אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

בוטנים קלויים זה בסדר או שעדיף טבעיים?
ועל איזה פיצוחים עם הרבה קלוריות אתם ממליצים?

בוטנים קלויים זה בסדר או שעדיף טבעיים?
ועל איזה פיצוחים עם הרבה קלוריות אתם ממליצים?

בקשיו יש הרבה קלוריות אבל הם די יקרים, ולדעתי יותר טוב לקחת אגוזי מלך ובוטנים שגם מאוד בריאים ומכילים הרבה חלבון ושומן איכותי

אחרי אימון אני בדרך כלל אוכל פרי או חטיף אנרגיה בשביל לעלות את האינסולין, זה משנה אם אני יאכל ישר אחרי האימון את הפרי ואז בבית את החלבונים והפחמימות או שאני צריך לאכול את זה בו זמנית?

אם ב"לאכול בבית" הכוונה היא לא לשלוש שעות אחר כך, ואם בבית אתה אוכל אוכל אמיתי ולא שותה שייק חלבונים, אני חושבת שעדיף לך לזלול כמו בן אדם בבית.

אם ב"לאכול בבית" הכוונה היא לא לשלוש שעות אחר כך, ואם בבית אתה אוכל אוכל אמיתי ולא שותה שייק חלבונים, אני חושבת שעדיף לך לזלול כמו בן אדם בבית.
זה בדרך כלל ככה
אני מתאמן ואוכל ישר אחרי האימון איזה פרי או חטיף אנרגיה ואז נוסע על אופניים הביתה הכל לוקח 20 דקות בערך ואז אני אוכל פיתה עם טונה במים וגם קוטג' ושותה קצת חלב ואם אני עדיין רעב אז אני עושה לי עוד משהו

נערך לאחרונה:
אם לא יושנים מספיק שהגוף לא מספיק להיתפתח ואוכלים במאוזן קלורי חיובי מה קורה לכל האוכל ?
הוטמין A שנימצע בגזר הוא יצא שאני יבשל את הגזר או לא ?

אנשים התחילו להגיד לי שהעור שלי נהיה צהוב ושזה ממש בולט,חשבתי שזה סתם נראה להם ושזה לא רציני,אבל התחילו להגיד לי את זה יותר ויותר אנשים אז הבנתי שמשהו לא בסדר בכל זאת.
בררתי אצל רופא ביחידה,והוא אמר שזה עלול להיות מעודף ויטמין A.
אני צורך על בסיס יומי אופטימן 2 כדורים ומכור לגזר,כל פעם שיש בחדר אוכל אני לוקח ערימות וגם בבית אוכל דיי הרבה.
דיי הפסקתי עם זה ואני כבר לא אוכל אותו בכמויות של פעם,אבל עדין יש את הגוון הצהוב.
מה אפשר לעשות כדי שעודף הוויטמין הזה יתאזן והעור יקבל את צבעו בחזרה?

אז תפחית כמויות של גזר ותרד לכדור אחד, תחשוב קצת לבד

אין לגוף יכולת לנצל לאנרגיה אלכוהול ? הלוואי ! אז כולנו היינו חצי יום מתאמנים וחצי יום שיכורים תחת 😃
הגוף לצערנו יכול לנצל את האלכוהול רק לאנרגיה או אגירת שומן.
אחרי שהאלכוהול "מעוכל" ע"י האנזים אלכוהול דה-הידרוגנאז הוא הופך לאחד ממטבעות האנרגיה של הגוף Acetyl-CoA. שהגורל שלו הוא או לייצר בעקיפין ATP או להפוך לחומצת שומן.

גוף האדם לא יכול לנצל אלכוהול לאנרגיה.זה רעל שהגוף שורף קלוריות כדי להעיף אותו .

הייתה לי בת דודה שהייתה מכורה לגזר ואכלה בכמויות והגוון של העור שלה נהיה כתמתם

בסדר,אבל המידע הזה לא עוזר לי,אני מעוניין לדעת תוך כמה זמן בערך לוקח לגוף לחזור בחזרה לצבע הנורמאלי אחרי העודף בויטמין A.

הבעיה בויטמין A היא שאתה לא משתין אותו ואין דרך להתגבר הוא נאגר. תן לזה כמה ימים טובים, תשתדל לצרוך כמה שפחות ולאט לאט הצבע ייעלם.

ולגבי זה שאלכוהול הוא רעל, בבקשה לך תראה את הסרט הזה שפורסם באשכול של הסוכר האמת המרה ותחזור... אלכוהול הוא ללא ספק טוקסין, א-ב-ל הגוף משתמש בו לאנרגיה, אם זה היה כמו שאתה אומר אז לא הייתה כרס בירה

הבעיה בויטמין A היא שאתה לא משתין אותו ואין דרך להתגבר הוא נאגר. תן לזה כמה ימים טובים, תשתדל לצרוך כמה שפחות ולאט לאט הצבע ייעלם.

ולגבי זה שאלכוהול הוא רעל, בבקשה לך תראה את הסרט הזה שפורסם באשכול של הסוכר האמת המרה ותחזור... אלכוהול הוא ללא ספק טוקסין, א-ב-ל הגוף משתמש בו לאנרגיה, אם זה היה כמו שאתה אומר אז לא הייתה כרס בירה

בני אדם לא יכולים להשתמש באתנול כדלק. הגוף שלנו יראה את זה כרעל, וילחם כדי להוציא אותו ברגע שהוא נכנס.

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=3754

קח תקרא קצת ותחור חכמולוג

יש שתי אפשוריות, אפשרות ראשונה, אתה טרול שמשעמם לו, אפשרות שנייה יש לך בעיה קשה מאד בהבנת הנקרא.
אלכוהול (שם כולל לאתנול, או אתיל אלכוהול) הוא אחד מהחומרים שמטשטשים את הקו בין אוכל לסם. טכנית, הוא חומר מזין כמו פחמימה, חלבון ושומן. הוא מכיל 7 קלוריות לגרם (פחמימה וחלבון מכילים 4 קלוריות לגרם, שומן 9). ואיפה שיש קלוריות, יש אנרגיה שימושית.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית