נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה משנה רק את העומס שמופעל על השרירים השונים וגם מקצר את טווח התנועה, בעמידה רחבה אתה עומד יותר נמוך בגלל הפיסוק, העומק גם יכול להיות מושפע בגלל המתיחה המהירה של השרירים. בעמידה רחבה יש יותר עומס על מקרבי הירח והעכוז ופחות על הקוואדס וההאמסטרינגס, בגלל זה לפי דעתי הכי טוב לעבוד בפיסוק בינוני כמו שריפ מלמד.שאלתי כי אני חושב שאני עומד רחב מדי, אבל אם זה משפיע על העומק, ואני בכל מקרה שובר מקביל ככה או ככה, זה משנה?
כשאני ראיתי היית בסדר, אבל הייתה פעם אחת שראיתי אותך עוד לפני שידעתי שאתה כותב כאן שבאמת עמדת רחב מדי.הבנתי, מחר אני אנסה לשים על זה דגש בסקוואטים.
תודה.
זה אומר שעד שלא תנסה לא תדע, אני אסמס לך כברנראה לי שברגע שהמשקלים התחילו להיות קשים יותר לקחתי אוטומטית עמידה רחבה מדי, לפי מה שהבנתי זה דיי נפוץ. בכל מקרה אני אשים לב במיוחד מחר ואוודא שאני בסדר (תשלח לי הודעה אם אתה מגיע מחר אגב, לא הבנתי כ"כ אם אתה מתכוון להתאמן או לא).
לצורך העניין, אם העמידה שלי הייתה רחבה מדי זה אומר שבעמידה שריפ תומך בה אני לא אוכל להשתמש באותו משקל?
ככה אני עושה,1. תפוס את המתח.
2. תעלה עד שהסנטר עובר את המתח.
3. תרד עד שהידיים ישרות לגמרי.
4. ראה 2.