נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האמת שעד היום הסתדרתי בלי חגורה, אני מודע ליתרונות שלה אבל מבחינה כספית היה קשה מבחינתי להשקיע בזה ובנעליים. עכשיו שאני בקרוב מתגייס זה נראה לי די מיותר.
מבחינת הנעל, אולסטאר לא הייתי קונה גם כי אני לא מת על הנעל וגם כי אולסטאר במידה 47 נראה לי קצת מצחיק לא?
בכל מקרה אני מודע לעובדה נעליים וחגורה זה ציוד ממש חשוב אבל עד היום הסתדרתי גם בלי זה ואני לא רואה לנכון להשקיע בזמן הקרוב בציוד הזה, לכן אשמח אם תוכל לומר אם לדעתך זה יכול לעזור אם אחליף את הנעל הישנה בחדשה כפי שרשמתי בהודעה למעלה
אימון טיפשי...יש לי שאלה, חבר שלי אמר לי שזה לא מומלץ לעשות בייספס וטרייספס באותו אימון, זה נכון??
וגם אותו חבר עושה ABC ובאימון חזה הוא עושה 5 תרגילים: בנץ' 5X8
פרפר מכונה 4סטים
פרפר דאמבלים 4 סטים
לחיצה בשיפוע 4 סטים
פול אובר 4 סטים
אני לא חושב שכדאי לעשות אימון כזה עמוס לחזה.. מה אתם אומרים? טוב או לא טוב (ואם אפשר לפרט את הסיבה כדי שאני אוכל לשכנע אותו)
All Star טובים לסקוואטים
האם הם טובים גם לדדליפט?
.
סבבה,WS עושים איתם הכל
נעל עם מעט עקב מכניסה את הסקוודס יותר להרמה
יחף משפר טווח תנועה
אני עושה עם אולסטאר, תראה מה נח לך
חבר שלך לוקה בתסמונת ליצן הפאמפ, בייספס וטרייספס אין טעם לבודד אצל מתאמנים מתחילים.יש לי שאלה, חבר שלי אמר לי שזה לא מומלץ לעשות בייספס וטרייספס באותו אימון, זה נכון??
וגם אותו חבר עושה ABC ובאימון חזה הוא עושה 5 תרגילים: בנץ' 5X8
פרפר מכונה 4סטים
פרפר דאמבלים 4 סטים
לחיצה בשיפוע 4 סטים
פול אובר 4 סטים
אני לא חושב שכדאי לעשות אימון כזה עמוס לחזה.. מה אתם אומרים? טוב או לא טוב (ואם אפשר לפרט את הסיבה כדי שאני אוכל לשכנע אותו)
כן, מי ששרירי יכול לא לישון חודשיים ולעוף בלי כנפיים, ואם דוקרים אותו אז יוצא חלב ולא דם.יש קשר בין זה שמשהו שמתאמן ויש לו כח ומסה בדרך כלל לא יהיה כל מיני חולשות אחרות ?
לדוגמה: שאחרי צום הוא לא ירגיש חלש, או שאים לדוגמה הוא לא ישן מספיק הוא לא יהיה ממש עיף וכו' ?