילה ומאוזנת.

הבאתי לך מאמר שעונה על השאלה הזאת ועוד הרבה שאלה שעלולות לצוץ לך בעתיד, אין לאנשים כוח להאכיל כל אחד ואחד בכפית.

אפשר לשרוף בספינינג 800 קלוריות לשעה.
תראה, אתה צריך קודם כל לקרוא ויתר את המאמרים באתר.
למשל אתה צריך לדעת שבערך מכל ק"ג שומן אתה יכול לשרוף ביום 68 קלוריות, ז"א שאם תהיה בחוסר גדול יותר מזה של קלוריות סביר להניח שהם ירדו משרירים (כמובן שזה תלוי במיליון דברים, תוספי מזון, גנטיקה וכו')

אפשר לשרוף בספינינג 800 קלוריות לשעה.
תראה, אתה צריך קודם כל לקרוא ויתר את המאמרים באתר.
למשל אתה צריך לדעת שבערך מכל ק"ג שומן אתה יכול לשרוף ביום 68 קלוריות, ז"א שאם תהיה בחוסר גדול יותר מזה של קלוריות סביר להניח שהם ירדו משרירים (כמובן שזה תלוי במיליון דברים, תוספי מזון, גנטיקה וכו')
אה לא משנה, לא קראתי כמו שצריך.

האם לקחת אבקת חלבון?

אני בן 16 ושוקל 89 ק'ג(אחרי ירידה של 13 ק'ג).

1.דיברתי אם היועצת והיא אמרה לי שאחרי אימון כוח אני צריך ארוחה כהשריר צריך לשרוף
ובגלל זה מספקים לו אוכל אחרי אימון שלא ישרוף שריר והשאלה שלי היא מה צריך להיות כוללת
הארוחה אם אני לוקח כבר אבקת חלבון מי גבינה 100% חלבון 30 גרם מהאבקה והוספתי לזה סוכר
ענבים?

2.האם הארוחה שאמרתי שאני אוכל אחרי אימון בשאלה הראשונה היא מספיקה או שעדיף במקום
האבקה לאכול טונה וסלט שזה יותר משמין מהאבקה.

3.מה אני צריך לאכול אחרי אימון אירובי למשל ספינינג?

1.דיברתי אם היועצת והיא אמרה לי שאחרי אימון כוח אני צריך ארוחה כהשריר צריך לשרוף
ובגלל זה מספקים לו אוכל אחרי אימון שלא ישרוף שריר והשאלה שלי היא מה צריך להיות כוללת
הארוחה אם אני לוקח כבר אבקת חלבון מי גבינה 100% חלבון 30 גרם מהאבקה והוספתי לזה סוכר
ענבים?

2.האם הארוחה שאמרתי שאני אוכל אחרי אימון בשאלה הראשונה היא מספיקה או שעדיף במקום
האבקה לאכול טונה וסלט שזה יותר משמין מהאבקה.

3.מה אני צריך לאכול אחרי אימון אירובי למשל ספינינג?

1. אחרי אימון צריך/עדיף לאכול כדי לתמוך בהתאוששות אחרי אימון, השייק אחרי אימון הוא בסדר גמור, רק אל תשכח לאכול כראוי במשך היום (תקרא מאמרים באתר)
2. אחרי שעה-שעה ואחרי השייק תאכל ארוחה רגילה גדולה (שוב תקרא מאמרים)
3. רצוי לתת עדיפות לפחמימות (+חלבון)

עזרה בתזונה ותודה מראש

אני עושה 5 אימוני אירובי ו3 אמוני כוח של כל הגוף ABC בשבוע והשאלות שלי

1.מה אני צריך לאכול אחרי אימון אירובי למשל ספינינג כששאלתי את זה לא נתנו לי כמיות מדיקות
אז מה לאכול למשל לאכול לחם,טונה,סלט או לשתות אבקה חלבון וזהו?

2.שאני אחרי אימון כוח שותה שייק זה 160 קלריות האם צריך גם ארוחה אחרי זה ואם צריך
מהיא כוללת או שמפיק שייק חלבון?

אני עושה 5 אימוני אירובי ו3 אמוני כוח של כל הגוף ABC בשבוע והשאלות שלי

1.מה אני צריך לאכול אחרי אימון אירובי למשל ספינינג כששאלתי את זה לא נתנו לי כמיות מדיקות
אז מה לאכול למשל לאכול לחם,טונה,סלט או לשתות אבקה חלבון וזהו?

2.שאני אחרי אימון כוח שותה שייק זה 160 קלריות האם צריך גם ארוחה אחרי זה ואם צריך
מהיא כוללת או שמפיק שייק חלבון?
בונא אתה דפוק או סתם טרול? kozaman הרגע נתן לך את התשובה בדיוק למה ששאלת, והבאתי לך מאמר שעונה על השאלות, אתה מעצבן. אולי עכשיו תבין תשתה את השייק, ואחרי איזה שעה תאכל ארוחה עם חלבון ופחמימות וגם שומן אם בא לך, רק אל תצום אחרי האימון ותהיה בסדר. אחרי אירובי תאכל חלבון עם פחמימה, שומן זה גם לא מזיק הכמות היא כמות של ארוחה רגילה.

אחת השאלות הכי מפגרות:
חלב מכיל חלבון קזאין,אני הבנתי שקזאין משמש איכשהו כדבק רהיטים.
אין השפעה מסוימת אז של הקזאין על הגוף?
תודה..

ברגע שאתה אוכל חלבון והוא מגיע לקיבה הוא עובר שם דנטורציה ומתפרק אז אין לו איפה להשפיע.
מאותה סיבה נראה לי שאפשר גם לאכול רעל של עקרבים ולא יקרה לך כלום, כי זה לא יוכל בחיים להיכנס למחזור הדם

אתה מתנדב לנסות?🚬🤪🚬
אני מאמין שאם הוא אמר שזה לא משפיע אז כבר ניסו את זה והוא יודע ממקור אמין.
ואני מתנדב לשתות חלב אם תרצה, הרי זה היה נושא השאלה ולא רעל העקרבים שרק עלה כדוגמא.

חוץ מזה אתה יודע, החלבון היחיד שידוע כבעייתי וגם זה רק לאנשים מסויימים זה זה גלוטן שמצליח להסתפח לדפנות הקיבה, אבל אתה לא שומע על יותר מדי אנשים שחלב עושה להם בעיות (בטח לא בגלל החלבון, רק הלקטוז נחשב בו לבעייתי ובד"כ החלבון נחשב לדי איכותי)

אלכוהול זה לא פחמימה כדי שיהיה לו ערך גליקמי זה משהו אחר לגמרי מה שהוא עובר

אין לגוף יכולת לנצל אותו לאנרגיה כמו שומן (חלבון ופחמימה במובן מסוים)

אין לגוף יכולת לנצל לאנרגיה אלכוהול ? הלוואי ! אז כולנו היינו חצי יום מתאמנים וחצי יום שיכורים תחת 😃
הגוף לצערנו יכול לנצל את האלכוהול רק לאנרגיה או אגירת שומן.
אחרי שהאלכוהול "מעוכל" ע"י האנזים אלכוהול דה-הידרוגנאז הוא הופך לאחד ממטבעות האנרגיה של הגוף Acetyl-CoA. שהגורל שלו הוא או לייצר בעקיפין ATP או להפוך לחומצת שומן.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית